Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    Westvleteren 12 (XII) quadrupel / abt

    Dus, stabil feher hab, mahagoni test. Porkolt malata, anizs, gyogynoveny, eleszto, karamella / cukor / mandula, hatterben nemi fust es alkohol. Ahogy melegedik az utoizeben markans feherkenyer (pontosabban enyhen porkolt kenyerhej) tor elore.

    Best before 2021.11.08, szoval relative friss. Kiegyensulyozott es reszletes, ahogy egy belga quadtol elvarhato. Viszont a Chimay tomenyebb, a Rochefort 10nek szelesebb a teste, a La Trappe anizsosabb es a Gouden Carolus Keizer Blauw (a quadjuk spec fozete) gyumolcsosebb. Izre talan a St Bernardus Abt 12re hasonlit, eltero fuszerezessel, de kb hasonloan kivitelezve. Annyi, hogy ez talan a leginkabb szensavas quad amit valaha ittam, ami kb megmagyarazza, hogy a ritkasagan kivul miert tartjak ennyire nagyra.

    Nagyon ajanlott, kiprobalni. Egyebkent meg kb barmelyik top apatsagi quad kb ezt tudja ennyi idosen picit eltero izvilaggal, harmad / otodaron. 10-18 eur korul viszont a BA quadokkal van egy ligaban, namost egy La Trappe Quadrupel Oak, egy Firestone Walker Stickee Monkee vagy egy Chimay Bleu Rum BA a hordozas miatti komplexitassal mar mas ligaban jatszanak (bar nem feltetlenul jobbak, csak masok).

    Addendum, avagy friss: Veletlenul ket uveg lett itthonra ket kulon csoportos rendelesbol, a masodik meg erik. Chimaybol, La Trappebol, Kasteelbol, Chimaybol, Rochefortbol, St Bernardusbol es Het Ankertol ittam mindenfelet. Nagyon frisset es tartogatottat is. A tobbi quad is erik, szoval ez sem erv. Don't belive the hype (pontosabban igen, nade ez a minoseg mas fozdektol 3 euroert megy).

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák