Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    válasz aizen92 #16800 üzenetére

    Megnéztem mindkét részt! ( 720p-angolfelirat )
    Megpróbálok nem spoilerezni! Ami spoiler azt Dőlt és offtopicban jelölöm.

    Arra jöttem rá, hogy nem tudnék objektíven nyilatkozni a sorozattal és az évadnyitóval kapcsolatban, hatalmas nagy fan vagyok, úgyhogy helyén kezeljétek ez a HSZ-t.
    Ennek több oka is van ( nem megyek bele inkább :)) ), kezdve azzal, hogy én személy szerint örültem az előző évad fő cselekményének lezárásának, ott volt a tetőpont, tökéletes időben hagyták abba.
    A szokásos narratíva adott, a téma pedig egy nagyon fontos, problémás, máig ( és a jövőben is ) vitatható témakört dolgoz fel! Külön érdekes volt látni az írók véleményét az térségben zajló konfliktussal kapcsolatban, Saul szájába adva.
    A karakterek, szokás szerint hibátlanok! Mindenki benne van aki imádok! Carrie, Quinn, Saul és Andrew Lockhart. ( Ez az ember hihetetlen jól hozza a figurát! Az előző évados bizottsági meghallgatásos beszédét Carrie-vel azóta újranézem! Neki találták ki szerintem ezt a szerepet. )

    Egyedül a "mellékszálat" tartottam most egy kicsit gyengébbnek, ami majd be fog csatolódni Carriekhez 3-4 rész múlva, itt főként *SPOILER* a gyerek témára gondolok. + Nagyon furán és esetlenül van felépítve a tragédiát közvetett és közvetlenül elszenvedő pakisztáni orvostanhallgató története és karaktere. Kicsit butyuta, de talán betudható annak, hogy rendkívül kevés idő állt a sorozat alkotók rendelkezésére, mivel a többi karakter egy egész és már 1 esetlegesen 2-3 évad óta folyamatosan be voltak mutatva.

    Mindenesetre pörgős első rész volt, kevéske lólábbal, de nem szabad egy ilyen erős 3 évados siker után, nagy elvárásokkal leülni a sorozat elé!

    Amúgy mybad, elírtam: nem indo-paki, hanem afgán és főként pakisztánnal foglalkozik most a sorozat.

    Ajánlom mindenkinek, aki a téma rajongója!

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák