Hirdetés
Aktív témák
-
szaki04
senior tag
válasz compi.hu #10500 üzenetére
Ez már megtörtént. De ha kikapcsolom, és utána mondjuk 10 perc múlva lekérném a leveleimet a Gmail fiókról, akkor nem a Wi-Fi-t fogja használni, jól gondolom? Mobilnet előfizetés folyamatban, de megvárom vele a számlazárást. Nem akarok kb. 5 napra teljes havidíjat fizetni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
Bagan
aktív tag
A beépített háttereknek a felbontása mekkora?
Ha ugyan akkora képet rakok be mint azok, akkor oldalra húzásnál nekem is olyan szépen fog mozogni a widgetekkel együtt a háttér? -
szaki04
senior tag
Nem letiltom a Wi-Fi-t, nem kapcsolom be előre! Kapcsolódni akar az AppBrain, akkor minimum dobjon fel egy ablakot, mivel szeretnél netezni kedves gazdám? De ezt az E-52-őn egy sima beállítással meg lehetett oldani, set primary net connection: Wi-Fi és kész! Onnét kezdve csak akkor dobott fel ablakot, ha nem voltam a beállított AP közelében.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szaki04 #10506 üzenetére
Lehet hogy nagyon lusta vagyok de én nem kapcsolom ki a wifit.
Üzemidőben max-1órát ha nyersz a ki-be kapcsolgtással.
Nekem szerencsére, neked sajnos a Készülék operációs rendszerét arra tervezték hogy Online- legyen lehetőleg 0-24. Így nem fog kérdezni, az a dolga hogy a háttérben a külön engedélyed nélkül intézze a dolgait.
[ Szerkesztve ]
-
Iphone256
csendes tag
Hello! Nem tudjátok véletlenül hogy mikor lesz elérhető a hivatalos 2.2-es frissítás? KIES-en keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
válasz #94793216 #10508 üzenetére
Azt nem hiszem el! 1-2 órát? Szvsz. 1/2-1 napot. Így is csak 2 napot ment el. Tehát nincs megoldás erre? Most írjam azt milyen rossz ez az Android rendszer? Egy ilyen piti dolgot nem lehet megoldani vele? A francba, hát nem leírtam? Egyébként nagyon patent kis készülék lenne...
-
tariattila
veterán
válasz Iphone256 #10509 üzenetére
áááá... még ők sem...
igéretekkel már tele volt a zsák... de közben kiszakadt...
szaki04 ! ez nem arról szól mint az E52 klassz üzemideje...
az inkább mobiltelefon (gagyi térerővel vidéken..vicc..)
Ez pedig inkább PDA...ha nem tetszik az egy napos üzemidő akkor tartani kell mellette egy ősbunkofont is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szaki04 #10510 üzenetére
6-7 éve használok PDA-kat. Egy sem volt ami egy napnál tovább bírta volna.
Én használom. Fontos hogy az összes céges email azonnal megjöjjön, 5 percenként ellenőrzi a POP leveleket. Így bírja egy napig és ez igen jó arány!Nem vagyok fanatikus, nyugodtan írhatsz bármit, nekem attól nem lesz rosszabb mert neked nem tetszik, csak segíteni próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
válasz tariattila #10511 üzenetére
Volt nekem N97 mini-m is, az sem ment el 2 napnál többet! Nem az üzemidő zavar a legjobban, azzal együtt tudnék élni, hanem a csatlakozási problémám amit írtam, és nincs rá megoldás!
-
tariattila
veterán
válasz szaki04 #10510 üzenetére
Most írjam azt milyen rossz ez az Android rendszer? Egy ilyen piti dolgot nem lehet megoldani vele? A francba, hát nem leírtam?
azt írsz amit akarsz... max. magadnak gyártasz ideológiát...
nekem volt E52 telefonom... 3 hónapig... egyszer ejtettem le lamináltra és elrepedt a fémház két helyen... (megjegyzem műanyag telókat ejtettem le jópárszor és egyik sem tört el... a Fém ház maximum a gsm modul leárnyékolására jó...amit E52-nél a készülék aljába építettek ahol még a kezeddel is árnyékolod...városban mindegy is de vidéken felejtős a térerő...)
az SGS-t pedig használom 2 hónapja és mindenre jó...és ezt a paraméterezhetőséget a nokia még csak meg sem közelíti...milyen csatlakozási probléma??? kapcsold már be azt a wifit..ez egy androidos PDA !
esténként meg töltőrerakod! vagy sok a villanyszámlád?[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
-
törölt tag
válasz tariattila #10514 üzenetére
Ne hasonlítsuk össze a Nokiát(bármelyiket) a SGS-el. Nem ugyan az a kategória.
A SGS-nél lényeges a folymatos adat forgalom, képzeld milyen rossz lenne ha nekem 5 percenként rákérdezne hogy a levelek letöltése végett akarok e csatlakozni. És néha telefonálok vele.
A Nokiával meg telefonálsz És néha másra is jó.
-
szaki04
senior tag
válasz tariattila #10514 üzenetére
azt írsz amit akarsz... max. magadnak gyártasz ideológiát...
Ez sajnos nem ideológia, hanem kőkemény tény... Remélem a net előfizetés mérsékli a gondjaimat...
-
compi.hu
senior tag
válasz #94793216 #10512 üzenetére
Hiaba nem kapcsolod ki a wifit, az android standbyba teszi a wifi radiot amikor stanby modba megy (gyakorlatilag amikor kikapcsol a kepernyo) ha felebreszted latszik is hogy a mobil adatkapcsolat ikon aktiv amennyiben nem tiltottad le az adatkapcsolatot, es par masodperc mulva epul ujra a wifi kapcsolat (es tunik el a mobil adatkapcsolat ikonja). Ez azt is jelenti hogy azok az alkalmazasok amik folyamatos internetkapcsolatot igenyelnek, kikapcsolt kepernyovel a mobil internetelerest fogjak hasznalni mert a wifi kikapcsol. Egyetlen megoldas ennek elkerulesere a mobil adakapcsolat letiltasa (mondjuk QS-szel)
-
szaki04
senior tag
válasz #94793216 #10516 üzenetére
képzeld milyen rossz lenne ha nekem 5 percenként rákérdezne hogy a levelek letöltése végett akarok e csatlakozni.
Az E-52 sem kérdezte meg... 5 percenként csatlakozott ha volt Wi-Fi akkor azon, ha nem akkor 3G-n... Itt ez nem működik sajnos...
-
tariattila
veterán
válasz szaki04 #10517 üzenetére
hidd csak el...ez egy rossz nokiás beidegződés... (elmúlik)
olvasd el a 10517 hozzászólást! ezzel itt egyedül neked van problémád...
és tudod: ennyi légy nem tévedhet...
mobilnet bekapcs/wifi bekapcs... nálam így van és soha nem nézegetem mikor mit csinál...ez a dolga...intézze csak az ügyeit...ezért tartom...
-
szaki04
senior tag
válasz tariattila #10521 üzenetére
Igyekszem, igyekszem... Remélem nem kapott senki sem agyérgörcsöt...miattam
Szenky: jól látod! ha aktív Wi-Fi kapcsolatnál nyomsz egy menü gombot, ott a speciális beállításokban tudod beállítani. 3 féle lehetőséged van...
[ Szerkesztve ]
-
-
compi.hu
senior tag
válasz #94793216 #10520 üzenetére
en ezt tapasztaltam, de nezd meg a sajat szemeddel. Kapcsold be a wifit es a 3g-t, hagyd kikapcsolni a kepernyot, varj par percet utana es eleszd fel. Nekem ilyenkor a mobil adatkapcsolat ikonja van az allapotsoron, majd par masodperc mulva jelenik meg ujra az wifi es runik el a mobil adat ikon.
Azt nem tudom olyankor mi van ha fut a hatterben olyan program ami folyamatos adatforgalmat general hatterben futtatva is, ilyet en nem nagyon hasznbaltam eddig, majd ha egyszer vegre kijon a hivatalos skype kliens androidra is.
[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
válasz tariattila #10524 üzenetére
Pontosan, csak nem tudtam volna fejből felsorolni a lehetőségeket...
-
ForRedGlory
félisten
válasz szaki04 #10519 üzenetére
Ezt nem ertem... SGS-ben beallitod, hogy ha szabad wifi van, akkor jelezzen es kesz... Alap beallitasi lehetoseg a telefonban. Ha nem jelez mobilnettel fog csatlakozni, ha meg jelez, fellepsz a wifire es netezel...
Szerk: lehet felreertettem, mindegy. Nehezen tudom elepzelni, hogy ne lenme marketen ilyem prioritast allito program. De legegyszerubb, ha letiltod a mobilnetet es beallitod hogy jezzen a telefon, ha szabad wifi van. Na igy tuti csak akkor frissit, ha wifit hasznalsz. Taskert nezd meg, marketen fent van, szerintem meg ilyen opcio is van benne.[ Szerkesztve ]
-
szaki04
senior tag
válasz tariattila #10529 üzenetére
Oké,oké! Elfogadom áthidaló megoldásnak! :-) De nincs harag ugye?
-
szaki04
senior tag
válasz ForRedGlory #10530 üzenetére
Be van állítva hogy jelezzen... De itthon is, meg a munkahelyemen is van Wi-Fi, ez a két AP fel is van véve a telefonba. Mivel ezen a két helyen töltöm időm/életem jelentős részét, elég is ez a két AP. Már kompromisszumot kötöttem, úgy lett beállítva hogy alvó módban ne menjen a Wi-Fi. Elfogadom áthidaló megoldásként... A Taskert megnézem, köszi. Egy egyszerű normál-repülő mód között váltó program kellene igazából. Semmi parasztvakítás, nem akarok semmi mást átkapcsolni vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tariattila #10536 üzenetére
Azért linkeltem ezt mert a tag nagyon dícséri.
-
szaki04
senior tag
válasz makaveli666 #10539 üzenetére
Az a baj, céges előfizum van, ugye erre van egy ember a cégnél aki intézi. Neki ezt mondták, 10.03. a fordulónap ha jól tudom... addig kibírom.
-
szaki04
senior tag
válasz makaveli666 #10543 üzenetére
Egyfolytában nyaggatom, állítgatom, csak összehaverkodom vele... A Symbian is kínai volt első pár nap...
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #10527 üzenetére
Ez teljesen normalis ha az ember hivatalos firmvert hasznal, ami most JM1/2. Te konyhafroyot flesseltel be, lehet ott mar van ilyen, az en firmveremben (es minden olyan juzereben aki nem kockaztatja a garancivesztest 3 hettel elobbi beta - illetve samsungrol leven szo sok esetben alfa - tesztelesert) nincs.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz compi.hu #10545 üzenetére
na várjunk csak! nekem XXJF5 szoftver volt a független gyári sam. garis telefonomon...
És már itt is volt ez a beállítási lehetőség a wifi sleep policy-ben...
és ezek a menük semmit sem változtak a következő verziókban sem...nem értelek...
a Kali féle GPS-es bill. kód jól működik a FroYon...!!! már nem kell az az app...
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #10546 üzenetére
OK, te gyoztel. nalam a menu gomb valahogy kimaradt a sorozatbol, en a sima wifi menu alatt kerestem.mondjuk gugli androidos fejlesztocsapataba - vagy ez is csamcsung specifikus? mert akkor egybol ertenem - is elkelne egypar usability engineer szerintem. (eszembe nem jutna menu gombot nyomni valahol ahova a menu gombbal jutok be.)
[ Szerkesztve ]
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Nem idevaló a kérdésem, de ezt a topicot olvasom csak, bocsi!20.-án vettem egy Samsung Galaxy-t mobilinternet előfizetéssel ( 500mb ). 500mb internet adatforgalmat elsejéig lehasználhatom, vagy az új hónap 20.-ától kezdődik mindig? Vagy is 20-tól 20.-ig van 500megányi adatforgalmam?
Vagy erre a hónapra csak egy félhavi számlát kapok? Akkor is, ha lehasználom mind az 500megát?
Köszi!
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest