Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz warcat #34986 üzenetére

    Immersion rombolo. Tudom ez sokakat zavarna, pedig annyi mindent lehet csinalni, amig a hajo megjavul. Peldaul mar az alkatreszek beszerzese is lehet egy kulon mise, raadasul ha egy jobb cuccot szeretnel beszerelni ami nem feltetlenul kompatibilis de szansz ra idot meg energiat meg creditet akkor megoldhato...

    Az hogy szetlovik a hajodat, sodrodsz az urben, majd egy hajo radkuld par javito dront es egy perc mulva "full health"-en vagy az eleg gaz lenne szerintem.

    Ott csinaljak meg a legfontosabb javitasokat hogy eljuss egy dokkig ahhol csinalnak egy nagy generalt.

    Ha egy perc sem lenne egy javitas, akkor egy hajot epiteni is kb 5-10 perc lenne... Akkor meg sosem lenne gond ha kilovik alolad, szinte azonnal kapsz egy masikat.

    Lehetne szocializalodni a javitas ideje alat, akar butykolheted te is, vagy addig melokat hajtasz fel, vagy haverokkal logsz egy masik kuldetesen... Millio dolgot lehetne csinalni.

    De meglassuk majd ha kiderul mi a terv...

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák