Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz GypsFulvus2 #16278 üzenetére

    Az Avenger meg majd duplájába kerül az Aurorrának...

    Félreérted, a reaktor mérete nem a túlmelegedést befolyásolja, hanem az energiát. Pl a 300i alap lázereivel van 3-4 lövésed, aztán várhatsz míg újratöltődnek. Hiába lesz S5-ös fegyód az Avenger-en, ha 2 lövés után várhatsz rá fél napot mire feltölt. Ha meg ballisztikus fegyvert raksz fel, mint ami alapból is van, akkor meg annak a lőszereit fizikai úton kell pótolni. A két fix ágyú meg S2-es. Sehol nincsenek egy S5-ös ágyú fogyasztásához képest. Azzal nemigen spórolsz semmit.

    A Hornet-en -aki teheti- lecserélni az összes gimbal-os ágyút Bulldog-ra és folyamatos golyózáporral söprögeti a Vanduul-ok útját. A négy repeater letépi a pajzsot és szitává lyuggatja a Scythe-okat és jóformán túlmelegedés sincs, ami mellesleg nem a reaktor, hanem a hosszú használat eredménye.

    Nekem volt szerencsém kipróbálni Hornet-et a szárnyakon gimbal-os S1 Bulldog-okkal, a tornyon pedig S2 Badger-ekkel. Igaz, hogy a Badger jobban harap, de annyival nagyobb a fogyasztása is, hogy megérzed csata közben. És akkor ez még csak S2. Mit ehet egy S5-ös?

    Indulj ki abból, hogy az Avenger-en kívül milyen hajókon van S5-ös fegyver: Freelancer, Starfarer, Scythe (3), Idris, 890 Jump, Reclaimer és valszeg az Orion-on is azok lesznek.

    Manőverezőket meg úgy nézd, hogy a számuk az irányok miatt számít, de a Horneten TR2-es, míg az Avenger-en TR1-esek vannak. Emellett a Hornet se egy higany mozgású valami.

    (#16281) vaakuum: Lásd: M50 Interceptor

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák