Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!

    A korábbi 991 és 995-ös hozzászólásaimban leírt problémát szeretném a következőkkel kiegészíteni. Többek véleménye volt, hogy a problémát vagy a vírusírtó, vagy a tűzfal okozza. Tettem még egy kísérletet, a kikapcsolt tűzfal mellett töröltem a vírusírtó programot is a gépről, majd újra megpróbáltam a belépést, de változatlanul a következő hibaüzenetet kapom: "Steam - Error. Could not connect to Steam network. This could be due to a problem with your Internet connection, or with the Steam network. "
    A problémámat nem könnyíti az sem, hogy a hétvégén a testvérem számítógépére feltelepítettük a Steamet, majd megpróbáltam belépni az adataimmal a fiókomba, de ott is ugyanezt a hibaüzenetet kaptam. Azon a gépen is engedélyezve volt a tűzfalon a Steam átengedése, ezért is gondolom, hogy nem az én gépemmel van a gond.
    Gyakorlatilag már minden olyan hibaelhárítási lehetőséget kipróbáltam, amit a Steam support oldalán is javasolnak a kapcsolati problémák elhárítására. Esetleg, ha valakinek volna még valamilyen ötlete, azt köszönettel venném. Érdeklődnék továbbá, hogy akik már írtak korábban a problémájukkal kapcsolatosan a Steamnek, kaptak-e érdemi, használható választ, mert ha ez esetleg járható út, akkor keresek a családban egy jó angolost, és elküldöm a problémámat.
    Azért is érdeklődnék a tapasztalatok után, mert azzal nem leszek kisegítve, ha válaszként ugyanazokat írják meg ami a honlapjukon is elérhető a hibaelhárítással kapcsolatosan.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák