- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S III MÉLYVÍZ
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Na itt aztán nincs akkora "tumultus"mint az S2 kijövetelekor
-
Tibee86
nagyúr
válasz N.YCityBoy #1203 üzenetére
Itt egy kicsit jobban megy róla az értekezés:[link]
-
veterán
-
nggabi
félisten
válasz N.YCityBoy #1205 üzenetére
annál csak jobb lehet (ezt nem bírtam kihagyni )
"szenyor dzsíííí"
-
veterán
Nem tudom fiúk, de szerintem a világ legjobb és legszebb androidos telefonja per pill a one X, minden féle elfogultság nélkül!!!
Aki mást mond az soha nem használt még HTC mobilt!!! -
Tibee86
nagyúr
válasz N.YCityBoy #1208 üzenetére
Elég szubjektív a dolog, de mivel androidos telefonokról beszélünk, azok között hát legyen
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
Akkor minek akarsz s3-at venni? Ráadásul nem egy one x helyett, hanem mellé? Habzsidőzsi
Btw akármennyire tetszik a one x külsőre, nyomogatva őket egy keveset én az s3-at vinném.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
manokaki
addikt
Sajnos én használtam :
- HTC Diamond
- HTC Sensation
- HTC Desire S
- HTC EVO 3D
- HTC One X
- HTC Incredible
- HTC Desire HD
- HTC Trophy
- HTC Mozart
- HTC Nexus OnePersze nem ebben a sorendben , de ezek közül csak 1-2 volt amelyik azt mondom használtaható volt ! HTC Desire S és HTC Desire HD a többi , inkább nem részletezem és akkor nem tértem ki a Windows-os HTC-kre bövebben ( Trophy , Mozart ) !
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
veterán
Volt már nekem is jó pár darab telefonom, de mindegyik közül ez lett nálam a befutó, megjelenésben anyaghasználatban, kijelző a sense felületről már ne is beszéljünk
S3-at azért akarok mellé, hogy az is meglegyen, igen habzsi-dőzsi
Aksi nekem normál használattal 2 napot simán kibír, csak akkor kell feltennem este a töltőre ha egész nap 3G megy, 3 óra kijelző használat, és 1-11/2 óra hívás!!!
-
FragMaster
addikt
válasz N.YCityBoy #1213 üzenetére
S3-nál ahogy néztem gyakori az 5h+ kijelzőhasználat egy töltéssel.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
veterán
válasz FragMaster #1214 üzenetére
Tök mindegy, szerintem ez nem vitafórum
Nekem maximális ha 1 napot kibír és csak este kell tenni töltőre
Amúgy is mindegyik androidos mobil amelyiknek ilyen nagy a kijelzője, nem bír 1 napnál többet ilyen használat mellett, szerintem -
manokaki
addikt
válasz N.YCityBoy #1215 üzenetére
Ez igy igaz , ha használod ( értem ezalatt a kijelzöt ) akkor naponta kell tölteni , hiba marad estére 40-30 % még az aksiban , nem huz ki még egy taljes napot az tuti !!!
Attila
Attila
-
nggabi
félisten
válasz N.YCityBoy #1215 üzenetére
igen, ez kétségtelenül felhasználói szokásoktól függ. de pl (most csak mondok egy számot) ha bekapcsolt kijelzővel csak 2,5 órát tud a teló és te 3-at szeretnéd használni naponta, és mindig 5kor kimerülne akkor te is ideges lennél
"szenyor dzsíííí"
-
veterán
válasz manokaki #1216 üzenetére
Erről beszélek, nekem 1 nap elég egy ilyen "csúcsragadozónál", de szerintem ezzel más is így van, csak azt nem értem miért húzták annyira le ez miatt pont a HTC-t, mikor egyik androidos mobil sem bír többet nála, hangsúlyozom amelyik egyen rangú vele, értem ezalatt a kijelzőt procikat stb...
nggabi-Ilyen még nem fordult elő, és 3G nélkül a one X is elmegy 4-5 óra kijelzőt!!!
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz N.YCityBoy #1218 üzenetére
azért, mert ha valaki 5 órát szeretne netezni/játszani/videózni stb. a telóján mondjuk / nap, annak nem vigasz, hogy neked 3 elég. És ezt a 3-at is úgy éri el a HTC, hogy gyakorlatilag megszüntette a multitaskot.
-
nggabi
félisten
válasz N.YCityBoy #1218 üzenetére
de, a note többet bírt, nem is kevéssel. és az s3 állítólag még jobb most ezzel nem megbántani akarlak, saját tapasztalat volt...
"szenyor dzsíííí"
-
veterán
válasz Varszegig #1219 üzenetére
Nem, nekem sem elég 3 óra, de érdekes mód nekem elmegy 5 órát úgy ahogy írtad/nap!!!
Biztos különleges az enyémnggabi-Nem bántódok meg, de ne is menjünk bele a dolgokba, mindenkinek megvan az egyéni véleménye, és ez így a jó
Én is akarok S3-at a HTC-m mellé de el nem adnám semmi pénzért, mert sokkal szebb és jobb is SZERINTEM mint az S3![ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz N.YCityBoy #1221 üzenetére
te írtad a 3 órát. Azt ne írd, hogy 3g nélkül elmegy többet, mert a 3g jelentős fogyasztó, és sokat számít, hogy van vagy nincs.
-
veterán
-
nggabi
félisten
Köszönjük Emese
én csak egy tapasztalatot írtam le... nem véleményt... de tényleg zárjuk le, ha megveszed az s3-at látni fogod magad is.
"szenyor dzsíííí"
-
ForRedGlory
félisten
Most egy autóreklám jutott eszembe
-
veterán
válasz ForRedGlory #1225 üzenetére
-
Eli577
senior tag
válasz N.YCityBoy #1226 üzenetére
Én hasonló cipőben járok, mint te, készítettem is egy összehasonlítást, ajánlom figyelmedbe.
[ Szerkesztve ]
-
Scorsess
csendes tag
HTC One X melle S3? Foloslegest a haszontalannal, nem? 2 hete kaptam meg az S3at (pre-order volt, de a kek hatlapokkal gond volt, ugyhogy kesett egy kicsit), azota nyuzom, es azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon ottvan. Nagyon szep telefon (szebb, mint a mattos One X, pedig eddig HTC fan voltam es nagyon gondolkodtam az Xen) es rettenetesen gyors, maga a telefon is, de az internet foleg. Pedig gyakran hasznalom mobilinternettel, de Spotify, Tune-In akadas nelkul megy rajta a legtobb helyen. Mondjuk ami kezd egy kicsit idegesiteni, az a folyamatos pluttyoges meg a csopogo viz hangja, komolyan mintha egy cseppkobarlangban lennek. Ezt szerintem nem lehet megvaltoztatni, csak kikapcsolni. Ami viszont meglepett, hogy ekkora kijelzo sem tunik tul nagynak. Pont jo. Kivancsi vagyok, hogy az Apple kepes lesz-e egy sokkal utosebb rendszert osszerakni par honap alatt.
-
Jadro
veterán
válasz manokaki #1216 üzenetére
Ebben igazad van, csak nem mindegy, hogy hogy állsz a nap végén. Általában mondjuk beleférsz az egy napos készenlétbe, de nincs mögötte tartalék és ha valami nem úgy alakul, akkor már a nap végén korlátozod a használatot hogy ne merülj le teljesen. Persze ez mindenkinél máshogy van felhasználói szokásoktól függően, de nem szeretem ha 30% alatt vagyok a nap végén. Pontosan azért, mert ez az a tartalék, ami jól jön olyankor, amikor kicsit többet használom napközben a GPS-t, többet megy a kijelző, stb. mint átlagos felhasználásnál.
Szívtam eleget gyenge akkus készülékkel, köszönöm, többet nem kérek belőle.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok van már tapasztalat a telefonnal kapcsolatban?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Jadro
veterán
válasz bigdigit #1231 üzenetére
Ez is felhasználási mennyiségtől függ. Én többnyire arra használom, hogy hazafelé bekapcsolom a Waze-t és jól lehet látni előre hogy az M0-s beállt-e vagy nem. Napi 30-40 perces használathoz még nem kell azért autóstöltő. Pont erre írtam, hogy nem baj ha van egy kis tartalék. (Ha nincs dugó, akkor 30 perc alatt hazaérek, de ha beáll az M0, akkor van hogy egy óra az út. Persze ki is kapcsolhatnám a GPS-t is, de mivel ez egy közösségi dolog és regisztrálja a megtett km-t, illetve be tudom pötyögni az aktuális forgalmi helyzetet, ezért szeretném ha menne.) Szóval szeretném ha nem apadna le az akku akkor sem, ha az átlagos napi használatomtól kicsit többet megy a telefon. Az hogy kinél mennyi az annyi, személyenként változik, nálam az S2 pont remek. Általában van tartalék és még nem nagyon mentem haza lemerült telefonnal nap végén. (És nem kell trükközni, hogy ki/bekapcsolgatom a 3G-t például meg ilyesmi.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Varszegig
veterán
válasz LaptopSystem #1230 üzenetére
nincs. megvették, és nem használják.
(Miért nem lehet olvasni is néha, írás előtt???)
-
zool1
őstag
válasz LaptopSystem #1230 üzenetére
Szia!
Vissza kellene olvasnod pár hozzászólást, és ott megtalálod a választ a kérdésedre.
-
lafaty80
addikt
A gyári live wallpaper-t hol lehet elérni? Kikapcsoltam mikor megvettem a telót, most meg akartam mutatni havernak, de nem találom az élő hátterek között....
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Kerio
őstag
Most jelent meg, és már tele van a Hardverapró vele...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
Így értem... Ilyen nem kell. Ha meg nem fizeti, akkor letiltják...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
thork
csendes tag
Olyan kérdésem lenne , hogy hogyan lehet névhez képet tenni , tehát ha híváskor hív xy , akkor az általam kijelölt kép legyen a kijelzőn , amikor ő hív. SIM-en vannak a névjegyzékek , mikor be akarom állítani , azt írja , h nincs névjegyzék , valaki esetleg tud segíteni ?
-
Varszegig
veterán
ne a simen tárold a névjegyeket, és a probléma megoldva. (Te vagy ma a második, aki ezzel küzd, én meg mindig nézek, mint a moziban, hogy valaki a simen tárolja a névjegyét, olyan ez, mintha még mindig betárczázós netet használnál. De ezt nem sértésként írom, csak nekem fura )
-
agabe
addikt
válasz Brain75 #1241 üzenetére
Rosszul tudod.
Mindenkinek ezt mondják, de volt már ellenpélda, és ha még valamelyik szolgáltató nem is tiltana, akkor sincs semmi biztosíték, hogy holnaptól az se tér át erre a retorziós megoldásra.
Előfizus telót nem szabad venni használtan (vagyis lehet, ha mondjuk 1 év hűséggel vették ami már lejárt valamelyiknél, de gari még van rá....ez S3-asok között jövő ilyenkor már előfordulhat), és úgy nem lesz belőle probléma. -
agabe
addikt
Ja...tele van, csak milyen áron ?
140 - 150ezer forintokért adják, és előfizetéses, azaz rizikós.
Telenornál 161.535 -ért kártyásan elhozható jelenleg (és tudjuk root, meg a play store-ból letölthető app segítségével bármilyen kártyával használható, később meg ha kell visszaállítható gyári telenoros állapotra ha meglesz hozzá a hivatalos telenoros magyar rom), így nem tudom ki az aki 140-150-ért veszi meg a bizonytalanabbat, főleg ha nem kell neki újabb előfizetés (van 122-ért is van hirdetve előfizu átvállalással havi 3ezer valamennyiért ha valakinek épp pont kell előfizu is) -
Kerio
őstag
Pontosan. Én is megveszem újonnan, boltból. Csak előbb menjen el a Blackem
-
törölt tag
Másold be őket a telefonba is, és mondd meg neki, h csak a telefonosat mutassa Néha teszegetem a kártyát, és nem akartam elveszteni az alapszámokat (mert ugye az újabbakat már a telefonba írom). Ez megoldotta. Am. ha androidon belül rakom át a kártyát, akkor meg viszem az exportált file-t. (Bocsi, ha stating the obvious , talán azért segít
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest