Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz #20221952 #128890 üzenetére

    Mivel sok más mellett vintage audio gyűjtő buzi is vagyok, pl itt ez a Technics SU 7700K erősítő a 70-es évek végéről. Ez a büdös életben nem volt javítva, illetve ez sem a sok másik közül, mert egy padlástérben szinte tele van nekem ilyen cuccokkal az egész. Sajnos alig van időm hallgatni ezeket a gyöngyszemeket :( Szóval...
    Ez az erősítő 2X50W RMS-t tud, a mellette lévő 94-ben gyártott szörnyeteg JBL két 24 cm-es méllyel és az erősítőt fél állásba tekerve ezek a hangszórók úgy kidurrannának, mint valami gagyi két filléres cuccok, kb mint ami a tévékben van. Ha lenne látható lelke a hangfalaknak, kb azt lehetne látni, hogy az erősítő bekapcsolásakor ezek már remegnek a félelemtől, ha fél és negyed közt van a hangerő, de akkor a tüdődben érzed a mélyeket és még mindig minőségben szól!

    Volt nekem ezüstben is, én gyártottam hozzá állványt, aztán kitettem faszbukra és ott egy külföldi (brazil) meglátva olyan árat kínált, amit nem tudtam visszautasítani 2009-ben. Tehát ez már az ő videója, de előtte az enyém volt.

    A csészét csak a méret miatt raktam oda, hogy érzékelni lehessen. Ideje lenne itt egy nagy rendet raknom...
    Vagy az említett yamaha 550, ami ebbe a tornyba van bezsúfolva és ezekre a 70-es években gyártott kiváló hangzású grundig hangfalakra vannak kötve. Itt is oda raktam egy CD korongot. Szóval ez lenne a valós RMS lényege...és akkor már írtam, hogy az usa-ban szerezett pioneer sx-1980 RMS-ben valós 270W-ott tud csatornánként! Ennek az ára kb már majd a háromszorosa, mint amikor megvettem. 6000 dollárért azonnal elvinnék! 2500-ért vettem.

    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák