- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gogi?
tag
Hello. Olyan problémám van ,hogy használtam a mezzmo-t és törlődött a freemail és ncore jelszóm ! Tegnap felraktam egy másik mezzmo-t meg néztem egy filmet és utánna nem tudtam belépni a diablotorrenbe megváltozott a jelszóm ! Lehetséges ,hogy a mezzmo miközben wifin küldi a filmet a tv-re közben valaki lopja az adatokat a gépemről ???????
-
gogi?
tag
Hello. Lehetséges ,hogy a mezzmo miközben wifin küldi a filmet a tv-re közben valaki lopja az adatokat a gépemről ? Használtam a mezzmo-t és törlődött a freemail (18 éve meg volt ) és ncore jelszóm ! Tegnap felraktam egy másik mezzmo-t meg néztem egy filmet és utánna nem tudtam belépni a diablotorrenbe megváltozott a jelszóm !
-
gogi?
tag
Onnan gondoltam ,hogy utána mezzmo-t nem látta a 6500as Samsungom csak mi után újra telepítettem ! Ne mondjam a 8éves Ncore és a 18 éves Freemail regisztrációmat nem tudtam vissza szerezni egyedül a Diablo volt segítőkész ! Most váltok szolgáltatót addig nem merek adatot küldeni tv-re ! T-home van optikai kábeles de régen Digi kábelem volt és a kép meg minden jobb volt ezért ismét Digire váltok !
-
gogi?
tag
válasz llacee #76429 üzenetére
Volt szerencsém mindkét szolgáltatót 2 évig használni T-home optikai kábelen Digi még koaxon kábelen is jobb !! Jó mindkét tv nekem 6500van van hozzá 4 szemüvegem de kb 20 perc 3d-t néztem rajta ezért én inkább ebben az árban vennék egy 46-48" smart-ot ! Nem éri meg a 3D az árát mozis látványt nem éri el !
-
gogi?
tag
válasz llacee #76437 üzenetére
EZ nem rossz kütyü igaz nem Sam ! Az oldalt nem ismerem csak ovatosan !
[ Szerkesztve ]
-
gogi?
tag
Sziasztok !
Van egy 48 J 6300 szériás tv-m és nem találok olyan programot amivel a csatornalistát tudnám rendezni !
A csatornalistát ZIP-file -ban másolja ki usb-re és a programok ezt nem látják rendesen még kicsomagolva sem !
Próbáltam áthozni a másik 2015-ős tv-ről de az szintén más formátum ! -
gogi?
tag
Sziasztok !
Van egy 48 J 6300 szériás tv-m és nem találok olyan programot amivel a csatornalistát tudnám rendezni !
A csatornalistát ZIP-file -ban másolja ki usb-re és a régebbi programok ezt nem látják rendesen még kicsomagolva sem !
Próbáltam áthozni a másik 2015-ős tv-ről de az más formátumban másolja ki !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest