Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mandok

    tag

    válasz Joshi #30997 üzenetére

    Mindkettő 55".

    KU6000 és W807C. Nincs baj a mozgásmegjelenítéssel, én fogalmaztam félreérthetően. Annyi van, hogy amenyire lehúzzák egyesek az 50Hz tv-ket, úgy én most nem érzem ,hogy a 100Hz Sony-val bármi változott volna potizív irányban a mozgásmegjelenítés folyamatosságában... (konkrétan csak arra akartam kilyukadni, hogy hiába kapcsolok ki minden képjavító effektetet, pl. a youtube-os videókon akkor is megmarad a szappanopera folyékony mozgás effekt, tehát oda megint külön be kéne állítani a képet, vagy mi?)

    Arról beszéltem, hogy összességében, gyakorlatilag nem látom be, hogy mitől annyival jobb ez a Sony TV képminőségben, mint amennyire lehúzta eddig mindenki a KU6000-et. (gyakorlatilag ezzel jutottam el oda, hogy magamnak is bebeszéltem, hogy nem kell a KU6000, hanem veszek egy Sony-t inkább).

    Nem jobb, nem rosszabb, egyszerűen úgy érzem, hogy kaptam egy másik keretet, más talpformát és kész. Ha nem tudnám, hogy új tv-m van, nem mondanám meg. (de ha igen, azt is inkább azért, mert negatív irányban változott a képminőség, mint pozitívra).

    Ettől függetlenül állom, hogy szeretném szeretni és megtartani a Sony-t hosszabb távra, tehát eszemben sincs reggel becsomagolni és visszavinni, ahol vettem, csak félek, hogy ha a kezelőfelület továbbra is barátságtalan lesz hozzám, akkor hiába lesz az én iparkodásom a Sony tiszteletének irányába, nem fogok tudni megbarátkozni vele...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák