Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ROEL

    csendes tag

    válasz agyurma #1444 üzenetére

    Igazából én nem használok codec pack-okat,csupán MainConcept DV és DVC Pro codecet, DivX 6, valamint telepítve van a Power DVD és Quick Time 7.
    Szerkesztő progi csupán az Adobe Premiere Pro 2.0 van, ez mellett After Effects 7.0, Encore DVD 2.0, Audition 2.0 , valamint a Creative Suite 2.0.
    A Sony programokból a Vegas 7.0, DVD Architect 4.0, Cinescore 1.0 és Sound Forge 8.0.

    Amit merek állítani, az az, hogy a két program család nem zavarja egymást, sőt...
    Ami ezeket az ingyenes codec pack-okat illeti, nem értek egyet a használatukkal és terjesztésükkel sem. Tapasztalatom szerint befolyásolhatja a programcsaládok megfelelő működését.

    Amit fontos tudni:

    - Túl sok codec, illetve egy codec pack telepítése nem pótolja a használni kívánt program (ok) eredeti változatában, illetve az eredeti változatban szereplő codeceket,

    - A Sony illetve Adobe cég a megvásárolt szoftverekben biztosítja a működésükhöz szükséges összetevéket ( MP3, MPEG és egyéb codeceket )

    - Amennyiben a rendelkezésünkre álló codec nem megfelelő ( pl. zavarja egy-egy program működését ), olyan gyártó által létrehozott codecet keressünk, mint pl. Main Concept, aki ugye mind két termékcsaládot támogatja. Költséges, de megéri!

    Nem akarok okoskodni, de szerintem egy tiszta gép tiszta programokkal sokkal többet ér, mintha tele lenne tört progikkal, melyek alapjában teszik tönkre az amúgy is instabill Windowst. ( hiába a frissítések...egyenlőre...de várom a csodát )

    Ajánlat

    Aki elküldi a Sony Madison , illetve a Magyarországi forgalmazó ( Leonardo SNS Kft. ) által elküldött számla másolatát ( Vegas 6 és 7, illetve DVD Architct 3 ) az e-mail címemre, ingyenesen hozzájut a magyarításhoz.
    Ugyanez vonatkozik az Adobe Encore DVD 2.0 változatára is.

    Magyarul, aki megvásárolta a programokat, használhatja magyar nyelven ingyen, ha kedve tartja.

    Várom a maileket!

    És bocsi törzstagok, kevés időm van, de néha itt vagyok és örülök, hogy ez a fórum változatlanul jó!

    DVD Architect 4.0 HUI és Vegas 7 HUI : http://www.roel-film-productions.eu

Új hozzászólás Aktív témák