- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Mekkora méretű txt- t akarsz megnyitni? én kisebb terjedelmű txt-ket szoktam felrakni a telóra, és azokat megnyitja ( 20-25 kilobájtosakat)
dragonfx: A telefonba nincs benne?
[Szerkesztve]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
-
szil@'rd
tag
Hali!
Van egy pannonos sonyericsson k750i-m az lenne a kérdés hogy a fotó hangot hogy lehet kicsapcsolni letiltani vagy bármit csinálni vele csak ne legyen??Do not power of while BIOS saving!!!! |
-
dragonfx
veterán
válasz 24thmoment #806 üzenetére
probléma megoldva, rendi volt a csajszi adott egyet, új ügyféllel jól kell bánni
Teljes mértékben csak kedtől fogom tudni használni a tel.t a számhordozás miatt , de a fényképezője tényleg elég kira.Elsőre egy dodge ram srt10-et sikerült levillantani az utcán
Kipróbáltam még amíg vásároltam a nagytesót a w810i-t hát annak a joy-ya nem olyna jó elég nehéz hozzáférni és ujjal irányítani pedig nincs egy hatalmas kezem, ami elsőre furi hogy a 9es tipisu menü kattintás után tovább mehet jobbra , meg azért lehetne kicsit nagyobb ennek is a joyya.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
krattyogi
tag
Hello mindenkinek
Olyan kérdésem lenne hogy a teló 1-2 hét múlva lesz 1 éves,de joy gombja kezd elromlani valamikor csak másodjára de valamikor csak sokadjára akarja azt csinálni amit én mondok neki.Szerintetek ez lehet garanciális hiba?Tehát visszavihetem?Amúgy nem mindíg csinálja.**** SUICIDAL LIFE****
-
bobace
addikt
Nekem kb 3-4mb-os TXT-k is simán mennek! Milyen karakterek? Kinai?
Amikor doc-ból átrakod txt-be használj unicode készletet. Nekem csak az idézőjelet nem ismeri fel, a többi karakter hibátlan.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Kakumix
senior tag
válasz szil@'rd #807 üzenetére
Szia!
Párszor már le lett írva a topikban, hogy nem lehet a pannonosnál kikapcsolni a kamerahangot. Lehet ingyenes számot hívni, mert hívás közben nincs kamerahang. De amit kapcs-ford írt azt nem javaslom, mert ugrik a garancia, ha van még rajta!
Eladó brando fólia [link]Legyen szép napod!
-
Atomgeszi
veterán
válasz dragonfx #808 üzenetére
Akkor mákod volt!
''....a w810i-t hát annak a joy-ya nem olyna jó elég nehéz hozzáférni és ujjal irányítani....''
A W810i-ben nincs joy, hanem navigyűrű, és szvsz az elég nagy ahhoz h. a nagy kezü/ujju emberek is gond nélkül használhassák!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
krattyogi
tag
válasz RadeonExClÛB #811 üzenetére
Rendeben,megpróbálom csak az a baj hogy 5-ből 3-szor nem csinálja kétszer meg igen,de holnap elviszem és remélem valamit csinálnak vele vagy adnak egy újat.
**** SUICIDAL LIFE****
-
Freezura
tag
Sziasztok!
Végre én is boldog tulajdonosa vagyok egy D750-es készüléknek. Igaz nehezen sikerült megvásárolni, mert pont aznap vették le a domino akciós készülékek listájáról, de mivel volt 3 éves domino szerződésem készülékváltásban 41970 pénzért sikerült elhozni. Ezt mindenkinek ajánlom, hogyha elmúlt 1 éves a domino szerződése simán el tudja hozni, annak ellenére, hogy a dominóval nem kapni.
Egy Siemens CXT65 után felüdülés ez a teló. Nagyon meg vagyok elégedve vele! -
bobace
addikt
válasz Freezura #817 üzenetére
A készülékváltás mit jelent? Viszed a régi tlefonod és ingyen beadod, vagy nem kell telefon? Mert akkor én is vennék még egyet tartaléknak 4 év Domino után már csak adnak akkor...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Freezura
tag
Szia!
Beviszed a SIM kártyád, a szerződést, személyit és kész. Ráadásul még 2400 Ft feltöltést is kapsz rá. A régi telefon nem kell. Annyi kikötés van, hogy 2 évig nem veheted igénybe ezt a ''csere'' lehetőséget.
Előtte érdemes felhívnod az üzletet, hogy van-e ilyen lehetőségre telefonjuk (készülékváltásra). Én az első üzletet, amit felhívtam volt rá lehetőség.
Remélem sikerül. -
szil@'rd
tag
válasz kapcs-ford #809 üzenetére
Nem kivitelezhetö ez anélkül hogy fizessek érte 1600HUF-t?
Do not power of while BIOS saving!!!! |
-
MODERÁTOR
-
Freezura
tag
Nem kell előfizetés, én Dominós vagyok. Hívd föl az ügyfélszolgálatot (1230 -azt hiszem), ha megadod a telefonszámod és a Dominó kódodat megmondja a kezelő, hogy igénybe veheted-e. Asszem csak az a kikötés, hogy legalább 1 éves legyen a dominós szerződésed (Aranykártyás). ........igaz, kártyám nincs, de elvileg aranykártyás vagyok.
-
dragonfx
veterán
hali!
tudom hülye kérdés de nekem nagyon halknak tünika telefon.
nektek is halk??
7 erősségű csengőhang és alig piszmog valamit a hangszóró amikor megnézem a csengőhangokat."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Fecsy
tag
Sziasztok!
Vett már valaki a telóhoz ilyet :
[link]
Gugliban rákerestem,de semelyik itthoni boltban nem láttam ilyet,persze lehet,hogy rosszul kerestem
Szerintetek megéri venni egy ilyet,vagy jobban járnék egy HPM-70-el?
(Azt tudom,hogy ahhoz is lehet bármilyen 3,5-ös fülhallgatót dugni)
THX
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
-
dragonfx
veterán
hali!
Lehet rosszul gondolom de megnézegettem a w700 elő/hátlapját és úgy érzem ez is rámenne a k750/d750 szériára nem????
ok, a w800 is szép a fehér/narancs, de nekem az a w700as arany beütés jobban bejön, ha megerősíti valaki hogy rámegy lehete inkább azt tetem rá"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Fecsy
tag
Köszi szépen a linkeket
Akkor egyértelműen a HPM-70es lesz az igazi
Lenne még egy kérdésem:
- azt tudom,hogy a mikrofon része a fülesnek bármilyen 3,5 ös jacket elfogad,de ha mondjuk leveszem róla az ''agybadugós'' fülest és bedugom egy mp3 lejátszóba vagy bármibe,akkor ugyanolyan brutál basszusban fogja átadni a zenét,mint az eredeti ''konfigban'' ?
Na ezt jól megaszontam,de remélem érthető
[Szerkesztve] -
Fecsy
tag
Ja,és még annyit szerettem volna kérdezni,hogy nem rizikós csomagolás nélkül venni egy ilyen fülest?
Erre is ugyanannyira érvényes a gari,vagy nem,mert ugye ''leesett valahonnan''...?
Persze vonzó a 4k-s ár,de nem szeretne az ember ráfázni... -
kapcs-ford
őstag
Valaki tenne nekem egy szívességet? Nem megy az outluk a gépemen és ide szeretnék regisztrálni. [link]
Annyi lenne csak hogy privibe megadnám hogy milyen névre emailre stb..
Előre is köszi.Aláírás
-
kapcs-ford
őstag
-
Aty22
csendes tag
A fülhallgató akárhová dugod akkor is ugyanúgy szól... persze ha az mp3 lejátszónak jó hangja van...
Egyébként én a csomagolás nélküli verziót vettem, minden rendben volt vele, egy idő után volt egy kis gond, vezetékszakadás vagy érintkezési probléma, és kicserélték minden kérdés nélkül. Úgyhogy szerintem csak azért hogy az eredeti csomagolásból vedd ki nem érdemes többet fizetni. A hozzá tartozó cuccok ehez is megvannak.
Most egyébként ezzel szemezek:
[link] -
harry
veterán
Nekem ez nem problem, tokban tartom, play gombot meg lehet nyomni tokon keresztül is (vagy headset felvevőgobja), ha meg felnyitom tok tetejét ott a hangerő/léptető, így meg aztán mindegy, hogy a telefonhoz kell lenyúlnom vagy a távirányítóhoz, de a hpm70-en gonodolkodom... majd talán ha a mostani tönkremegy.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
kapcs-ford
őstag
Camera dolog. Burst módot beállítva visszaveszi a felbontást vga-ra. Nálatok is?
Aláírás
-
Balinov
titán
válasz kapcs-ford #846 üzenetére
ha a sorozatfelvételre gondolsz,akkor igen.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Atomgeszi
veterán
Sztem dobd meg a se-t egy e-mail-el, h. eddig ott volt, most meg már nincs, és nem tod h. most mi a kotta és h. h. is megy ez, és biztos válaszolnak
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest