Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz #54715584 #30222 üzenetére

    Ahogy Te is írod, a pilot arra van kitalálva, hogy felkeltse az ember érdeklődését. Ettől természetesen még lehet rossz a sorozat, de ez pár részen belül úgyis kiderül. Ezek után nem tudom mi vinne rá bárkit, hogy egy évadot nézzen meg valami olyanból, amit még a rajongók is úgy aposztrofálnak, hogy "ezt bizony túl kell élni". :)
    Manapság annyi jó sorozat van aminél nem kell ezt senkinek sem elszenvednie.

    A másik, hogy nem csak az első évadhoz volt szerencsém. Tök random időközönként futottam bele bizonyos epizódokba. Az tény, hogy nem ismertem így meg mélyebben a történéseket, mert egész egyszerűen nem is akartam az említett "gagyi" érzet miatt, Nem kell ahhoz évadokat nézni egy sorozatból, hogy az ember magában véleményt alkosson róla, eldöntse, hogy akar-e rá időt szánnia az életéből, vagy sem. Ha belepillantottam volna bárhol a Vikings-be, True Detective-be, BSG-be, Fringe-be, stb, akkor mindenféle egyéb ismeret híján is percek alatt meg tudtam mondani, hogy igen, ezeket nézni fogom. A DW-nál pedig x rész után is az a véleményem, hogy igen, ezt nem fogom nézni. Ezt nem érzem jogtalannak. Főleg nem annak a fényében, amit említettem. Nevezetesen, hogy a teljesen eltérő ízlésű és érdeklődési körű ismerőseim véleménye is egybevág ezzel. De ha eltekintek a személyes baráti körtől, akkor is a filmes topicokban rendszeresen feltűnik valaki valami olyasmivel, mint most lemmy9.

    De majd, ha egyszer időmilliomos leszek, és nem lesz már semmi, amit szívesebben tennék, akkor nekidurálom magam a sorozatnak, és írok ide, ha esetleg megváltozott a véleményem. :)

    Btw ebben a pillanatban futottam bele az Amerikai Istenek trailerébe. Na ennyiből meggyőzött, hogy ezt is nézni fogom.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák