Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MichaelSD

    őstag

    válasz Diopapa #20003 üzenetére

    Ha nem akarom összeereszteni a PvP és PvEs csapatot (ami amúgy innovatív dolog lenne), akkor sok mindent lehet tenni. Sok gondolkodás és a teljesség igénye nélkül, néhány példa.

    1. Csináljanak háborús zónakat
    Például ott lehetne használni katonai hajókat, ami csak a saját "birodalmukban" rohangálhatnak és a háborős zónákban. Katonai karriert lehetne erre építeni. A háborús zónakban aztán lőhetik egymást a PvP fanek, léphetnek katonai rangot, kaphatnak katonai hajókat, stb. Szétbontva és elválasztva a két karriert mindenki játszhat ami akar.

    2. Csináljanak háborús küldetéseket a perem bolygókra
    Pl. A birodalom megtámadja B birodalom állomását. Addig az a rendszer PvP és ki lehet kerülni. A civilek (akik PvPzni akarnak) segíthetnek evakuálni, vagy utánpótlást vinni stb.

    [I:http://]3. Lehessen ideiglenses a PvE idgen fajokkal repülni a játékosok elle.
    Ez egy variáció az 1. pontra, "amolyan zombi vagy nem túlélő egy ideig". LOTRO volt valami hasonló.

    4. PvE ellenségek legyenek olyan durvák/sokak, hogy csak sok playernek legyen esélye.
    Ha nem is váltja ki, de részben hasonló hatással lenne, mint a PvPs háborús zóna.

    [I:http://]5. Csináljanak PvPs zónákat lényegtelen dolgoknak
    Speciális kinézetű szervezeti bázis ami csak a PvP zónában néz ki úgy ahogy, kozmetikai dolgokat, amik, nem erősebb vagy jobb, cuccokat de csak ott lehet találni (kék alsónadrág :) ). Stb.

    [I:http://]6. Ha már van PvP-PvP csúszka akkor miért nem használják
    Ha a csúszka úgy is eldugja a egymástól a különböző játékosokat miért nem lehet mindenhol használni. Mondjuk 24 óránként lehet állítani.

    Ha csak ezeket (és még sokat tudnék írni) megcsinálják nagyo sokáig lehetne PvPzni és szerintem nem lenne senki se szomorúbb.

    PS: a kalózkodás meg butaság ahogy van. A való világban is nagyon rövid életű dolog volt egy nagy szűk vidéke. Minden fejlett civilizáció a csírájában elfojtja. És igen, Szomália egy anomália.

    [ Szerkesztve ]

    XMPP: sdmichael@kdetalk.net

Új hozzászólás Aktív témák