Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shocker

    csendes tag

    Sziasztok!

    Először is lenne három kérdésem az ES6100-assal kapcsolatban.
    1. Az AllShare helyett érdemes más appok után nézni? Olvastam a Serviioról meg a Plexről is itt, de konkrétan sehol nem láttam (pedig guglin is kerestem, angolul is) leírva, hogy ezért és ezért ezt érdemes választani. Ebből arra következtettem (nevem Sherlock Holmes), hogy gyakorlatilag tökmindegy. Amiért mégis érdekel, az a kövi kérdés.
    2. Létezik olyan, hogy az AllShare wifin nem tud x nagyságú fájlt átdobni PC-ről TV-re? Az Omega 900 megás koncertfilmjét probléma nélkül megnéztük, de a 8,5 gigás Apádra ütök, illetve egy majdnem 3 gigás amerikai foci-meccset nem ismer fel már a PC-n sem az AllShare (azaz nem jelenik meg a programban a megosztott mappában).
    3. Mikor bekapcsolom a TV-t, lehetséges, hogy ne a Scarton csatlakoztatott Külső Source (ami amúgy egy DVD-lejátszó) köszöntsön, hanem a kábelen érkező műsor?

    Köszönöm szépen előre is!

    Egyébként meg - hogy valamit hozzá is tegyek -, aki vívódik, hogy 170k körül milyen tévét vegyen, őszintén ajánlom a 6100-ast, mert baromi jó, és egyrészt egy CRT-hez képest zseniális, másrészt meg elképesztő, hogy milyen lehetőségek vannak már egy TV-ben. :)

    Szép napot, és további kellemes bejglizést!

Új hozzászólás Aktív témák