- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Szerintem is a KNOX kikerülésére a legjobb módszer a fagyasztása lenne, de az itt leírt megoldás csak magának az appnak a leállítására vonatkozik, ez a bootloadert nem érinti, márpedig a romolóknak az lenne a fontos.
Sajnos Chainfire is leírta már, hogy az eFuse védelem miatt megoldhatatlan feladat a számláló nullázása, úgyhogy ezt, akinek számít a garancia, mindenképp kerülje el!Viszont én úgy tudom, a rootolás már lehetséges a számláló ugrasztása nélkül is, a Kingo Roottal, de mielőtt nekiállnál, javaslom ennek érdeklődj utána az S4 fórumban, ott egy pár hónapja már van KNOX, biztos tapasztaltabbak ezügyben!
@Plazmacucci: +1! Azért van 2 giga ram, hogy használjam, nem fogok mindig arra várni, hogy betöltődjenek a programok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó cserélhető iPhone 16 pro 4 napos
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest