- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz Tollaskigyo #5350 üzenetére
A billzárat feloldod, és a joy-al végzed a jobbra (>) és a balra (<) irányokat, a csillag pedig a csillag gomb .
Ha a jobb irányra már vettél fel gyorsmenüt, és ettől az elindul, nem kell törődni vele, csak nyomod tovább a kódot:>*<<*<*
Ekkor jön elő a szerviz menü, ahol a telefonod adatait tudod megnézni, illetve ellenőrizheted (tesztek segítségével) a telód múködőképességét.
A memóriakártya megvételéhez gyakorlatilag nem kell a szervizmenü, ott lényegében csak annak meglétét ellenőrizheted.
A memkarik közül a SanDisk-et ajánlom, olcsó(bb), megbízható, és stabil adatsebességet kínál.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz Tollaskigyo #5352 üzenetére
Gyakorlatilag a gyártó által garantált (2GB a K800i-nél) memkarinál nagyobbal is megbirkózik majd minden mobil.
A K800i felismeri, és kezeli is a 4 gigásat - próbáltuk - de már a sok zene, képfájl észrevehetően izzasztotta a szoftvert, amikor pl lejátszási listát készítettem.
De ezen kívül nem lesz különösebb probléma.
Olyanról nem hallottam, és nem is tapasztaltam, hogy csökkent volna emiatt az akku élete, teljesítménye.
Tönkrevágni meg max akkor tudja, ha netán sorozatosan fagyna a készülék a kártya miatt, és ennek ellenére is erőltetnéd a használatát, de ez sem jellemző.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ko9
addikt
válasz mrlujoak #5353 üzenetére
Hali!
Relatíve a dolog... Eredeti Sony 512-es kártyával jártam úgy, hogy ölte a telót, de szó szerint. Minden kártyaműveletnél kifagyott... Ha kivettem a kártyát, akkor is szabálytalan időközönként újraindult... DE a kártya más telókban TÖKÉLETESEN működött, csak ebbe az egyben nem... Nem tudom miért nem szerette... Azóta megkapta a K810 szoftot, meg a 1GB Sandiskot, és fayán megy bele...
A másik: az is függ, hogy fagy/lassul e a készülék, hogy mennyiből mio van rajta. Pl, ha ráraksz 2000képet egy mappába, akkor persze hogy lassulni fog a képek részleg. Én most W300-al jártam úgy, hogy (január elsejém erre ment el) ráraktam egy 1GBos kártyára (Sandisk ) 420(!!) számot, és a Walkman része valamiért akadni szokott mostanában pedig eddig semmi baja nem volt... Vajon miért
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Gézengúz #5356 üzenetére
Hali!
Öhmm, ezt a cikket én is láttam, de csak azután, miután a hsz-t megírtam... Ráadásul még sajnos nem kiforrott, láttam már pár embert, akiknek nem jött össze, és nem kapcsolt be a teló... És ha még DjSub se tudja biztosan, hogy hogyan kell csinálni, akkor inkább várok még vele... Bár neki ottvan a BOX, vagyis nem ronthatja el
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
róland
veterán
Szervizben a kicsike.
Kamera fedél kapcsolója, belassult, lefagyós szoft, joy.21 hónap nyúzás, közel 2000 fotó.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
ko9
addikt
Őszinte részvétem!
Szegényt, jól meggyötörted, de mivel három hónap híján kibírt két évet, ebből is látszik, hogy milyen pró teló És 2000 fotó???
Érdekes, most nézem, hogy téleg 2 éves a teló, és még mindig nem az alsó kategóriás telefon... (a Mobilaréna híreiben 2006-02-28-án 12:10-kor jelent meg), ugyanekkor Nokiáék a 6131-6133 duót adta ki (2006-03-23 08:43), és a K800i ellenségének szánt N73-at a magyaroknak 2006-04-28-án mutatták be, ám akkor még nem volt kapható magyarhonban...
A tesztek:
Magának a K800i-nek nem is találtam tesztjét, ám a K790i 2006-04-05-én lett tesztelve, míg az N73-é, igaz egy kicsit megkésve 2006-09-15-én lett képernyőre vetve, bár 2006-08-14-én a Három megapixeles mobilok tesztjében már ott voltak mind a ketten (ez egy érdekes teszt, érdemes végignézni... Nem tudom, nekem az N73 fotói nagyon "pirosak", és én [lehet, csak az "SE mániám" miatt] a K800i fotói tetszettek a legjobban). Ráadásúl szerintem az N73 issszonyat lassssú...
Szóval a Nokia csak pontosan két hónap múlva tudott válaszolni a királyra. Gratulálunk SE! Bár a K850i szerintem bukás lett, erről majd belinkelek egy cikket...
Röviden ennyit arról, hogy mi a jó
Üdv: ExPeacerRemélem senki nem haragszik meg ezért a kis kitérőért...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Aaron14
őstag
Valaki megmondaná, hogy a K800i-n miért lassabbak a mozgó képfájlok?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
attila206
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy felhozódott már témaként a megabassz. Láttam valamelyik oldalon, hogy hozzá lehetne nyúlni úgy a K800i szoftveréhez, hogy legyen. Valaki tud ilyet esetleg? Meg lehet ezt csinálni? Ha igen megkereshetne pü-ben
-
ko9
addikt
válasz Aaron14 #5360 üzenetére
Hali!
Több válasz is lehet...
Lassan olvassa a memkarit --> ez esetben ments le mindent róla, majd formázd, és tölts rá vissza, DE ha bemásolod telefonmemóba, és ott is lassú, akkor ez nem lehet...
Túl nagy a kép ---> nem tudja a procija feldolgozni az akkora képet nagyobb sebességgel --> cserélj procit benneMás hirtelen nem jutott eszembe...
-
ko9
addikt
válasz attila206 #5362 üzenetére
Hali!
Megabass nem lesz, esetleg egy VKP-val fel tudsz rakni hozzá hasonló beállítást, sőt, ha még egy acousticot is cserélsz, akkor brilliáns lesz a végeredmény
-
Aaron14
őstag
Én pl. a gyári témákra gondolok... Azok háttereire... Más telefontípusokon normális sebességűek, de ezen a telón élvezhetetlenek!
Így a telefonmemóriában tárolt gyári mozgó hátterek is!Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
ko9
addikt
válasz Aaron14 #5366 üzenetére
Jaaa, azt én is észevettem, de csak a K810 szofttal... Hát igen, végülis már egy 2006-os telefon, ne várj tőle csúcssebességet...
ExPeacer voltam!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
LCHRISTOPHER
csendes tag
SEUS CID53-ra frissít minden SE tel.-t... Egyébként CID53 teljesen fel van törve VKP által lehet függetleníteni...
Számítógépezni, ameddig el nem kopnak a billentyűzet gombjai!
-
Aaron14
őstag
Tudja esetleg valaki, hogy a T-Mobileos szutykokat hogyan tudnám eltüntetni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
ko9
addikt
válasz Aaron14 #5370 üzenetére
Hali!
Ha esetleg nem sikerül, csinálok egy leírást CID52-eseknek a debrandingról... (a cid53-as XS csak Linuxon megy...)
-
ko9
addikt
Hali!
Csak nekikezdek:
Debranding K800i CiD52-re (avagy szolgáltatós cuccok eltávolítása szeretett mobilunkból)Szükséges: SE K800i CID52-es telefon, DCU-60-as, vagy DCU-65-ös kábel, kb. fél óra szabad idő, alapvető számítógépes ismeret.
1.: Letöltés:
Csináltam egy pakkot, ebben minden benne van (MAIN+FS+Custpack+Driver+XS 3.2).
Kicsomagolod valahova...
A MAIN és az FS K800i-R8BF003-asok.2.: Driver telepítése (ha a SEUS fel van telepítve, akkor ezt ki lehet hagyni, illetve, ha már fel vannak telepítve a driverek)
A csomagban egy Driver nevű mappában vannak a driverek (logikus). Ajánlott úgy telepíteni, hogy teló kikapcs--> akksi ki --> akksi be --> C-gombot nyomvatartva a telefonon rádug a USB kábelre --> megadja a csomag Driver mappáját a Windows hardvertelepítőjének --> miest elkészül a telepítés, teló le a kábelről --> akksi ki --> akksi be3.: Flashelés
Elindítjuk a csomagbó az XS++ nevű alkalmazást, és megvárjuk amíg betölt. Mikor ez megtörtént, megnyomjuk a Connect gombot, és a telefon C-gombját nyomva tartva rádugjuk a telefont a kábelre. Ha a driver jól lett telepítve, az XS++ felismeri, kilistáz róla jópár adatot.
Az ablak átalakul. Kipipáljuk a 'Flash Main Firmware'-t, és betallózuk a csomagból a 'MAIN' kezdetű fájlt.
Majd kipipáljuk a 'Flash File System'-et, és betallózuk a csomagból az 'FS' kezdetű fájlt.
Végül a 'Select Customization' alatt, a 'Select Phone Model' mellett az 'own_custpack' lehetőséget kiválasztjuk.
Végül kattintunk egyet a 'Flash' gombra, és reménykedünk, hogy nem lesz áramszünet
Ha véget ért a művelet (max. negyed óra), akkor lehúzzuk a kábelt a telóról, kivesszük az akksit, visszarakjuk, és mehet a bekapcsolás. Először egy olyan 2-3 percig a 'Please Wait' felírat fogad majd minket, de utánna minden normális lesz, és máris egy gyári állapotú telefon fogad minket!Figyelem: a leírás írója semmi felelősséget nem vállal az elrontott flashelésért! Amint az XS felismeri a telefont, a garancia elveszett!!! Persze van lehetőség arra, hogy visszaállítsuk T-Mobileos állapotba, és szervíznél nem fogják tudni mi történt...
Mindenesetre sok sikert mindenkinek!
-
ko9
addikt
... Ez előfordulhat... Bár egy K550ire megcsináltam ugyanezt (csak más FW-vel természetesen), a srác visszavitte hangszórócserére, és szó nélkül megcsinálták...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
gyiku
nagyúr
honnan tudnek szedni 1-2 videocsengohangot?
hüllő
-
Nite
őstag
gyerekek, este radugtam a PC kabelt hon szeretett 2,5! eves es mindeddig hibatlan K800i-mre, a kepernyo elkezdett feheren vilagitani es elojott a vilagvege
kikapcsolni nem tudom, csa ha az akksit kiveszem
meghalt szegeny ?
Paid my dues!
-
ko9
addikt
Hali!
Ha még a gép felismeri rakjál rá új SW-t... Ilyen idősöknél előfordulhat már az ilyen probléma... A leírást pár hsz-el feljebb ismertettem (ua. mint a debranding...)
Ha ettől idegenkedsz, nyomj egymás után két Master Resetet (gyári beállítások vissza), de nem hiszem, hogy ez megoldaná...
Sok sikert!
-
glutamin
őstag
Hol érdemes Torx csavarhúzót venni telefonhoz? Valakinek jó tippje?
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
ko9
addikt
válasz glutamin #5380 üzenetére
Hali!
Én anno a Baumaxból vettem, az jó volt... Láttam az OBIban is, de mind1, az a lényeg, hogy T6-os legyen, sztem nem szúrja el a csavart. Ja meg kell még ha jól emlékszem egy PH0-ás is...
Sok sikert--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
glutamin
őstag
Na akkor könnyen beszerezhető ezek szerint. Akkor veszek rögtön mind a kettőt. Sajnos annyirsa porosodik, hogy egy tisztításra már megérett. Elsősorban Joy miatt.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
ko9
addikt
válasz glutamin #5383 üzenetére
A Joy tisztításához nem kell szétszedni a gépet!
Itt egy leírás, ezzel könyebb!
-
glutamin
őstag
Felraktam egy csomó java jatákot a telóra. Van kb 5000 fenn a szgépen de egyelőre csak kb 200-at tudtam feltenni és itt kezdett el rosszalkodni mappakezelés. Telepített játék törlésekor reset. De miután párat letöröltem megint jó.
-
ko9
addikt
válasz Gézengúz #5390 üzenetére
Hali!
Nekem még ez soha nem szúrta el a GDFS-t, de azért:GDFS mentés!
1.: Letöltöd az SeTool2Lite V1.11-et.
2.: Kicsomagolod valahova, és elindítod a 'setool2t' nevű progit (remélem jól írtam, mert fejből nyomom )
3.: A 'Phone Type' mellett kiválasztod a 'K800i' opciót, nem pipálsz be semmit.
4.: Rátaposol a 'Read GDFS' gombra
5.: Gyorsan akksi ki-be, C-gombot nyomva a telón rádugod a DCU-60-ra.
6.: Kevesebb, mint fél perc alatt kész vagy!Sok sikert!
Üdv: ExPeacer
-
glutamin
őstag
Na úgy néz ki, hogy meghótt a telefonom. Egy játékot akartam töröni, ami után újraindult, fehér képernyő aztán semmi. Kikapcsolni nem tudtam. Akksit kivéve pedig teljesen leállt, azóta nem reagál semmire. (akksi ki-be, ki-be kapcsolgatás).
Próbáltam amem és a sim kártyák kivételét is. Úgy sem volt se hang-se kép.
Ilyenkor mit lehet tenni a telefonnal? Mehet szervízbe?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Hali!
Neked is ajánlom a 5392-es hszt, majd a 5374-es hszt.
Még jó hogy megcsináltam a leírást
-
glutamin
őstag
Legközelebb varánap tudok csak foglalkozni vele, de akkor megcsinálom. remélhetőleg menni fog nálam is a dolog.
Nagyon sok kisebb nagyobb problémám van ezzel a telefonnal, de ebben az árkategóriában még mindig egyedülálló a xenonvakus fényképezője.
Szóval nem óhajtom lecserélni
Na hétvégén akkor teljes renoválás lesz, flash+joy karbantartás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest