Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlyArkhon

    őstag

    válasz rt06 #21699 üzenetére

    Hallod te szándékosan dumálsz mellé annak amit leírok ?? kezdel kicsit felbosszantani .. Olvasd vissza amit leírtam és ne hozd fel nekem megint ezt a " amíg nem érted hogyan működnek a dolgok addig ne hozd szóba a dolgot " témát .
    De a kedvedért leírom még egyszer értetlen barátom :DDD

    A gondom az és itt nincs rossz napja volt meg bemakkolta az eredményt stb.. Van az ellenfél akik teamben tolják 3v3 team gyémánt . Vagyunk mi az ellenfelek . részemről 3v3 random platina , és még két tag randomban akik gold vagy még lejjebbi besorolással rendelkeznek 3v3 RANDOMBAN . A teljesítményük tükrözi is a helyezésüket ( erre írtam hogy az idióták még egy 7 poolt sem bírnak megcsinalni ) Innentől kezdve nem érdekel hogy milyük van 1v1 ben vagy 3v3 teamben , nem volt egyenlő feltételekkel elkezdett meccs . És ezért igen a kereső rendszert tartom szarnak ..

    És igen , a nevedet tényleg elírtam , ezért sorry. :R

    Jah és majd linkeld már be nekem azt az okoskodós sort amiben leírtam hogy ez így az meg úgy működik , mert szerintem csak általánosságokat írtam és nem a rendszer működését fírtattam . Vagy ez neked okoskodás ? " Szóval szerintem ez az mmr es átlagolós kereső rendszer akkor is egy kalap xxxx " vagy a " Megnéztem pár bukott partit , és ha csak 3v3 random és team helyezéseket néztem akkor valóban olyan mintha átlagot venne és az alapján sorsolná össze a playereket Melyikre gondolsz ? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!

Új hozzászólás Aktív témák