Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Menthirist #33149 üzenetére

    Semmi, meguntam, lecsereltem erre, egyedit ugysem adnak PH modik, mert "nemreg figyelmeztetesben reszesultel, nem sul le a bor a kepedrol hogy ide jossz kuncsorogni egyedi profilkepert? NO!" szoval kb ez lenne a valasz, igy most feldobtam a profilomat ezzel a keppel :) Pandat vagy Pingvint kerestem, de az nincs :)

    (#33148) mrfire: pedig erre is alkalmas, az eredeti leirasaban azt irtak hogy alkalmas black market drug labornak is meg surgery, szoval bejon a csoka, es atoperalom nove, vagy plasztikai sebeszet hogy eltunjon a rendorseg elol, dns atultetes... ki tudja.

    A leggenyom dolog az, amikor valaki meghal, akkorspawnolhat nalad, termeszetesen fizettsegert, aztan nem engeded el hanem kiserleteket hajtasz vegre rajta, idegen eletformakkal zarod be, teszteled az uj szereket rajtuk, idegen DNS-t pakolsz bele, szoval lehet eleg horror hajot epiteni belol, mert hat ki allit meg? ;] Szerintem ez egy nagyon beteg cucc, eleg sok fantazia van benne.

    Egy dologtol tartok, nem lesz eleg legenyseg rajta.. pedig aki szeretne jonni a hajojaval uj helyekre, azoknak ez egy alom cucc, nagyon varom a reszleteket... Sajat laborod lenne vagy workshop-od vagy farmod, egy jo csapattal szerintem ez cool lenne. Lesz benne majd legenysegi modul, vedelmi modul meg ki tudja mi meg...

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák