- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudnátok ajánlani valam jó kis scifi minisorozatot?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #3999 üzenetére
Igen jó rész volt, de remélem nem olyan egyszerű lesz hogy megtalálják és ők lesznek a Supermanusok.
(#4002) gyuromoj
Vagy csak simán felvezetik ezt, aztán valamilyen bibi miatt eltűnik vagy megsemmisül az egész. Vagy már nincs is ott ezer éve.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
A két vámpíros sorozatról mi a véleményetek?
The Vampire Diaries
True Blood
Mennyire tinisorozatok? OK hogy vámpírfilm, de véresek is vagy csak megy a picsogás bennük?
Epizódikus sorozatok? Átívelő szálak vannak? Bármi egyéb amit tudnom kellene róluk?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
THX infókat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már BSG. A Blood&Chrome-t megnézte valaki? Van már összevágott verzió belőle?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyors kérdés az Arrow-hoz.
Mennyire veszik képregényesre a sorozatot? Mert valamelyik újságban olvastam egy rész előzetesét és ott épp Deadshot-ról volt szó, aki ugye képregényes karakter. Vagyis ebben a világban mozog a sorozat, vagy random bűnözőket tesz taccsra a főhős?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #4100 üzenetére
TV-m nincs, nem is nézek, majd max neten belelesek. (retekklubbos vagdosással amúgy is tököm teli van)
"Egy komoly, képregényes látványú/hangulatú/stílusú, átívelő szálas történetre kíváncsi lennék, de egy ilyen tucatnyomozós, amit képregényesnek akarnak álcázni, engem nem érdekel. "
Egyetértek, nekem ezért tetszett anno a Smallville, hétről hétre néztem a részeket. A tucatnyomozós téma nálam viszont nem játszik, ahogy nálad sem.Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #54715584 #4102 üzenetére
Á, elbizonytalanítotok. Asszem inkább megvárom szezon zárót és egyben letolom. Ha meg lesz folytatás, akkor nézem majd folyamatosan. De ha már úgyis képregényes, én arra számítanék hogy egy két DC-s karakter felbukkan majd. Ok nem Superman-re gondolok, de akár Batman vagy bármelyik kisebb hős bejöhetne. Ha már képregénysorozatról van szó.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem a True Blood-ot. Hát érdekes egy sorozat, de itt legalább nem csillognak a vámpírok. Valami főszál is lesz egyébként? Oh én balga magyar szinkronnal kezdtem nézni, a fekete csaj hangja valami nagyon irritáló lett.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #4159 üzenetére
Ok a Prométeusz-os rész állat lesz.
Más:
Pilot-ok:
"Intelligence
készítők: Michael Seitzman
szereplők: -
történet: Főhősünk agyába egy mikrochip került beültetésre, amitől számítógép-szerűen látja a világot és dolgozza fel az információkat. Építettek is köré egy cyberbűnökkel foglalkozó ügynökséget."Ő, újra jön egy Chuck, vagy rosszabb esetben egy Jake 2.0?
____
"Beverly Hills Cop
készítők: Shawn Ryan
szereplők: Kevin Pollak, David Denman, Brandon T. Jackson + a pilotban Eddie Murphy
történet: A Beverly Hills-i zsaru-filmek folytatása, amiben Axel Foley fia üldözi a bűnt. A helyszín pedig… Beverly Hills!"Lol, ez most komoly???
____
"NCIS: Red
készítők: Shane Brennan (NCIS: LA)
szereplők: John Corbett, Miguel Ferrer, Edwin Hodge, Kim Raver, Scott Grimes, Gillian Alexy
történet: A kezdeti sorozat (JAG) spinoffjának (NCIS) spinoffjának (NCIS:LA) a spinoffja. Utazó ügynökök lesznek, akiket mindig ott vetnek be, ahol éppen szükség van rájuk. Backdoor pilot lesz, tehát az NCIS: LA egyik epizódjában mutatkoznak majd be az új arcok."Erre meg inkább nem mondok semmit... -.-"
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz dokee78 #4213 üzenetére
Én inkább így javasolnám a sorrendet:
BSG mini
BSG 1. évad
BSG 2. évad
The Resistance webisodes
BSG 3. évad
Razor Flashbacks webisodes
BSG Razor
BSG 4. évad 1-10
The Face of The Enemy webisodes
BSG 4. évad 11-20
BSG The PlanÉs legvégül mint legutolsónak a Blood&Chrome. De kezdheted ezzel is az egészet is ezzel, csak nem lesz annyi értelme az utalásoknak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #4234 üzenetére
Webisodok kihagyhatóak, bár nem ajánlottak, amúgy is csak néhány perces szösszenetek.
A Razor viszont kötelező, anélkül pár dolog érthetetlen lesz, vagy legalábbis nem lesz megmagyarázva.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest