- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Netfone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pufi9
csendes tag
Hali. Samsung health appon belül hol lehet beállítani hogy magyarul beszéljen? Saját telón magyarul, másik telón angolul beszél edzéskor.
-
gerygery
csendes tag
válasz seniorzala #12 üzenetére
foleg nem az egy elvezeteses, aminek az ora altal mert adat felel meg....
-
Degeczi
nagyúr
-
adamklark
senior tag
Annyira kamu hogy legtöbbször nekem pontos volt, de ugyanúgy mint a pulzus vagy EKG csak egy általános képet ad, nem helyettesíti az igazi orvosi eszközöket de ez milliószor le lett már írva. Tegyük fel hogy rosszul jelzi és alacsony értéket jelez. Mi változik? Időnként újra kell kalibrálni (ha jól emlékszem havonta), akkor meg úgyis kiderül. Aki tudja magáról hogy baja van eleve konzultál orvossal vagy gyakran méri igazi eszközzel..
-
dionaea
őstag
Lehet fikázni ezeket az eszközöket, de ezek hasznos funkciók. hasznosabb mint snake az órán, vagy a böngésző. 3-4 éve kezdték piacra dobni lehet 10 év múlva már tényleg hozza azt a szintet ami teljesen elfogadható. Az orvosi műszerek gyártói majd nem fogják 100 ezrekért eladni a cuccaikat. Az én kardiológusom mikor egyeztettünk mi a helyzet, azt kérdezte milyen órával mértem. Mikor megmondtam azt mondta akkor ezek használható adatok, csak néha rendessen is mérjem a vérnyomást. Úgy emlékszem 10% os tévedést említett, de kiinduló adatoknak teljesen jó, és nem foglalja le feleslegesen az orvosok álltal felírt 24 órás vérnyomás mérőket. Ez lenne az egyik cél.
-
adamklark
senior tag
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Őszintén kit érdekel ha pár hülye elhiszi? Amíg azért veszed meg mert tudod mire jó /nem jó addig tökéletes
-
pele81
tag
Nekem ugyan csak watch 4 classic van, de két alkalommal is az óra alapján mentem el az orvoshoz. Mindkét alkalommal pitvarfibrillációm volt, és a második esetben maga az orvos kérte, hogy küldjem el neki a mérést, majd kinyomtatta, és össze hasonlította az általa mért értékekkel. Azt a meglepett arckifejezést amit láttam.... Még a kórlapra is felvezette, és csatolta mellé a kinyomtatott EKG-t, majd irány a sürgősségi.... Nem, nem orvosi eszköz! De kiindulási pontnak tökéletes!
-
seniorzala
újonc
Az EKG alap a kardiológiában, de önmagában nem elég, hogy a szívelégtelenség diagnózisát kimondjuk.
-
czandor
csendes tag
Lehet itt fikázni az okosórák EKG funkcióját, de a lányom szívritmuszavarát egy Fitbit Sense szúrta ki, és az orvosa is csodálkozott a kinyomtatott riporton mennyire jól látni rajta az elégtelenséget.
-
félisten
-
-igu-
veterán
válasz LosBlancosRM #6 üzenetére
semmi ilyesmiről nincs szó jelen esetben
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
addikt
válasz Plazmacucci #7 üzenetére
Max. az a paraszt hiszi el, aki nem tud olvasni, mert lépten-nyomon írja minden alkalmazás, hogy ezek a mérések nem helyettesítik az orvosi műszerrel végzett méréseket...
-
félisten
A paraszt meg elhiszi, hogy ez orvosi műszerrel egyenértékű, és küldözgeti a szervizbe, hogy hülyeségeket mér.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lajmund
őstag
Ohh azt hittem hogy 4 hozzászólásban lesz valami hasznos info 6pro-rol van valakinek valami infoja hogy milyen lesz? Ismerem a keresöket de sok fals info meg youtubon is.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ