Hirdetés
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
14 hatch 14pool 17ext 16queent szoktam tolni, három crawler jól elhelyezve, speedlingek, 3queen, és a két bázist azonnal creeppel kötöm össze, és belső bázison hamar elkezdek két gázt szedni, hogy később tudjak techelni általában mutaliskre költöm a gázt és szépen elkezdem baszogatni és kénytelen lesz saját magához wharpolni az egységeit, a creep már szétterjek a három queen miatt az egész térképen, és megpróbálok rámenni aranyra (az én low level szintemen még be szokott jönni, és természetesen keresem a proxy pilont)
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anycubic Kobra Neo 3d nyomtató
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP Pavilion Gaming 17" notebook
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
- Eladó/cserélhető gyönyörű MacBook Air 2020, i3, 8/256, 89% gyári akksi, 13 inch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest