Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Lucifer S05A

    Őszintén látom hogy kezdenek kifogyni az ötletekből néhány karaktert illetően, (pl. Mazikeen lucifer elleni fordulása n+1-edjére már tényleg kezd kicsit unalmas lenni) de ezen kívül nagyon tetszett ez a pár rész. Örülök, hogy felnőttesebb lett az évad, és hogy több földöntúli jelenetet kapunk. A koreográfia is nagyon el lett találva szerintem, vették a visszajelzéseket a korábbi évadokból (kivéve amikor hárman egyszerre folytogatták egymást, az kicsit gáz volt :W :DDD )

    Azt nem gondoltam volna hogy Isten mint karaktert valaha képernyőre hozzák, azt meg végképp nem, hogy afroamerikai lesz, de hát legyen :C

    Összességében szerintem kicsit gyengébb lett, mint az előző évad, de egyértelműen jobb a foxos évadoknál és továbbra is imádom, nagyon kíváncsi vagyok az évad második felére (főleg hogy mi lesz ebből az isten témából).

    Ja még egy dolog hogy a drámai jelenetek is nagyon jók lettek szerintem. Kivétel Chloe, szerintem néha túljátssza a jeleneteit, de Mazikeen, Dan, Lucifer, Linda színészei mind hatalmasat alakítottak ezen a téren szerintem :C

    A fekete fehér rész pedig nekem nagyon tetszett, bár látom annak van a legkisebb értékelése. Érdekes módja volt háttértörténet felvezetésére.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák