Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz metibo #2188 üzenetére

    Mennyire igaz a Samsung lefagyásairól terjengő hír?
    Hát volt/van pár samsung készülékem én nem tarom jellemzőnek a lefagyásokat...sőt gyári rommal/kernellel még talán nem is találkoztam ilyennel.

    A 3.2-es verzió mennyivel jobb a 3.1-nél?
    1-2 apróság van változtatva benne, ami a látványvilágot illeti, ám szoftveresen nagyon sok javítást tartalmaz, sokkal gördülékenyebb a 3.1-nél.

    Asuson már 4.0-ás volt, de látványosan szebben és gördülékenyebben futott, mint a Samsung, igaz az meg csak 3.0-ás volt...
    Hát ugye a 4.0 kiadása folyamatban van a samsung táblagépére és eddigi tapasztalataim szerint a többi készülékemből kiindulva, mind a gyári mind a portolt/custom ICS romok gördülékenyebbek/gyorsabbak és (saját vélemény) szebb is, no meg funkcionalitásában, használhatóságában is jobb a Honeycomb-tól.

    Egyébként ez a Honeycomb vs. Samsung TW vs. Tegra2 már többször ki lett tárgyalva, hát nem lett egy nyerő trió....viszont más romokból/készülékekből kiindulva ez valószínűleg csak szoftveres gubanc, amit vélhetőleg az ICS javít.
    Egyébként a gyári Honeycomb is 100%-osan használható, sőt a samsung TW-t elhagyva egy custom launcherrel nagyon sokat gyorsul a rendszer.

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák