Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    Én nem értem ezt a Sárkányos sorozatot.
    Nem vagyok történész, de úgy gondolom egy várható trónöröklési háborúban már korán elkezdődik a táborok kialakulása, lapok osztása. Nem úgy megy hogy összeterelik az összes ház fejét a csarnokban akik becsicskulnak vagy megölik őket. Pontosan tudjuk a Trónok harca első évadából milyen következményei vannak ha egy uralkodó ház vezetőjét lefejezik. Sehol nincs a GoT első évadainak politikai sakkjátszmája.
    A rész nagy része arról szólt hogy a kispöcs elkódorolt, akit ugye elraboltak. Égvilágon semmi jelentősége nem volt az egésznek, azon túl hogy meg kéne koronázni sebtében, mert hát az öreg utolsó szavával valami Aegont akart királynak, teljesen mindegy mit tett előző 20 évben, és kinek fogadtak esküt a hűbéresek, ki volt behirdetve a népnek. Az elrabló meg visszaadja a kölköt ha nem lesznek gyerekviadalok, becsszó nem lesznek de adjátok a kölköt. Tessék. LoL
    Zárásként természetesen senki nem őrizte a sárkányt, és a legrövidebb, legkönnyebb út a csarnok padlózatán vezetett ki. Ahol pedig ott volt a lehetőség egycsapásra véget vetni egy évekig elhúzódó örökösödési háborúnak, dehát a következő részeknek is szólni kell valamiről.
    Gagyi.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák