- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz atesss #20655 üzenetére
Sikerült a beállítás, bár van néhány érdekes dolog, ami probléma.
Pl. a HDMI3 / DVI csatlakozóra dugom a gépet HDMI-n, ha a Bemenet nevének a "DVI"-t, vagy a "DVI PC"-t adom meg, akkor nincs hang.
Ezért "PC"-t adtam meg névnek.1920x1080p @24Hz-en a kép széle lelóg, úgy tűnik minden irányba néhány centit.
De 60Hz-en viszont nem csinálja.
Viszont ha 60Hz-en a nevet átállítom, akkor a "PC" és a "DVI PC" név kivételével minden névnél szintén van lelógás, de ez kisebb, mint 24p-nél.
Most úgy van beállítva a driver, hogy a laptop felnyitott kijelzőjénél klónoz, tehát mindkettő működik, és a TV 1920x1080p @60Hz-et ír ki módnak. Bár nem túl jó a minőség, ilyenkor mi csinálja az interponálást (ami gondolom hogy van, lévén nem azonos a felbontás, a notié 1366x768. De még szerencse hogy a képarány azonos.), a TV, vagy a gép ?
Ha lecsukom a kijelzőt, akkor viszont átáll 1920x1080p @24Hz-re.
És a színek is megváltoznak, 60Hz-es módban elég fakónak tűnik a 24Hz-eshez képest.Pontosabban a "Most úgy van beállítva a driver" azt jelenti, hogy úgy állította be magát, én nem állítottam semmit be, hogy mi történjen lecsukott fedél esetén. Gond is, hogy nem tudom beállítani külön !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest