Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aramir

    őstag

    válasz Stingie #2471 üzenetére

    Köszi a tippeket, én is régóta eBayezem, így ezekkel tisztában vagyok :)
    Az a N64 tényleg nagyon jó áron lett volna, főleg ha azt nézed, hogy a dobozos játékok nem 1-2 euróért szoktak elkellni (kivéve talán a tucatjátékokat) külön-külön.
    2Kg alatt olcsó a posta mindenhol, még angliából is, de szerintem egy N64 alapgép+táp+joy több, mint 2 Kg, legalábbis becsomagolva biztos, ezért mondtam, hogy nem érné meg kintről behozni egy ilyet. Persze egy olyan kiszerelést, mint amit írtál már inkább.

    Nemtudom mennyi lehetett súlyra az a N64, de gondolom olyan 4 Kg körüli becsomagolva.
    Ez DHL-lel földin 30 euró (5 Kg-ig ennyi), szóval az embered vagy elnézett valamit, vagy nemtudom, 30 euró azért nem 5000 Ft. Egyébként te nyerted a gépet?
    Nekem ami eltünt csomagom, sajna több is, az mind földin jött volna :(
    Azóta légin kérem mindig, és azóta mind megis jön rendessen.

    A memóriakártyákon meg idehaza eléggé komoly jogdíj van (1Gb-oson asszem 3000Ft, szóval ne lepődj meg, ha kint olcsóbb több ezerrel.

    A PayPal használattal meg tévedsz, jutalékot kell fizetnie a PayPal felé eladáskor (amikor fizet vele, akkor természetessen nem), ezért szeretik jobban a németek az utalásos módszert, mert ott nincs jutalék, továbbá nem tudják visszavenni tőle a pénzt (PayPalnál viszont igen, ha a vevő problémázik és a PayPal vagy eBay (nemtudom, hogy megy pontossan a dolog) a vevőnek ad igazat).

    [Szerkesztve]

    http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

Új hozzászólás Aktív témák