Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    I am back, boys!

    Meg mindig nincs kesz a sajat monitorom, de kaptam egy masikat kolcson (es egybol pofanvert, hogy kicsi, hogy a megszokotthoz kepest gyenge a fenyereje, things like that, alig varom, hogy az enyem visszajojjon), de vegre tudom hasznalni a gepem megint. Szoval egybol meg is probaltam letolteni a jatekot.

    Orommel jelentem, most letoltotte a launcher, igaz, az elso adaghoz kelett neki vagy 4 install gomb ismetles, de itt van a gepemen! Tegnap este, miutan hazaertem munkabol,/talalkozorol, hullafaradtan, felig aludva el is inditottam. Ebredes az agyban, megkeserni a hajocskam, elso felszallas (majdnem ossze is tortem magam/haom port Olisar egyik gyurujen, majd a leszallas is erdekes vot. Kb orrat letettem, majd a segget, majd megint az orrat.... Almosan nem szabad mar ilyen muveleteket vegezni), majd szepen megszokni az iranyitast, csodalkozni miert van az erzesem, hogy a karakter nagy sodrasu folyoban setal port olisaron, mikor setalok vele (gondolom laghoz lehet koze), aztan gondoltam, tenyleg ideje aludni menni, be be szunyokaltam percekre a gep elott, seta kozben.. Szoval visszamentek EZ HABhoz, es.. hogy a feneben nyitom ki az ajtot, hogy lefekudjek, es kilogoljak? Vegul feladtam, es csak exit........A karatkernek is, meg nekem is.

    Most viszont szeretnem kitalalni, de nyuvadjak meg, minden video, amit feldob talalatnak, az a hajon valo alvasrol/lilogolasrol beszel. En vagyok a hulye? (Koltoi kerdes, tudom, hogy hulye vagyok, bizonyos mertekig... :)) )

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák