Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    Végre sikerült behozni a lemaradást, ideje tömjéneznem egy kicsit! :B

    The 100 S06E02: 15/10! Igen. Tizenöt pont a tízből!
    Ilyen erős sorozat részt idén még biztos nem láttam. Az a jelenet, mikor Clarke éppen a saját nyakát akarja elvágni, és mi nézők még azt hisszük, hogy Murphy van megbolondulva, és belép ő is a szobába és fegyvert szegez Clarkera... Elképesztő feszültség volt ebben a részben, mint egy olyan jó horrorfilm, amilyet még sosem láttunk keverve a mindennel, amiért imádjuk a The 100-ot, mindezt úgy, hogy a karakterek saját jelleméből adódó egyedi félelmeiktől félünk mi nézők is. Nagyon erős volt, nálam a rész abszolút TOP1, talán a Lost S06E09 (Ahogy Richard érkezik a Black Rockon a szigetre), vagy a Community S01E23 (a paintballos) részekhez tudnám hasonlítani, azok voltak ennyire megdöbbentően erős hatást kiváltóak a saját nemükben, továbbá azok voltak az abszolút kedvenceim.
    Írták sokan a trailer láttán az évad air dateje előtt, hogy az S06 jobb lesz, mint eddig akármelyik évad. Úgyfest, igazuk lett.

    The 100 S06E03/E04: 10/10
    Végre beindult a sztori is rendesen, új karakterek, új problémák. Meg a szöveg, hogy a red sunnál sokkal durvább dolgok is vannak odakint, na az kellett! Ráadásul Octavia is végre az új holdon küldi végre az ipart. Imádtam, amikor az épp visszavonuló ellent aprította. Az igazán Octaviás volt, puszi a homlokára! Clarke meg most talán kevesebbet fog főnökösködni... ;]

Új hozzászólás Aktív témák