Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brownus

    veterán

    válasz .LnB #16841 üzenetére

    szerintem is, külön kell kezelni, és felcsigázott amit írtál, este megnézem én is, és ma már az arrow is kezd :)
    a marvel's AoS első két részét megnéztem, háááát, szerintem megvárom míg vége, és egyben darálom le, átugorva az uncsi részeket. az első évadot is úgy néztem, hogy közben toltam a fegyencet alatta. bár a vége egész jó lett!

    (a legtöbb marvel/dc képregény bugyuta/egyszerű, gyerekeknek készülő mese, hihetetlen, hogy ezt nem fogja fel sok értelmes felnőtt) természetesen vannak kivételek, melyek még a képi illusztrációban is úgy mond "art", művészi! nekem a flash, meg arrow, és hasonszőrű társai tökéletesek arra, hogy este fáradtan bedöglünk az ágyba és ezt nézzük a retekklub, meg cölöpök, és társai helyett... ennyi. nem több. ééés no reklám!

    lassan jön úgy is a newsroom, na, annál a sorozatnál jogosan lehetne kiakadni, ha hirtelen esne a színvonal, vagy egy HoC-nál vagy hannibalnál. ezek már class1sek :)

    most biztos kiakadtok páran, mert ez ilyen tini sori, de nekem tetszett a the 100 is. azért volt egykét meglepő fordulat, hogy lestem, hogy megmerték lépni. meg ugye én ilyen sci-fi/poszt-apokaliptikus buzulós vagyok, szóval nem válogatok annyira a témában, sajnos nincs is miből :( nem sok ilyen sorozat van

    az a last ship milyen? nézi valaki?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák