Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BogyóBP

    addikt

    válasz PhilBrick #55611 üzenetére

    Osszefarmoltam a free play alatt közel 1 milliót csak bányászat meg egyéb küldetések talán nincs is olyan része a játéknak amibe nem nyaltam volna bele és most azt módod rakjam le? Mire újra kezdenem elfelejtenem az egész mechanikat. Biztos bele jönnek de százszor átdolgozhatjak a Gameplayt. Lennének ötleteim amiket lehet meg is írok nekik amik amik ostoba bugok de nagyon könnyen javirhatoak plusz észrevételek. Amúgy valahol már talalkoztam ezzel a bányászati mechanikaval egy játékban de már nemtudom melyik volt talán lehet a star trek online. Meg mindig arra gondolok hogy ezt a játékot és nagyon kis csoport fejleszti elég korlátozott erőforrással és nagyon durva amit eddig elértek mert az alap otlet jó a kivitelezés is jó de néhány helyen a bosszantó ostobaságokat ki kene javítani. És irt most nem arra gondolok hogy két fal köze esel vagy beragadsz egy letrába hanem pl lehessen cserélni a járművek sérült moduljait ne csak teljes vehicle respawn oldja meg a dolgot. Itt nagyon sok hajó és a bányász kis Rover is érintett lenne.
    En most épp azt néztem hogy van egy kezdő csomag 50dollar körül amibe van egy hajó kicsit hasonló mint egy aegis warden de sokkal kisebb. Ilyen kezdő multirole lehet de biztos nem cargoship inkább amolyan light fighter és gunboat keveréke de mivel ezt a hajót nem próbáltam így nemtudok róla semmit. Amelyik járgány nagyon jó az a crusader lopakodója a c1 szellem a drake warden vagy aegis nemtudom pontosan ilyen wing sweepes hajó de nagyon állat egy nagy vulkán szeru lézer ágyúval az orrán. Igazából kipróbáltam több teher hajót bányász és szállítot is de ezek a kasztok annyira nem jöttek be. A roncsgyujtes a hajótest lézeres lebontása pl tetszett de nem kötött le. Jópofa pl a futurisztikus gulág ötlete. Mindegy szóval összességében irdatlan sok ideget vert belem az elmúlt napokban volt olyan napom is amikor a két munkanap közt 20 órát toltam de alig haladtam a fentebb említett hulyesegek miatt. Kar hogy túl nagy szeletet és túl sok mindent akartak egyszerre és ezért nem sikerült jóra mer az engine mondjuk nemtudom mi futhat alatta de nem lépne meg ha valami saját fejlesztés lenne mivel semmilyen splash képernyő vagy ilyesmi nincs a játék elején.

    ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

Új hozzászólás Aktív témák