Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S0m30n3

    aktív tag

    válasz oriic #3894 üzenetére

    FRINGE sorozatzárás.

    elsősorban orichalcos-nak SPOILER:
    Szerintem jót teszel magadnak, ha nem is keresed inkább a logikát, mivel logikátlan volt az egész. Sorozatjunkie-n már levezették páran a dolgot, hogy miért is volt ez elrontva. Ha most csak azt nézzük, hogy Walter resetelte az egész mindenséget, akkor ugye más felé fejlődnek majd az emberek, ilyen fajta Observerek létre sem jönnek-> September sem jön létre, így Walternate-et nem zavarja meg, aki így meggyógyítja Peter-t. Ebből az következik, hogy Walter sem megy át a másik univerzumba, stb. stb. Ha mondjuk mégis elrabolná Peter-t, akkor meg a tóból nem húzná ki őket September, mivel nem is létezik. Lehetne sorolni a dolgokat, de fölösleges.

    Ha meg jól értettem a magyarázatot, akkor Walter paradoxonnak számít 2015-től, mert ő a jövőben is él, szóval 2015-ben eltűnik. Még jó, hogy nem is tudná, hogy jönnek az Observerek, szóval azt sem tudná, hogy eltűnne, de azért a tulipánt elküldi így is Peternek. Kicsit eléggé katyvasz magyarázatot kaptunk az egész időutazós dologra. Walteres eltűnéses dolgot én sem teljesen értem, de nem is létszükségem, hogy megértsem, nem tartom fontosnak, mivel mint írtam, akármibe bele lehetne kötni már.
    SPOILER OFF.

    mindenkinek:
    Amúgy nekem tetszett a sorozat, összességében 6,5/10-re osztályoznám, de tényleg ki kell kapcsolni hozzá az agyat. A karakterek is fejlődtek, Walter-Peter kapcsolat nagy utat tett meg. A harmadik évad volt a kedvencem, főként az eleje.

    A sorozatzárásból a kedvenc jelenetem SPOILER ON: az volt, amikor Astrid és Walter beszélgettek Geen előtt. Jobban meghatott, mint Peter és Walter beszélgetése. Ami pedig nem érzelmes jelenet és a kedvencem, az Olivia kommandózása a gyerekért. Menő volt, ahogy a folyosón látta mindkét világot össze-vissza, tök jól megcsinálták. SPOILER OFF.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák