Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Apollyon #44389 üzenetére

    "Van néhány meleg ismerősöm, de az össz. ismerőseim számát tekintve elenyésző mennyiségben vannak."
    Illetve, amiről tudsz. Egyébként, véleményem szerint, nincs ez túltóva. Pár másodpercet vesz el egy-egy filmből, az ilyen LMBTQ jelenet, csak persze azonnal az tűnik fel.
    Valószínűleg Téged inkább ez zavar, hogy egyáltalán jelen van ilyen.

    Másfelől. Ahogyan írod is, a szexuális másság visszataszító, mindegy melyik oldalról nézzük. Én ugyan nem ezt a szót használnám, de értem, mit akarsz mondani. Viszont, soha nem láttam még egyetlen LMBTQ egyént sem, aki prüszkölt volna, ha hetero jelenet megy a TV-ben, pedig ebből aztán van bőven.
    A helyzet az, hogy ez egy túltót marhaság, és pontosan Ti toljátok túl. Jóval többet találkozom a probléma kivesézésével, mint magával a problémával.
    Ha van egy 10 másodperces jelenet valami filmben, vagy sorozatban, a fél közösség ezen rugózik, hosszú hszeken keresztül.
    Ezzel csak annyi a gond, hogy az ilyen megnyilvánulások, sértőek lehetnek azok számára, akiket ez érint. Arról meg aztán végképp nem tehetnek, hogy ilyesmi jelen van a filmekben.
    A magam részéről pedig büntetném az ilyen jellegű kirohanások tulajdonosait. Nyilván nem raknék kötelet a nyakukba, de tudomásul kellene venni végre, hogy nem alkothatunk úgy véleményt, vagy hangoztathatjuk a nézeteinket, hogy közben ezzel másokat megalázunk. Ez valahogy nehezen akar leesni nálatok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák