Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri16

    senior tag

    MichaelSD:
    amiket te leirtal egy mas jatekot korvonalaznak. Itt nagy hangsulyt kap a nyitottsag, a rendszert a jatekosok alakitjak. Ha te meg akarod kotni, hogy hol lehet mit csinalni az ellen megy az elkepzelesekkel, amik miatt sokat nagyon varjak ezt a jatekot. Nem lehetnek eles hatarok, ha valahol lehet PVPzni akkor mindenhol lehessen (legfeljebb egy rendor rogton kilo).

    Tobbszor el lett mondva (pl 10FTC), hogy megprobalnak minden karriert vonzora csinalni. Nyugodtan lehet biztonsagos teruleteken maradni. Az hogy a peremvideken nagyobb a profit egyelore talalgatas. Ami biztos, hogy nagyobb a kockazat, ezert a varhato nyereseg jogosan magasabb, viszont beleszamolva a nagyobb vesztesegeket mar nem biztos, hogy osszessegeben tobbet keresel. Ez lesz kulcsfontossagu, hogy mennyire sikerul kockazatossa tenni a PVPt kulonbozo teruleteken.

    A kalozkodast a modern foldi idokhoz hasonlitani problemas. Itt lesznek nagy egyelore nem civilizalt teruletek. Nyilvan ezek kiaknazasra varnak es nincs aki felugyelje. Nem kotelezo oda menni.

    Szerintem valoszinusitheto, hogy a legtobb penzt a kereskedok/befektetok fogjak keresni. Nyilvan kell egy alaptoke, de utana a piac ismeretevel nagy profitra lehet szamitani.

    Ehhez hozzatennem, hogy engem a dogfight kimondottan nem vonz, viszont mindenkepp ki akarom probalni az eletet a peremvideken. Zavaros viszonyok kozt sok erdekes lehetoseg rejlik.

    Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

Új hozzászólás Aktív témák