- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung Galaxy Watch6 44 mm SM-R945FZKAEUE 77K volt Magenta 1 készülékkedvezménnyel
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
SES.hu oldalon most jó áron van a WATCH 6 LTE.
Eetleg tudtok kupont, hogy ebből még lehet pár ezrest faragni?
Köszönöm! -
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ateszpapa
addikt
válasz Impair1980 #2803 üzenetére
Az tényleg jó ár, az itteni használt PH-s árak.
Nem tudom, nem sok értelmét látom W5Pro-ról váltsak. -
válasz Impair1980 #2803 üzenetére
Ők hivatalosak egyébként?
-
Technoman
őstag
Holnap veszem át a (Watch6 Classic 47 mm, BT), addig jöjjenek a kérdéseim (még nagyon a fórum elején tartok):
1. A hősokkot hogy bírja? A Huawei GT Watch-om elég jól bírta, de még a Xiaomi 10k-s Fit nemtudomhanyaosom is, remélem ez is. Igazából csak töltésnél venném le. Minden másnál (alvás/fürdés rajtam lenne)
2. Túra térképet lehet rá tenni (Mapy.cz, Komoot), vagy pedig csak a Google-t?
3. Fizetni lehet vele ,ezt látom a tesztben. Az MBH-t és az Erste-t hogy kezeli. Kell-e hozzá valami "közbülső" app, vagy mennek simán "nyersen" is?
4. Külső zenelejátszót használok (Power Amp) Itt mit tudok a vezérlésen kívül (pld trax-et törölni) elérni?
Egyelőre ezek a legfontosabb kérdéseim.
S23+-hoz lenne párosítva.
Thx -
-
-
őstag
válasz Rigormortiis #2811 üzenetére
És kiváló alkalom feltenni töltőre.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Én nem szoktam, addig is töltöm. Mindig korán reggel megy a töltőre.
Ma úgy le volt merülve,hogy 1 óra 40 percet írt feltöltésig:
Azalatt nemcsak fürödni lehet. 😆be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Lajmund
őstag
válasz Technoman #2809 üzenetére
1. Uszok, szaunàzok utána egyből hideg vízbe ugrok vele több mint egy éve bírja köszöni szépen. 42 fokos termálba ázàst is szereti.
2.van több tura térkép lehetőség de ebbe a goofog jobban segiteni vagy reddit.
3 nagyon jól lehet fizetésre hasznàlni bàrmivel gpayen keresztűl. Nagy sajnálatomra ezt a nyomorult garmin nem tudja így cib bankkal megvagyok lőve. Samsungon jó stabil a fizetés ezt nagyon szeretem benne.
4. Zenelejàtszàsnál szerintem csak számot tudsz léptetni és hangerőt àllitani. Ha többet tud akkor valaki kijavit.Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
LouiS22
veterán
különben nem lehetne ajvékolni, hogy bepárásodott, beázott, stb.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Lajmund
őstag
válasz Seraph 16 #2816 üzenetére
Van az órába kültéri nyilt vizes gps-sel mérős és belső medencés úszó sport mod is. Utobbinál be kell állítani hogy hány méteres medencében úszól. Elég vicces lenne ha tönkremenne a klóros víztől. Lünetta ugyanolyan mint amikor kicsomagoltam. Szaunába is nagyon jól bírja 15 percig ki se kapcsol. Amazfit óra többször kikapcsolt mert nem birta de ezt nem hatja meg. Gőz szaunàt szintén bírja. Megjelenéskor vettem az órát azóta igy használom. Egyetlen dolog ami zavar hogy bicozás közbe néha eldobja a gps-t és a pulzust is. De amúgy sajnos nincs jobb alternatíva mert a garmin tulárazott és sokkal butább.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Technoman
őstag
Köszi srácok az infót . Most állítom be és nagyon tetszik
#2811Rigormortiis - Nem is tudom, csak így szoktam meg. Este lecsutakolom magamat és az órát, mert engem úgy szoktattak, hogy vetett ágyba csak tisztálkodás után fekszünk. Így hát az óráról is lemosom az aznapi mocskot (vevőszolis lévén, sok "mocsokkal" találkozom). Éjszakára magamon hagyom és csak reggel fogom töltőre tenni.
#2812Tomdriver - Köszi. Ezt az Outdooractive-t lehúzom. Megnézem mit tud.
#2815Lajmund - Neked is köszi. Eléggé megnyugtató, amit írtál.
#2818trance89 - Az általad ajánlott Locust is kipróbálnám az órán, de nem engedi, csak a telóra Viszont találtam egy Locus Map Watch appot (gondolom erre gondolhattál). Dobok vele egy próbát, majd a jövő héten. Viszont örömhír, hogy a csehek dolgoznak az órára való "ráheggesztésen" Előtte az orosz Navitelt használtam, de már vagy 6-8 éve nem frissült, azóta használom és szeretem a mapy-t. (szégyen a magyarokra nézve, hogy egy cseh progit kell használnunk, mert nem tudnak kiadni egy normális túra GPS-t)
A Kommotot azért hagy védjem meg. Nagyon szeretem, bár -amikor túrázom- nem navira használom, hanem track rögzítésre. Baromi jó kis progi, pld. mert tudok az sdott útvonal egyes pontjaira általa készített képeket is rögzíteni (igaz cca csak 16 db-ot) ja, és túráról videómontázs is készíthető.Más:
Megvettem a Samsung eredeti S23+-hoz ajánlott bikatöltőjét (45W) Ezzel, gondolom tölthetem a W6-ot?
+ Ki milyen védelemről gondoskodott, hogy az óra ne sérüljön (sajnos én eléggé hirtelenmozgású, kapkodó tudok lenni)? Én ezt néztem ki. Üveget nem hiszem hogy feldobok rá.[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Technoman #2820 üzenetére
Persze jó a smasung töltő. Én spello vezetéknélkülit hasznàlok az órához és telohoz is. Sokkal kényelmesebb mint dugdosni. Tok szerintem felesleges az órára nagyon strapa én már minden létező anyaghoz odavertem semmi baja kivéve egykèt karcot leszámitva. Meg szerintem ezzel a tokkal nem lesz jó használni a lünettàt. Úgyis max 3 évig fogod használni. Viszont ami fontosabb [link]
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Technoman
őstag
válasz kanyi51 #2822 üzenetére
Igen, a leírásban én is csodálkoztam, de ugye fent már 47-est írnak. Ez a szép a mo.-i személyes átvétellel. Ha nem jót rendelek, nem veszem át.
Egyébként 2 kollégámnak is van, ilyen Spigen tokja. Ha szemből nézed, akkor látható, hogy bal oldalon pár centinél nincs pereme a lünettának . Na, ott lehet tekerni.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Sziasztok.
Aki próbálta a 7-est mit gondol, megéri még a 6 classic? Alapvetően black friday-re vártam és 7-et akartam, de most ez a 80k-s akció nagyon elgondolkodtató.
-
klooo
tag
Én megvettem a 7-et megjelenéskor, de visszaküldtem 2 hét után. Most 6 classic van, jobban tetszik minden tekintetben. Sokkal gyorsabban tölt ami az én használati és töltési szokásaimhoz jobban stimmel. Egy esti zuhanyzás alatt pont vissza tölti amit aznap elhasznál, így kb folyamatosan 50-80% között tudom tartani az akksit. A 7 az annyira lassú volt, hogy emlékszem 57-ről 22perc alatt kemény 67-re töltött fel. A 6 classic simán tölt ~30+ %-ot ennyi idő alatt. Persze ki hogy használja és tölti, lehet te röhögsz ezen, hogy ez neked nem lenne baj. A működést illetően nem nagyon van különbség. A 7-es egy kicsit gyorsabb és simább a működése, a 6c az nagyon ritkán dadog. A lünetta megváltás volt nekem a 7-es után, nagyon szeretem.
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
Technoman
őstag
Hogy megtörjem a csendet...
1. Lehet tudni, hogy milyen erővel pumpál naftát a töltő az órába (értsd, van-e értelme gyorstöltőt vennem, pld ezt) ? A tesztben nem nagyon találok speckót és a Samsung oldalán sem (egyedül a GSM Arena oldalán láttam 10W-ot)
2. Mivel tisztítjátok a telefont, már aki ezzel alszik? Jó, jó a szappanos víz -mivel én fürdésnél sem veszem le-, de a szerencsétlen (ex) Watch GT-men, amikor levettem úgy kéthetenként töltés miatt (hahaha), tisztára fehér volt a klórtól. -
Eleve USB portra csatlakozik úgy, hogy 500 mA egy átlagos USP port áteresztőképessége, ami NEM töltésre van kihegyezve.
-
Úgy, hogy nem érdemes hozzá külön adaptert vásárolni, elég egy aktív hub-ra kapcsolni is bőven.
-
k-csabesz
csendes tag
Már régóta olvasom a fórumot és akartam kérdezni pár dolgot. Na most.
Tetszik a W6 Classic, de vannak fenntartásaim...
Mint okosóra természetesen az egyik, ha nem a legjobb.
Mint sportóra... hááát, nem elég pontos a mért GPS pozíció, néha kihagy a pozíciórögzítés, nem elég pontosak az óra pulzusadatai, néha fura alvásadatokat és ezzel együtt a fáradtsággal / edzettséggel összefüggő adatok jóval pontatlanabbak, mint komolyabb sportórákkal kaptok.
Külső szenzor csatlakoztatása WearOS-hez nem lehetséges.
Továbbá érthetetlen számomra (na jó nem érthetetlen, csak elfogadhatatlan), hogy miért vette ki a Samu a GPX file közvetlen importját és a vele való túrázás opcióját... a W5 Proban benne volt és az új Ultrában is benne van.
Pulzus témában viszont az látszik a Samsung Health appban, hogy az appból (nem az óráról) is lehet indítani edzést / sportolást stb. és vannak a támogatott tartozékok között pulzuspántok (sajnos tipikusan régi, többéves modellek, de talán pontosabbak, mint az óra pulzusszerzorja).
Próbálta-e valaki, hogy ilyen külső, pl. Suunto Smart Heart rate beltet használva, a tevékenységet az appból indítva, telefonnal megy pl. konkrétan túrázni?
Tudom van a Stravának, Komootnak WearOS-es appja, amivel elméletileg lehet közvetlenül az óráról / órával egy importált túraútvonalon végigmenni, de az a gyanúm, hogy ott sem megoldott a külső szenzor csatlakoztatása. Tényleg nem lehet? Sehol soha nem is lehetett külső BT eszközt (csak fülest) csatlakoztatni a WearOS-hez?
Ha mondjuk strava appal edzek (telefonnal és a hozzá kapcsolt külső pulzuspánttal), mert a strava támogatja (látja és használja) pl. a Polar H10 pulzusszenzort, akkor a Samsung Health összekapcsolásával importálja-e a Samsunk Health az eredetileg stravában rögzített edzést? Látom-e majd az órán?
Más.
Első olvasatra morbid kérdés, de ti mennyire vagytok szőrösek? :-) Csuklótájékon. :-)
A pulzusszenzor pontossága kapcsán kérdezem. Gondolom nem mindegy, hogy mennyire vagyok messze a majom őseimtől, ha értitek...[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságomról: lsd. a reg. dátumát a profilomban + http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/hsz_29947-29947.html
-
Technoman
őstag
válasz kanyi51 #2832 üzenetére
Jön a "fizetett" reklám.
Cca 10 éve (még az LG G4-es érámban) Spigennel védem a telóimat. Nem is volt velük semmi gond. Masszívak és még -ne adj isten- öltönyhöz is mennek (nem egy UAG dizájnú tokok) Az utolsó lecserélt cca 4 évig használt telómnál (Huawei P30 Pro) is ez a márka volt. Nos, ott a tok sarka már letört (túrázás során és a kapkodásaim miatt, sokat esnek a telóim), de még így is eltudnám adni a P30 Pro-t "patikaállapotúnak". Ja, és természetesen az üvegfóliák is Spigen márkájúak nálam.Más:
Mivel még nagyon a fórum elején tartok olvasásban, nem tudom mennyire nagy , ha azt mondom, hogy a jelenlegi felhasználásommal majdnem kijön a" szűk 3 naponta töltésre kell tennem" siránkozás (igaz az elődöt, Watch GT-t 10-14 naponként kellett etetnem, de nem is tudott ennyit) És még hozzá is nyúltam az órához. Volt:
- hívásfogadás
- többszöri fizetés
- értesítések átolvasása
és természetesen -mivel csak két napos az óra- b@szkurálások, ha nem is minden percben.
Az AOD és az automata bekapcsolást a tanácsotokra kikapcsoltam. Pont egy napja töltöttem fel. Most ezt mutatja:Elégedett vagyok
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Technoman #2834 üzenetére
Az AOD és az automata bekapcsolást a tanácsotokra kikapcsoltam.
Egyeni preferenciat tanacsolni, de, hogy meg is fogadni?!?!
Ugy hasznald, ahogy neked kenyelmes.
Sokszor irtam mar, AOD-vel (16 ora) 2.5 napot tud elmenni atlagban, ha kvazi minden aktiv.
Napi 30 perc GPS-es edzessel 2 nap, melle aktiv eSIM 1-1.5 nap.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG! ÚJ GARANCIÁBAN CSERÉLT! Apple Watch Series 8 41 mm Stainless Steel Acéltok, zafír üveg!
- Apple Watch series 5 44mm, hibátlan működés
- Új állapotú Michael Kors okosóra smart watch androidos dobozával gyári tartozékaival
- Apple Watch Series 7 GPS 45 mm zöld alumíniumtok, rétzöld sportszíj
- 2023 Apple Watch SE 44 mm, Apple garancia: 24.12.23., 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest