- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz LucifeI2 #6876 üzenetére
Hát, ezt azért szivesen megnézném replay-be. Kár, hogy a szinglit nem lehet visszanézni Én a hardon is igen keményen megküzdöttem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
Én is elkezdtem tolni az archivmenteket. A Tel'dazin-os pályán az uc archivment elsőre kifogott rajtam. Azért nagy szemétség, hogy colossusokkal jön ellenem, amikor nekem még éppencsak hogy maraduerjeim vannak.. Pesze messze nem megfelflő számban
No asszem nekifekszem megint.
üdv, föccer
mod: RE: (#7110) sith7:
A jelszó beírása után, amikor rápöttyintek az Enterre, igencsak lehal a dolog Asszem ma mégsem lesz tobb játék
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
No, javítson ki valaki, mert remélem tévedek.
Nálam erősen resetelve lett az összes eddig elért archivmentem... Remélem naggyon vissza lesz állítva, mert már 50%-om megvolt a kampányból... Ha nem tudják visszahozni, akkor nagggggyon durci leszek, és lehet, hogy Thome nyomdokaiba fogok lépni....
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Nem, hanem kijelentem, hogy az SC2 egy **** játék
Na jó, nem a játék a ****. hanem a Franciák nem értenek az informatikai rendszerekhez
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz #92888064 #7138 üzenetére
3x lehet választani, és nem 2x. Dokinő vs.Protoszok, Nova vs. Thos, Typhus vs. Genetális. Megvan mind a 29 pálya. Én legalábbis megkaptam érte az arcképemet
Üdv, föccer
ps: jah, egyébként mellékesen megy rendesen a game. Az archivmenteket is rendesen számolja, illetve a régiek sem vesztek el
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Pénzt levonták a számláról? Ha még nem, akkor nem annyira nagy gáz. Akkor tényleg meg kell írni nekik, hogy ezért és ezért visszamondom a rendelést. Osztán le kell sétálni a boltba, és jól megvenni. Kolléga látta a fóti corában is 25k/14k-s áron.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Inkább egy olyan honlapot dobj össze, ahová a replay-eket lehet feltölteni.
Mármint nem a készített videókat, hanem direktbe a sc2replay fájlokat. A feltöltésnél lehessen megadni a játék típusát (1v1, 2v2 stb), a térkép nevét, a résztvevő játékosokat (nick, faj, nyertes csapat) a játék hosszát, és esetleg az aktuális programverziót.
Persze ezeknek az adatoknak kereshetőnek kell lenniük
Más kívánságom nincs (egyenlőre )
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ha easy win-t akarsz ellene, akkor zergel 11 pool+2 gáz, amint lehet felmenni lair-re, és fejleszteni a burrow-ot, lehozni 15-20 bannelinget, és berakni a hangyák vonulási utójára a fölbe ásva őket. Amint odaértek, counterként 6-7 mutalisk-kel szétverni az összes svc-jét, majd amíg nyalogatja a sebeit, meg próbál észheztérni a maradékot szétkapod 20-30 sppedlingel. Ezt kb 13-15 perc alatt véghez lehet vinni, és tuti nyerő vagy az agresszív mmm golyó ellen
GL.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
De, biztosan ki lehet nyerni. Csak ahhoz neg kell érteni a replay formátumát. Gondolom az elején lesznek ezek az infók.
Egyébként szólj, ha nekiálsz. lenne mit feltölteni rá
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #7437 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lemegy ennyivel az ára..
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Részben spoiler!
The Dig pálya utolsó archivmentje, miszerint 50 tosz épületet kell gajravágni hardon.
működő taktika? MMM golyót megeszik a colók, a tankokat megeszik az imortálok meg a void ray-ek. a lézert nem nagyon tudom használni, mert nem lát rá semmire / marha lassú. Az nem megy, hogy belebegtetek egy épületet, mert amire meglátom, és odafordulok a lézerrel, addigre leszedik az épületet.
Építő jellegű ötlet?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Darth_Revan #7447 üzenetére
Azzal nincs baj, hogy megvédjem a bázist. Egyedül az a része nincs meg a térképnek, hogy szedjem ki az 50 épületet... Amikor bementem vagy 120 food-nyi mmm-el annyit értem el, hogy az elől lévő 5-6 cannont le tudtam küzdeni... Pedig hátulról még pluszba dolgozott 4 tank és a lézerrel kiszedtem arról a bázisról 2 colossust. A hardon valami iszonyt handicapedje van az ellennek...
Lehet, akkor úgy csinálom meg, hogy váltok a már végigvitt campányra, és viking+banshee combóval fossáverem az ellent
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Akkor a kérdés, még mindig aktuális. Viszont akkor nem nagyon értem az előző hsz-edet. Vagy az egységekhez az armouriból megvett upgra-ek megvannak?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Részben spoiler.
A kampány teljesítéséhez ha jól emlékszem, akkor 22 küldetést kell teljesíteni. Ezen felül van még +3 küldetés (3x választani kell 2 küldi közül, hogy melyiket csinálod meg), valamint van 4 protoszos küldetés, illetve van egy titkos küldetés. Így jön össze a 29 küldetés az WoL-ban.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz LucifeI2 #7523 üzenetére
Hm, ezek szerint én maximalista vagyok
Én is nagyából csak szinglit toltam, és napi átlag 4 órás átlaggal számolok, akkor is 50 óra körül vagyok. És még csak 60% körül vagyok az archivmentekkel Szóval szerintem is bőven +os vétel volt. Inkább mint egy mozi 2k-ért (popkornnal) 2 óra, 1k/óra szórakozási idő, vagy 25k a nagyon sok óra szórakozási időhöz képest. Persze lehet vitatni a fenti számítás helyességét, de szerintem teljesen jó
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Naggyon helyes
RE: (#7530) whitezo88:
Illetve a játék elején is szokták írni, hogy gg, gl, hf (good game, good luck, have fun). És még van a köcsög játékos effektus, amikor azért írják be, mert nagyon úgy érzik, hogy most "de nagyon be foglak alázni". Persze ez meglehetősen nagy bunkóságra vall
Üdv, rföccer
-
föccer
nagyúr
Jah, jah. A kampányban is megadja, hogy ha egy könnyebb fokozathoz kötött archit teljesítesz.
Vladi: írtam privátot.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Megesik Akkor lehet ki is veszem onnan. Suerintem jó lesz a Vladi által fejlesztett oldal. Ha lesz igeje, akkor gondolom lesz benne ilyen lekérdezhető adat is, hogy kinek mi a száma, meg ilyenek
üdv, föccer
ps: huh, de sokat pofáztatok, amita erre jártam. Vagy csak túl hosszú volt ez a délelőtt-délután-éjszaka-délettős műszak
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Igen, így lehet csíteli a zen mester avatárhoz is. "Csak" 3000 mecset kell megnyerni hozzá.
Vladi: Szeintem a "főoldali" táblázatba át kellene rakni a részt vevő játékosok nevét. Ha pl 1 bizonyos játékos játékaira vagyok kíváncsi, akkor így eléggé macerás.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ha egyforma winrate-et tudsz hozni mind a 3 fajjal, és egyenes eloszlásban adja a random fajokat, akkor elvileg amikor befejezed az 1000 random win-t, akkor ~333 nyert mecsed lesz mind a 3-mal...
üdv, föccer
Thome: Gyere és sírd ki magadat a vállamon
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Aham, értem.
Most úgy csinálod, hogy amikor rápöttyintesz a fájlra, akkor olvastatod ki a benne lévő adatokat? És ha a feltöltésnél olvasnál, és a kinyert adatokat beletolnád egy adatbázisba? Akkor nem lenne nagyon csúnya kiirattatni.
Bár mint mondtam én teljesen hülye vagyok a témához
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
kb a megjelenés ót várja, hogy valaki felajáljon neki 1-2 kulcsot
A gyakroló meccseket, meg hogyis mondjam, khömm. Nem nagy kihívás megnyerni. Az kb arra való, hogy aki soha nem látott rts-t, meg starcraftot, az ismerkedhassan a felülettel, meg az ikonokkal.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
óóó jessz. Tudtam Én, hogy kell egy olyan oldal, ahová közvetlen a rep fájlokat lehet tólni felfelé. Maxirespect Vladinak, hogy beválalta a megírását. Reméljük, hogy hamar elér halad vele
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
a 3v3-akat végignéztem. Az első 3 meccsben nem voltak valami nagy ászok az ellenfelek, de a harmadikban ( aszarpálya) egész jók voltak. Az egy kicsit aranyos volt, hogy az egyik P a fátatok mögé expelt. Nyomtai is rá a cancelt, amikor megjelnt Ghosty az ajtóban. A másik nagy poénja ennek a játéknak a droppolt dark templarok voltak. Az egy szép húzás volt a srától, de jól lereagáltátok. A 3. a psy storm volt, amit csúny pusztítsát csinált a bedrogozott mariskák között. De legalább mosolyogva haltak meg
Ez az uccsó jó mecs volt. Grat a győzelemért.
Üdv, föccer
Vladi: Látom haggeszted az oldalt. Próbáltam írni egy kommentet, de azt válaszolta, hogy hiba, nincs kitöltve az username. PEdiglen ki volt. Lehet, hogy az ékezetes betü volt a baja?
üdv, föccer
Mod: Vladi: Próbáltam megint a kommentet. Most bekerült az adatbázisba, viszont a sortörét nem kezeli rendesen. A html tag-et rakja be ahejett, hogy új sorba ugrene.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
látom asdf userünk erősen tesztelget
No, jó kódolást, megyek csicsikálni.
üdv, föccer
mod:
aham láttam.Jah, egyébként a belső, letöltős oldalra dobjál már ki egy linket a főoldalra. Nem szeretem a böngészőnek nyomogatni a vissza gombját
Köszi,
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
jah, csak valahogy nem villogott rajra az "ezt nyomd meg Föccer b.meg" felirat, és ezért nem vettem észre.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz CurrentValue #7820 üzenetére
Vannak elágazások a pályák során. Olyanok mint pl nova vs tos választásnál csk az egyik ágat csináltad meg. Vissza kell tölteni egy régebbi replayt, és meg lehet csinálni azokat is. Illetve van egy secret mission is. azt megtaláltad?
Jah, és jut eszembe:
Vettétek a lapot a Ghost of a Chance páylán? Ha kimész a térkép szélére, akkor néha felbukkan az második (vagy harmadik? ) pályán bolygókörüli pályára élt toi-toi budi a sugárhajtással Jó nagyot röhöggtem, amikor megláttam
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, akkor csináltam új topikot a zacsi féle honlaphoz.
Lehet leszolni a nevét, jobb nem jutott eszembe. Az ezzel a témával foglalkozó hozzászólásokat tessék abba a topikba írogatni. Itt maradjunk meg a játék boncolgatásánál.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hmm. A Blogbejegyzés nem "magasabban" van, mit egy sima fórumtéma? Az, hogy egy kicsit poénosabra vettem az első hsz-t, meg már had legyen az én dolgom
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, most találkoztam egy igazi kőnoob protossz játékossal. blisztering sand, ZvP. amire átért a lord, látom, hogy hogy csak parasztok vannak a bázisán, írom neki, hogy utálom a proxykat. nem válaszolt semmit. Gyorsan lehoztam pár linget, hétha ki tusdom szedni a probot. Egy kicsit elkéstem, ezért nem jött össze. No para, ledobtam magam mellé a creepet, hogy ne tudjon nagyon bejönni a cannonokkal a bázisra. 10. perc körül lehoztam az első mutákat, és azokkal kiírtottam a probokat, meg a nexust+2 gázt. A srác akkorra lehozta a cannonok mögé a gatwayt, cybert meg egy stargatet. Amikorra lejött neki a viod.ja, addigra pont lett +2 mután és a qweenem. Visszavonult, majd a 2. vioddal megerősödve "támadt". Ezeket jól szétcsaptam, majd vártam azt hogy kilépjen, de nem tette? Hát, jó, végülis szeretem kiírtani az ellent. Az AI-s meccseknél sem szoktam az igenra kattintani
Lehoztam pár bannelinget, közben mutákkal a kevébé védett furge.ot, meg a cybert szétkaptam. Ezután szétsavaztam az első 6-7 cannont, amikorra megunta és végre kilépet....
nem is értem, hogy miben bíznak ezek az idióták. Mentségére legyen mondva, hogy 1v1-ben még nem volt ligába sorolva, és 2v2-ben, meg 3v3 ban is bronzligás... Látszik.
Csak attól félek, hogy az ilyenek miatt gold ligába pakolnak, osz ott meg szopok mint a torkos boci
ps: jah, hibátlan mérlegem már nem lesz. Tolom a 3. placementet, lejön a királynő, erre elkezd szaggatni, mint állat. írom a gyereknek, hogy mi a franc, írja, hogy nem ő az. No, gondolom, hogy akkor megint megmelkegedett a vga. rányomok, hogy feladás, amikor elkezd kerregni a gép, mint bolonds, és hibával kilép. Jó volna, ha nem húzta volna be bukónak...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hát a tapasztalat az, hogy a védelmi egységek nem igazán használhatóak támadásra. Ha komoly légelhárítást akarsz, akkor viking hegyekben. Esetleg thor, de azok már eléggé drágák. Láttam már viking+banshee combókat eléggé hatékonyan dolgozni.
A légiek ellen jó lehet még a mass marin, mert a sok kicsi célpontot nehéz lelövöldözni, míg a marinok azért aprítanak rendesen. (mo meg marha olcsó, és nagyon gyorsan lehet őket termelni...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hát, azért a gyakorló mecseket ne nagyon vegyük alapúl, ha egy taktika sikerességét akarjuk megállapítani. Éltalában az elmondható, hogy egyfajta egységet massolva, csak a rövid játékokat lehet nyerni. Egy keményebb rusht, ha jól megfogsz, akkor utánna jó eséllyel tudsz előnybe kerülni, mert az ellennek a rush-ra ráment a gazdasága.
Most toltam egy jobb P ellen. ( hopp, mind a 29 kapányos pályát megcsinálta brutálonnn )
Ő végre nem akart cannon rusholni, nem csinált proxy pylon. A 10 perc körül kölcsönösen leírtottunk egymásnak egy valagnyi munkást, az egy kicsit mókás volt... Én 6-7 mutával jutottam be hozzá, ő meg kihasználta a figyelmetlenségemet, és bewarpolt pár DT-t. Bár Ő jött ki rosszabbúl, mert nekem akkor már volt egy működő expem, így gyorsan helyre tudtam rázni a gazdaságot.
Jah, és asszem Alg- vel beszéltem, hogy mekkora nagy köcsögség mán ez a burrow. 1 ling, burrowban odacsücsül a leendő exp helyére, és az ellen máris nem tudja lerakni a bázist. Most bejött... Szinte hallottam a srácot, hogy hogyan vakargatja a fejét, hogy miért nem tudja lerakni
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, mekkora király vagyok. Gold 70.nek rakott be. Az első 2 ellenfelem kőnoob volt. A 3. megadta magát az SC-m,így bukóra húztam. A 4. egy élvezetes meccs volt. Az 5.et 0 másodperc alatt nyertem, mert droppolt az ellenfél.... Kíváncsi vagyok, hogy mennyire kenik el a szájamat a gold ligások... Kellene nézegetni sok-sok Po Z játékos replaj-ét...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Sorry érte, ha belegázoltam a lelki nyugalmadba, nem volt szándékos. A magam részéről nagyon messze vagyok még haladó szinttől is, nemhogy pofinak mondjam magam. Talán Alg, vagy kovsol közel jár hozzá, de én....
És talán az is igazolja, hogy mennyire helytálló, amit írtam. Ha nekem feltűnik, hogy valaki mennyire nem uta a játékban, akkor az bizony a nagyon csúnya kezdő kategóriába kell sorolni. Vagy a 6 évesek táborába tartozik, amit nem értek, mert alapvetően ez nem egy gyerekjáték...
A kőnoob kifejezést meg azért hasznátam, mert a rangsor valahogy úgy néz ki, hogy kőnoob-> noob -> kezdő... No, én már sikeresen feljutottam a kezdő szintre
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #7891 üzenetére
Lehet készítette a következő 2 bombát, csak nem jutott odáig, hogy azok is megjöjjenek
üdv, föccer
ps: Sc2.hun néztem a most elől lévő videót. Mekkora poén mán.. Nézzétek meg, egyszer jót lehet rajta vidulni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
He-he. A 7 insane elleni FFA-ra még miindig működik a bétában megismert taktika. Ajánlom a lvás pályát. Ott van sziget. A meetgrinder, meg hasonló archivmentekkel együtt kb 7-8 archit lehet begyűjteni vele
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #7936 üzenetére
Az infesztorok is tudnak a föld alatt mászkálni, és pluszba az infeszted marinkat is tudja onnan szórni. A másik megoldás, hogy overlord transzporttal beviszi az egységeket egy kevésbé látható helyre. Vagy olyan sarokba teszi a nydust, ahol nem veszed észre.
Mondhatni a lehetőségek tárhaáza végtelen. Bár a legvalószínűbbb a róócs. Az ellen meg igazán nem nehéz védekezni. Vagy le kell falazni, mert az épületek alatt nem tudnak elmászni, vagy ki kell rakni egy turretet, meg egy kicsit odén 2 tankot ostrom módban, oszt jóccakát.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz whitezo88 #7938 üzenetére
Én, ha ilyet látok, akkor gyorsba ledobok 2 clawert. Amire beér az első 4-5 maris harassolni, addigra lejönnek+megérkeik a királynő is. Csak utánna izomból kell csinálni a dronokat, mert a -2 drone a clower miatt nagyon visszafogja a termelést...
A P cannon rusht mégegyszerűbb fogni. Persze, nem lehet minden pályán olyan könnyen csinálni, de azért megy Ha látod az első pylont/cannonokat, akkor ledobod a creepet, és máris nem tudja bántani a bázist/dronokat. Utánna meg lehozol 10 bannelinget, és már fel is számoltad a proxy bázist Nem rég volt "szerencsém" egy csúny beépítésre. Persze 3 db zerglingen meg a queen-en kívül nem tudott mást elkapni, és azokat is csak azért, mert későn próbáltam kiszedni aprobját... No nem baj, lehoztam a mutákat, oszt onnantól végevolt a bázisának. 0 income-mal meg nehéz nyerni
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz -conrad- #7953 üzenetére
Én CE-t vettem, de nem tudom, hogy hogyan lehetne hozzájutni a pet-hez. Nem küldik automatikusan? Ha leírod nekem, hogy mi a pontos metúdus, akkor felőlem mehet a Wow nem érdekel
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, az első gold ligás mecsemet megnyertem... Igaz elkezdett laggolni a játék, és a 7. percben az ellen kilépett, de nyertem
üdv, föccer
mod: jah, a vicc az egészben az, hogy platina 31 volt a srác ötven valahány győzelemmel, Én meg gold 38. és így is csak kissé részesítette előnyen az ellent...
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Insane Ai 1v1.ben 5 perc alatt? Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest