- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaktusztea
tag
Na akkor egy probléma
Eddig egy Nokia 3100-ám volt. Hogy tudom a benne tárolt SMS-eket átvinni a k750-esre?
(Linux alatt gnokii-val ki tudtam exportálni txt-be, de az import-ról lövésem sincs).
Thnx. -
kp78
addikt
válasz kaktusztea #951 üzenetére
Se infra se BT.
Amit írtál nem tudom, hogy járható út-e.
Másold kártyára a számokat, aztán bele az új telóba a kártyát, és felmásolni a telóra, kártyáról törölni, és újra elölről.
Tudom hogy ilyenkor az egy névhez mentett számokat mind külön számként menti a kártyára, de ezen egyszer túl kell esni.
Nekem a k700-am óta nincs ilyen gondom, az új SE telóknál az egész telefonkönyvet át lehet küldeni BT-n.
Én anno a 7210-ből infrán küldtem át a bejegyzésket a K700-ba. De itt az sincs..„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kaktusztea #953 üzenetére
Ja bocsi, felületesen olvastam
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
A telefon ''mentett üzenet''-ként tárolja a simen lévő sms-eket.
Megnyitsz egyet, és utána az ''egyebek'', ott van olyan, hogy mentés sablonként.
Ekkor átteszi a telefonba, mint egy sablont, és törölheted a simről.
(halkan jegyzem, meg, hogy ezt egy K610-en próbáltam, mert a K750-ben lévő sim-en nincs sms-em, de bízom benne, hogy ott is működik így)„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
MODERÁTOR
45 db-os SMS-kapacitású SIM?
Melyik szolgáltatóhoz tartozik?Xiaomi 13T
-
kaktusztea
tag
válasz Viktor0610 #956 üzenetére
Voda.
Az azt megelőzőn (Pannonos) csak 10 fért el, ezen már 45 Pár éve vettem egy Vitamax Joker csomagot és azzal ezt adták. -
kp78
addikt
válasz kaktusztea #957 üzenetére
Az én vodás simemen 29 sms van, de nem tudom, hogy még fért volna-e rá.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kaktusztea #958 üzenetére
Dehogy macerás, a 3. után már simán fog menni.
-
Bagira01
veterán
Nem semmi hogy a pannon már nem árulja(mondjuk már elég régi volt)
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Egy hete van D750-em és akadt egy kis problémám. Mennyire jellemző hiba hogy a tartozékként adott füles nem igazán érintkezik? Első nap még csak-csak ment de második nap már minden mozdulatnál kimozdul és nem érzékeli. Mostanra már fel sem ismeri a telefon. Természetesen új a készülék, és van garancia. A füles, vagy a telefon hibája lehet szerintetek, és hova érdemes vinni: T-Mobil, vagy Sony Ericsson?
Előre is kösz a segítséget!
DonCosta -
kp78
addikt
válasz DonCosta #963 üzenetére
Én speciel 2. napon rohantam volna vissza a Tréhez, hogy cseréljék ki, de gyorsan.
Szerintem első körben most is vidd oda, vagy ha pesti vagy akkor mehetsz SE-hoz is.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
MODERÁTOR
-
DonCosta
tag
válasz Viktor0610 #965 üzenetére
Kösz a válaszokat. Én is már korábban akartam vinni, csak nem volt időm. Közben ma jártam egyik T-nél és simán cserélték...-volna ha lett volna ilyen füles. Kb 1 hét múlva lesz. SE hol van Bp-en?
DonCosta -
harry
veterán
válasz DonCosta #963 üzenetére
Néztem egyik boltban vannak fülesek (gyári SE hpm-70), 3 fajta - gyári csomagolt fehér, zacskós fehér és fekete. Csak így kicsit elgondolkodtat, hogy milyen lehet a zacskós változat, szal nem tudom mennyire lehet leelenőrizni, hogy nem-e egy használtat kapok, ami márcsak azért is gáz, mivel Nektek az újakkal is voltak problémák...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Cane
őstag
meg lehet-e oldani azt, hogy a (dobozban adott) usb kábellel összekötöm a teló a pc-vel, és egy programmal pc-n írom meg és küldöm el az sms-t?
ha igen, légyszi mondjatok ilyet.
köszi!▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
kp78
addikt
Igen, megoldható.
A myphoneexplorer a legjobb erre: [link]
Mindent lehet vele: fájlokat fel-le tölteni, telefonkönyvet menedzselni, smst írni...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Üdv
Régebben volt egy ftp oldal ahonnan fasza cuccokat lehetett leszedni a telóhoz. (konkrétan az encoder progira gondolok ), azt szeretném kérdezni h létezik-e még az az ftp?
Vagy ha az nem, más létezik-e?
thx
mod:
harry, nekem is zacsis hpm-70em volt, és semmi baj nem volt vele egyészen addig amíg el nem hagytam az egyetlen méretben megfelelő kis dugaszt a végéről
ha az meglenne, menne tökéletesen még most is
[Szerkesztve]"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #973 üzenetére
privi ment
mod: rossz szmályli, sry
[Szerkesztve]"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Viktor0610 #975 üzenetére
köszi, nagyon jónak néz ki így azok alapján amit az oldal leír, csak egyet nem találok... Hogy a fenébe lehet letölteni? Csak én vagyok nagyon béna vagy csak el kéne olvasni az oldalt elejétől a végéig?
Vagy nem is letölthető vagy mi?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Viktor0610 #977 üzenetére
ez az oldal engem forwardol ugyan arra amit az előbb linkeltél
mod: megoldottam, firefoxban nem forwardol csak operában v.miért.
thanx
-
Jenő
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam a témát, próbáltam rákeresni a problémámra is, de nem nagyon találtam infot. Szóval van egy ilyen telefonom, de a telepítőcd-jét nem olvassa a gépem. Most hogy oldjam meg a géppel való összekötést?
Előre is köszi -
MODERÁTOR
-
kaktusztea
tag
Sziasztok!
Lenne még pár kérdésem a 750-essel kapcsolatban. Nokia 3100-ról váltottam és van pár dolog, ami hiányzik a SE-ból, vagy idegesítő:
- Profilokhoz egyedi csengőhangot hogy tudok rendelni?
- Be lehet állítani, hogy a Riasztás konstans hangerővel menjen, ne emelkedővel?
(Lassan ébredek, így a végén már üvölt, és kifejezetten sz*r így feleszmélni
- Meg lehet változtatni a ''Szundi'' időtartamát? (jelenleg 9 perc)
- Be lehet állítani, hogy a billentyűzár mondjuk 2 perc után aktiválódjon? Nagyon idegesítő ez a gyors lock.
Kösz -
kp78
addikt
válasz kaktusztea #984 üzenetére
Hirtelen átolvasva a kérdéseid, az összesre a válasz: nem.
Profiloknál ha vodás akkor tuti nem lehet egyedi a cshang, csak egyforma.
Riasztás sajnos ilyen, és pont azért emelkedik, hogy olyanok is felébredjenek, mint Te, aki nehezen kelsz.
A szundi azt hiszem, mindig egy percel kevesebb, ha lenyomod. Talán érthetően írtam.
Tahát először lenyomod, 9 perc múlva újra ébreszt, majd másodszor is lenyomod, akkor már 8 perc múlva ébreszt, és így tovább, majd egyszer csak leüvölti a teló a fejed, hogy most már aztán nincs tovább, ki az ágyból (de ez nem biztos hogy így van, de így rémlik. én elsőre kelek mindig )
Billentyűzár lezárási időtartama nem változtatható, mint a nokiáknál.
Ezek sajnos tényleg a negatív oldalai a telefonnak a nokiákkal szemben, de rengeteg nagyon jó és hasznos tulajdonsága is van, amit a nokiák nem tudnak, vagy nem úgy csinálnak.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
kaktusztea
tag
''Hirtelen átolvasva a kérdéseid, az összesre a válasz: nem.''
Hát ezek elég nagy hiányosságok és nekem nagyon számítanak. Egyébként tényleg szuper telefon, de ezek elég bosszantóak.
Egyébként teljesen újonnan, függetlenül vettem és egy Vitamaxos Voda kártyával használom.
Így azért lehet egyedi a csengőhang, nem?
(De hogy? Mert a Profiloknál ezt nem tudtam megoldani.) -
kp78
addikt
válasz kaktusztea #989 üzenetére
Az enyém vodás, így nem tudom neked megnézni, hogy hol lehet.
Anno a K700-am független volt, abban még lehetett minden profilnál különböző hangot betenni. úgy emlékszem, simán az adott profil beállításánál lehetett megcsinálni.
De lehet, hogy akkor ezt már megszüntették.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Nimda
addikt
válasz kaktusztea #989 üzenetére
Menu-hangok es jelzesek-csengöhang...itt lehet beallitani,hogy mit szeretnel csengöhangnak...
Most olvasom,hogy profilokhoz szeretnel..sorry..szvsz azt nem lehet...
[Szerkesztve] -
Atomgeszi
veterán
Én már reflexből a hangerő-állító gombot nyomom De reggel már volt olyan is, h. reggel hívtak, kómásan felkaptam a telefont, és lenyomtam a hangot, aztán újra csörög(reggel kómásan ki a fene tudja már h. mi a cshang, és a ébresztő? ) gondolom ez biztos a szundi, és akkor észrevettem h. épp ''kapás'' van
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
kaktusztea
tag
Hát ez szomorú.
Bár van egy ötletem az ébresztés hangerőre (nekem ez lenne a legfontosabb): kiválaszt az ember a frankó ébresztőhangot, amit hosszútávon alkalmaz.
A számítógépen a Goldwave vágóprogrammal nyom rá egy ''Fade-out'' effektet, ami folyamatosan halkít
Csak el kell találni, hogy milyen ütemben erősödik a csengés, és pont olyan ütemben menjen a halkulás. Így a hangerő konstans marad
Upload, használ -
Atomgeszi
veterán
válasz burgatshow #993 üzenetére
Elhalkul az ébresztési hang, és kb. 3-4 mp múlva automatikusan belövi a szundit Ezt írja: '' Szundikálás 9- percig''
[Szerkesztve]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
matyiGo
aktív tag
Helo!
Egy ideje rádöbbentem hogy az a király ha a mobilod egybe van az mp3-addal és úgy döntöttem, veszek egy ilyen mp3-as telefont, egy nokia 6230i-t, miután bebizonyította ,hogy olyan szar a mp3játszási minősége mintha a kinai piacról hoztam volna, vettem hozzá egy stereo 3,5ös jack átalakítót, és egy Sony füles. És igen így már jobb volt egy fokkal, de még mindig csak súrolta azt a kategóriát ami éppen hogy csak kiér az F.O.S. besorolásból. írtó gagyi a bassus elosztása raty az eqvalizere... és a többi. Szov egy időután rájöttem hogy hülyes vagyok ha nokiával kezdek. Már csak az a kérdés hogy tényleg jobb a SonyE. érdekelnének vélemények, milyen alap fülessel, és ha esetleg valaki próbálta a legalapabb (de nagyopn király) Sony fülessel....
A Nokia nagyon ratyi... bízom benne hogy a SonyEricsson többre képes
w800-ast nem akarok venni, üzletember lévén nem flangálhatok egy csilivili mobillal báár, így kezdőként, lehet h. elnéznék az ügyfelek.
előre is kösz, mindenkinek -
Agostino
addikt
Üdv.
Megmondom őszintén szerintem, nagyon szépen szól gyári cuccal is a zene. Van nekem egy Samsung Yepp discmanem Sony fülessel, egyszóval nem kínai dolgok, de az SE alap felszereltséggel földbedöngöli hangzás terén. Bass nagyon szépen szól, maxon kicsit betorzít az igaz, gondolom drágább SE fülessel ez nincsen meg, de hát istenem.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest