- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz jegenye77 #20151 üzenetére
Amúgy igen, ezek nem nekünk vannak tervezve, de ha belegondolsz, hogy nyugaton egy kraftkocsmában ez hasonló áron van, mint nekünk webshopról, és ott egy nem kraft kocsmában egy átlagos korsó lager meg 4 euró körül mozog, akkor már annyira nem is para
Azt néztem hogy USA-ban egy 12 oz Bud Light single-ként másfél dollár körül mozog, top US főzde 12 oz IPA-ja meg 2,5-ért. Nem nagy difi, és összehasonlíthatatlan minőségbeli különbség. Igazából csak mi élünk ilyen szempontból szar helyen
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
[CsuCsu]
őstag
válasz jegenye77 #20151 üzenetére
En ugy vagyok vele, hogy az "ez csak sor" mentalitasnak mar lejart az ideje. €5,5 szerintem korrekt, ha azt nezzuk, milyen bort kapsz ennyiert. Premium, odafigyelessel es jo alapanyagokbol keszulo termekrol van itt szo, kar hasonlitgatni a szupermarketes nagyipari sor arahoz. Nem azt mondom, hogy kizarolag ezeket kene csak venni, hanem azt, hogy az arazasa szerintem rendben van ahhoz kepest, hogy mit nyujt.
Egyebkent a kontextus kedveert, sortipustol is nagyban fugg az ar. Egy kisuzemi jobb DIPA sokkal tobb es jobb minosegu komlot tartalmaz, mint a szupermarketes IPA-k, de egyikert sem adnek mondjuk €20-t. Viszont egy jo hordoerlelt gyumolcsos savanyu sor peldaul siman rendben van ennyiert. Mas tipusu termek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest