Hirdetés

Aktív témák

  • Gergőkee

    aktív tag

    válasz doctorur #8811 üzenetére

    Tegnap összeszedtem egy hibalistát. Azok a hibák valós hiányosságokat tükröznek. Attól, hogy te nem szembesülsz velük, azok még ott lesznek. Ha valaki exchanget vagy third party sms küldő programot (gosms, handcent stb...) használ, az nagyon hamar megtapasztalja majd, hogy mi is az a bug.

    De ne menjünk messzire. Itt a scroll. Sokan azt mondják, hogy az nem bug, az feature :) Ennek ellenére az LPQ utáni indonéz romban már javításra került, és ismét a megszokott módon lehet görgetni.

    Szóval lehet, hogy én végletes vagyok, de te meg a másik irányba vagy elfogult. Lehet valaki megelégedett lpq használó, de attól a rom közel sem lesz hibamentes (mint ahogyan az utolsó - KI4-től fölfelé - GB romok voltak).

    Ha vitatkozni szeretnél, akkor szedd elő a hibalistát, és tételesen írd le a saját véleményedet. Nem az angol listára gondolok, hanem amelyet magyar nyelven szedtünk össze.

    ps.: sosem írtam rommerek kreálmányáról - nem is fogok - kizárólag stock romot vettem górcső alá. (Szerintem egy főzet sosem lesz stabilabb, mint a stock megfelelője, legjobb esetben is annak a szintjét éri csak el).

Aktív témák