Hirdetés

Aktív témák

  • minmax

    csendes tag

    Teljesen el vagyok keseredve ugyan is a fél éve a Telenornál vásárolt Galaxy S elkezdett szórakozni velem. Most már több mint egy hónapja olyat produkál, hogy időnként nem vagyok elérhető vagy éppen foglaltat jelez a hívónak pedig olyankor van térerő és ki is írja a Telenor logót. Az első dolgom volt a factory reset és a Telenor felhívása, de egyik sem járt eredménnyel. Továbbra is ugyan azt csinálja. Kénytelen voltam olyan megoldáshoz folyamodni, hogy átirányítom a hívásokat ha nem vagyok elérhető egy másik Telenoros számomra (2.000 Ft-os készülékre) így legalább tudom hogy hívott valaki.
    Tegnap este is csináltam egy factory resetet úgyhogy még most is teljesen szűz minden a telefonon. Kb. 1 hete frissítettem 2.2.1-re, de azzal is rohad.
    Gondoltam a szervizre hiszen garanciális, de tudom előre, hogy 2 hét után visszaadják a telót mondván, hogy náluk nem jelentkezett a hiba. Egyébként a sim kártyát kipróbáltam másik készülékben és abban nincs vele probléma hetekig.
    Volt már valakinek hasonló gondja? Kissé morbid, hogy egy 100ezres telefon mellett kell hordanom a egy másikat hogy elérhető legyek.

    A butától sosem várnak el okos dolgokat, az okosat viszont állandóan figyelik mikor hibázik.

Aktív témák