Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikej95

    aktív tag

    Újra rávettem magamat, némi csiszolással álltam neki, most semmit se hagytam a véletlenre.
    Spawn menü újraaktiválva, anticheat kinyesve, arra az esetre ha valami komolyabb bug lenne (pl: mapból kizuhanó quest itemek, stb)

    Fenn van a "könnyítő mód" de elég furcsa amit csinál, egyetlen érezhető hatása, hogy a moddolt mutánsok 150-200 direkt buckshot találat helyett, 5-15-30-ba halnak jobb esetben, ami hatalmas pozitívum. Végén még kijövök a szűkös lőszerből.

    Quest adó NPC-k most halhatatlanra vannak állítva, ez hiánycikk volt már az eredetiben is, bár ott többnyire bugok végeztek az NPC-kel nem a történettel mit se törődő A-Life.

    Lenne viszont egy hatalmas problémám. Doktor itt-ott bekavar, először a banditák bázisára ugrott be, ahol sikerült aggróznom és nem értettem hogy mi a halálélt nem bírok el a 7 szerencsétlennel. Ez egy korábbi mentéssel hamar orvosoltam, megvártam míg elballag, ment minden rendben egy darabig.

    Most Fox-ot kellett volna feltápolnom, ami nem különösebb kihívás, konzisztens módon random 4-8 stalker ott cigarettázott körülötte már az előző végigjátszásnál is, kutyákra lőszert se kellett pazarolnom. "Kellett volna", erre ott volt a Doktor, és lám már Strelok néven szólított, és adott egy "gyógyíts random NPC-ket" jellegű küldetést. Az holt ziher, hogy ez SEQUENCE BREAK, de most mégis mit kéne csinálnom? Le nem lép az öreg, mert ott a sérült Fox és, ha 150 méteres aktív A-Life hatókörbe érek odamegy hozzá és meggyógyítja, lenyúlva előlem a lehetőséget még jobban megkuszálva a dolgokat. :F

    [ Szerkesztve ]

    Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'

Új hozzászólás Aktív témák