Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • vegyszer

    addikt

    válasz amadeus11 #9407 üzenetére

    csak annyit hagytál ki, hogy az alaplapi hangkártya SPDIF kimenetének tüskesorát nem kötötted össze a VGA kártya erre megfelelő pontjával egy erre szolgáló kéteres kábellel.
    ha ez meglesz, már jön is a hang.
    IGEN, az Nvidia még mindég külön kábelt igényel, amit az ATI már a HD sorozattól megoldott (talán a 2600 volt az első ilyen kártyák egyike), igaz, ezért minden vga-n van egy hangkeltő csip is. bár szerintem akár a cuda szoftveresen is megoldhatná a kérdést, erre mégsem láttam példát.

    Az imént cserélték ki a 32B530 vezérlő paneljét... a HDMI fehéregyensúlya elszállt.
    Azt tudja valaki, hogy hogyan lehetett volna ezt újrakalibrálni? mert a szervizes azt mondta szerviz menüből lehet, csak sokáig tart, kb fél egy óra, de hogy gyakorta előfordul az olyan lcd tvkkel, amit pc-hez kötnek. ha nincs rákötve, nem jelentkezik a hiba... és ez a HTPC korszakban egy kardinális kérdés lenne... mert egy új panel most kb 12000 ft körül lehet, és gondolom a kiszállítás+ beszerelés meg kb ugyanennyi. és megvallom, nem akarok 18 hónap múltán erre ennyit költeni.
    ha valakinek van ötlete, tapasztalata, kérem ossza meg.

    Köszönöm!

    "Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák