- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
béna vagyok + nem szeretem a shootereket, de beleraktam (főleg mondjuk kari alatt) 30-40órát.
és még nem unom, csak nincs időm vele játszani.
nálam = hangulat + GRAFIKA (még mindig azt mondtom talán a legszebb game) = nem bántam meg h megvettem. jöhet a DLC, én azt is megveszem.
egyébként valszeg tényleg casual 1-2 óra szórakozásra lett ez belőve. nálam műxik a dolog..
(ja de ezzel nem azt mondom h ne jöhetne valami jó kis campaign + "komolyabb, összetetebb" pályák) -
-
nagyúr
Én lvl 47 vagyok és kb 70 órám lehet benne...
Azóta nem játszottam vele... néha beugrok 1-1 körre, de ennél többre nem futja... mindig felidegesít valami mostanában (főleg ez az ugrándozós bowcasteres f*sság - ha épp nem azon bosszankodok hogy nem tudok senkit se lelőni).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
daveoff
veterán
-
lotTóni
tag
Nem tudom pontosan mennyi időt (talán 12 órát) tettem bele.November vége óta nem indítottam el.
....two beer or not to be....
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy amatőr kérdésem.
Ha veszek itthon egy Battlefront-ot (hivatalosan) akkor azt gond nélkül tudom "beregisztrálni" az Originben és letölteni külföldön? ? Ha igen, esetleg valami megkötès?Köszönöm szépen a választ.
-
.LnB
titán
-
nimfas
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz kisza25 #4166 üzenetére
Na én tegnap este kiplatináztam a játékot.
61 órámba került. Tegnap este lett meg a lvl. 50. Sajnos trófeakergetés közben nem mindig pörög az xp...és sikerült az összes dxp napról lecsúsznom.2 diarama hiányzik csak, megvan majdnem az összes challenge is.
Elsősorban drop zone-t toltam. Nekem az jött be a legjobban. Supermacy nem az igazi. Talán még a WA. Szerintem rendben van a játék. Ismerős mindenképp kell hozzá. Egyedül hamar meg lehet unni. De én a BF4-et sem indítom el, ha nincs senki online akivel lehetne közben csacsogni.
Nekem most fogyott el a játék. Ha nem kergettem volna a trófeákat akkor még korábban. Ez nem egy "egész estés" játék. Ez olyan, hogy játszol 6 órát a Witcher 3-mal...aztán átugrasz 5-8 kör Drop Zone-ba a haverokkal... aztán vissza W3-mazni.
Na mindegy. Most én is félrerakom az tuti. Van még 1-2 játék amit megvettem most és ki kéne pörgetnem....De ha nem kapcsolom be a gépet az sem lesz most baj egy darabig.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #4167 üzenetére
ja nekem BFH van soron, mert nagyon jó játék lett és most jött ki a dlc, de minden ismerős a bf4-et tolja, így mindig elcsábítanak, jó lenne valami akció, hogy megvegyék haverok, mert az is csapatjáték sőt, jobban igényli a csapatjátékot, mint a bf4
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz kisza25 #4168 üzenetére
Énis akcióra várok... azért azt nem gondolhatják hogy megveszem Prémiumot olyan drágán... alapot meg nem tudom mennyire éri megvenni nélküle... azért én szeretnék minden szerverre bejutni, ahova akarok.
Vagy ha megcsinálnák azt hogy törlik az alapjátékot és csak Ultimate van (meg ingyen Prémium/SP - ala becsődölt Titanfall), akkor remélem gyorsan eldöntik, még mielőtt végleg behal az egész.
(Magamat ismerve amugy tuti lesz valami nagy akció, megveszem, és rá pár hónapra lesz valami ingyen osztogatás vagy bedől az egész. )
Ezt a játékot szvsz lehet a privát szerverek menthetnék meg (de azt meg ugye sose fogják kiadni a kezükből).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
marilllyo
veterán
válasz FollowTheORI #4169 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a nagy EA... Aki az utolsó fillért is kirángatja a zsebedből a gigászi marketingvonattal...most már 2 hete kussol. Ekkor volt az utolsó semmirevaló bejegyzés a Battlefront appba telón. Az is csak valami játék-film hülyeség. Amúgy semmi, nulla, zéró. Na már most ha én 15k-t kötöttem volna az sp-ért...lehet morci lennék.
-
.LnB
titán
válasz marilllyo #4171 üzenetére
Nem korai még az első DLC-hez az idő? Nem emlékszem a BF esetében milyen időközönként szokott jönni.
Az pedig, hogy kussolnak azt jelenti, hogy tudják, hogy baj van.
De nyugi, a pénzükhöz ragaszkodni fognak nem lesz ingyenes vagy olcsóbb semmi sztem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
marilllyo
veterán
Nem is a DLC-t hiányolom, hanem a hatalmas reklámfelhőt. Vagy már ne vegye meg senki? Ennyi elég volt? Hol van Anna Kendrick meg a többiek? Itt a keszthelyi temetőben több élet van mint a Battlefront körül...
Semmi daily infó, event, challenge valami szar emote-ért bármi ami a köztudatban tartja...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz marilllyo #4173 üzenetére
Mivel befuccsolt a játék, erre marketinget áldozni nem éri meg.
Amit az akciókkal meg egyebekkel el lehet érni marketing hír... annyi lesz.
Én azt nem értem inkább, hogy miért nem akciózzák jobban. Egy ennyire nem működő játékot (ahogy látom már konzolon sem megy annyira mint régen), sokkal inkább menteni kéne ami menthető, mint ennyire visszavonulni az egészből.
Oké a BF4-BFH bundle jó ötlet volt... de azért azokra is gondolni kellett volna akiknek megvan már a BF4.
Ők pl kaphatnának -50%-ot a mindenkori listaárakból (premium/ultimate is) - vagy akinek van mondjuk már 2 BF játéka... vagy ilyesmi.Már az meglep hogy a Premium csomagot eleve nem lőtték le, hisz bukta az egész belefeccölt energia.
Ala ubisoft, itt is kellett volna valami hasonló... ami már nagyon előrehaladott azt az 1-2 csomagot kiadni és a többit törölni. SP tulajok meg a következő játékból, vagy az Origin store-ra kapnak valami discountot az SP értékével arányosan. Ha én lennék az EA, már rég megléptem volna a Titanfall-ból okulva.Még arra leszek kíváncsi a SWBF-el mit kezdenek, mert az sem fényes... és még a DLC-kről egy deka hír nincs...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Most először láttam ilyen számokat
PC: 3,910 (24h peak: 9,872)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jsk
senior tag
Az elmúlt három este alig találtam normális szervert Droid run-ra ill. Cargo-ra. Ha meg találtam, akkor 3 Rambo az ellenfélnél 20-1-el, és épp 9-1 re vezettek Cargo-ban. Ki is léptem, hogy ne rontsam a statom Kezdem úgy érezni, hogy márciusban mással leszek kénytelen játszani. Apropó van valamilyen normális II. vh-s lövölde, ahol elég napi 45 percet játszanom, és nem kell hajszolnom a különböző fejlesztéseket?
-
nagyúr
-
jsk
senior tag
A DoD:S-el még játszottam is anno, mikor CS:S-al nyomultam. Annyi előnye van, hogy legalább látom a servereket. A COD-ot nem próbáltam, de gondolom azt is már csak a fanatikusok játsszák. Hiányzik a Bf1942, az volt a tuti. Rising Stormot próbálta valaki?
-
nagyúr
-
jsk
senior tag
válasz FollowTheORI #4181 üzenetére
Na akkor azt hagyom. Régen tetszett volna. A SoF 2-őt is real damage módban nyomtuk. Ott a shotgun 1 lövésből ölt, az AK/MP4 1-2 lövésből. Most csak felidegelne
-
Cheesus
senior tag
Állítólag a napokban kapni fogunk egy új pályát, ami a Tatooine-on fog játszódni.
https://www.twitch.tv/csehla
-
.LnB
titán
Egyébként ilyen balance patchek miért nincsenek? Tényleg ki kellene herélni azt a Bowcaster-t. Már minden game modban, mindenki azzal jön. Nekem tegnap lett meg. Dice nem szokott utólag balance-szal foglalkozni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
tonerz
aktív tag
Én most a 43-as szint felé robogok karácsony óta nyomom de nem bírom megunni
Blast és Drop Zone ezt a kettőt preferálom és szerencsére PS4-en a nap bármely szakában van bőven online játszótárs. -
.LnB
titán
válasz Cheesus #4189 üzenetére
Legyen igaz! Most 32-őn már nem sok cél van előttem csak az LVL40-es skinek. Jöhetne a tartalom.
De az igaz, hogy Tatooine szinte = Jakku-val... :SMondjuk a halálcsillagban ellövöldöznék. Akár még Naboo fő városában is.
-
bul07
nagyúr
Akkor egy tr*gya ez a játék
Ha nem csaló van , mert senki ne mesélje nekem hogy repkedve össze lehet szedni 59:2 -őt(úgy hogy tőlünk senki nem repked)
Akkor orbitális bug
Keressétek mi hiányzik a képről[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cyberkind
félisten
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Nektek is produkál ilyen grafikai bugot a játék? Mi lehet a baj? A mai napig sosem jött elő ez a hiba.[HD 7850 2GB, legfrisebb catalyst][ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest