- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
-
Gizmo94
veterán
válasz Gaberking #10650 üzenetére
De igaza van Várszegig-nek, mivel először a gyárit kell feltenned, mert a jelenlegi romod valószínűleg működésképtelen, így a telefonod gyakorlatilag nem működik, tehát azt sem rootolni, sem cwm-et felrakni rá így nem lehet. Turkbey romból viszont ha jól tudom, nincs odin-verzió, csak clockworkmod-os.. Tehát, elsőként egy gyári romot kellene feltenned, rootolnod a telefont, felrakni a clockworkmod recoveryt, majd utána felmásolnod a telefon gyökerébe a turkbey.zip fájlt és clockworkmoddal felrakni..
Ez hosszadalmas.. Ha custom romot szeretnél, mint amit linkeltem, akkor először keresni kell egyet, amiből van odinos verzió, rootolt, van már benne cwm és rámegy lehetőleg a Turkbey. Ez a legegyszerűbb verzió, mert így egyben megvan minden, nem kell szenvedned, csak felrakni ezt a custom romot, utána meg rá a Turkbeyt és lesz root, cwm meg minden extra.. Keresni kellene egy ilyet, fogok is, de hátha javasol valaki valamit, amit jónak tart.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz djapor96 #10646 üzenetére
Ilyen neve sincs orosz oldalakról leginkább semmit se töltenék le, nem hogy szoftvert.
Az megfordult már valakinek a fejében, hogy kijön bármelyik főzött ROM, azt leszedi valaki, belerak ezt-azt ami a tulaj adatait menti egy szerverre, majd felrakja egy noname oldalra eredeti főzöttként? Szerintem senki sem fogna gyanút, és mivel rendszer szintű a mókolás, lehet a védelmi szoftvereket is ki tudják játszani.
Hihetetlen mennyire könnyelműek vagytok.
Ér ennyit egy orosz oldalról letöltött főzött ROM?
Ha igen, akkor nem szóltam.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Egy jó MP3 kereső és letöltő appot tudnátok ajánlani??? -
Gizmo94
veterán
válasz Gaberking #10654 üzenetére
Utánanéztem,ajánlom ezt az Ultra toxic romot Anno én is erre raktam fel a Turkbeyt.
Minden benne van, deodexed, rootolt és van benne clockworkmod és busybox is.
Nem mellékesen egy szép és stabil rom is, de arra mindenképpen jó,hogy életrekeltsd a telefonodat egyszerűen. Könnyítésnek a részletes odin telepítési menet nagy képekkel az oldalon, mi kellhet több? ;-) Innen tudod letölteni. -
Gizmo94
veterán
válasz Gaberking #10660 üzenetére
Sehová, felesleges. Ha már fent van, akkor van benne clockworkmod is, és akkor a siyah kernel oldaláról letöltött zip fájlt felmásolod a belső sd-re, utána cwm-mel reboot és a menüjéből gyönyörűen felrakod. Sokkal egyszerűbb. Célszerű a kernelcsere előtt lefuttatnod az Ultimate Kernel Cleaning Scriptet, amit innen tölthetsz le jelenleg, a multiuploados link nem megy az XDA-ról sajna.. Ezt a zip fájlt felmásolod megintcsak a belső sd-re a gyökérbe és cwm-ből a kernelcsere előtt futtatod. Szépen kitakarítja az előző kernelt és mehet fel a Siyah.
[ Szerkesztve ]
-
majat12
csendes tag
Ti nem vettétek észre, hogy a frissítés után megnövekedett a töltési idő!? 30%-ról kb 6 óra alatt tölti fel a telót a töltő, és használatkor erősen melegszik a készülék felső része, ami idáig alig volt észrevehető! Mit tudok kezdeni vele? Ezelőtt IPHONE-m volt, csak restoroltam, felrakta magát újra és kész is volt. Itt a KIES-nél ez, hogy működik? Légyszives segítsetek!
-
-
ha3fis
tag
Akinek sürgős lenne a JIG és nem tud várni a belföldi 1-3 napos vagy külföldi 2-4 hetes szállításra, azok egy fórumban kereshetnek lakhely szerint olyanokat, akik kisegítik Őket.
-
doongoo
addikt
válasz Williamgrant #10598 üzenetére
olyan témát kell letölteni JKAY-ből, amiben alapból körös a kijelzés. Nevükben benne van, hogy %circle
-
C.Brigante
veterán
egyébként miből lehet kiindulni most quadrant eredmény ügyben? A gyári ICs-k 4100-4300 körül teljesítenek kb. nem? múltkor láttam 1.5-ön csinált valaki 4600 (ami nem nagy szám a frekvencia különbség tekintetében)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
kungzi
veterán
Ha valakit érdekel, nekem van egy eladó JIG-em Debrecenben, amit azonnal át is vehet!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ToMmY_hun #10639 üzenetére
en probaltam.
sajnos gyarilag 2x kuldi az sms-t.
amugy a scrollozas jobb, simabb, de meg igy sem eri el a GB. szintet.
uj ora, uj zar van benne. (ebresztot is a zarrol tudod kikapcsolni)
tovabbra sem temazhato normalisan, csak reszben kompatibilisek a regi mtz-k.
marad a samsung kiabrandito kinezetu hivaskezeles is.
szoval en most eppen a hollan GB alapu v12-es verziot tettem vissza.
nagyon jol, stabilan mukodik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sparks
senior tag
válasz majat12 #10663 üzenetére
Nézd meg egy task kezelővel, hogy nincs-e beragadva valami. Nekem a Swype csinált ilyet, beragadt és folyamatosan járatta a procit, ettől a készülék szépen melegedett. Úgy vettem észre, hogy nekem mindig a zsebemben van és elkezdte melegíteni a combom
Miután leállítottam a Swype-ot megszűnt a probléma. Gondolom mivel megy valami folyamatosan, így a töltés is sokkal tovább tart nálad. Nekem a töltés 30%-ról jó ha megvan 2 óra maximum és fullon van a telefon. -
Something_
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy a napokban elcserélem a Sensation-t és S2-re. Eddig az tartott vissza, hogy műanyag a hátlap, nincs minőségérzet, viszont Skynet kollégával való találkozás után elcsodálkoztam az e-bay-es fém hátlap láttán, plusz hozzájárult az is, hogy 2 Galaxy S Wifi 5.0 volt nálam pár hétig és nagyon beleszerettem az éles kijelzőbe (ami még ugye nem is samoled) és a legjobban a prímet a kamera vitte. Eszméletlen szép képeket csinált.
Esetleg pár jó tanács a vásárláskor? Nem nagyon ismerem ezt a típust, sőt samsungom is utoljára egy D900-as volt. Miket érdemes megnézni vásárláskor?
Aki használt Wifi 5.0-át az mondhatna pár infot a 2 készülék kamerájával kapcsolatban.Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv: Gábor
-
Varszegig
veterán
válasz Something_ #10673 üzenetére
újat, vagy használtat veszel?
a fém hátlap árnyékolja a gps vevőt, ezt nem árt tudni. -
doctorur
tag
Egy kis segítségre van szükségem.
A Better battery stat egy rakat "kworker/" folyamatot jelez. A per jel után egy szám szerepel.
Mi a csuda lehet ez? -
F-ECT$
titán
válasz Something_ #10675 üzenetére
Volt itt pár hete konkrét teszt, olyasmi rémlik, hogy a 8 műhold helyett csak 5-6-ot látott, és a pontosság is felment 5 m-ről 15-re. De ezek az értékek csak rémlenek, próbálj meg valahogy rákeresni a topicban.
Használtnál főleg arra érdemes figyelni, hogy nehogy letiltsa a szolgáltató nem fizetés miatt, és hogy Samsung garis legyen. A többi már gariban orvosolható: pl beégett kijelző, de persze nem árt ha olyat veszel, ahol nem látszik semmilyen beégés egyik alapszínnél sem.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #10677 üzenetére
Közben meglett a teszt.
Használtnál még érdemes lenne arra figyelni, hogy független-e gyárilag vagy függetlenített, de ezt sajnos nehéz megállapítani. Amit mindenképp próbálj ki: sms küldés, telefonálás, 3g adatforgalom, navigáció. Ha ezek mennek, akkor olyan nagy baj nem lehet.
Dive ever, work never.
-
Something_
őstag
válasz F-ECT$ #10677 üzenetére
Ez a használt 3. tulajos telefon, elvileg az első tulaj céges flottában vette és adott róla papírt, hogy nem fogják letiltani. Nem tudom, hogy mennyit ér egy ilyen "adásvételi".
A beégésről olvastam, azt hogyan lehet megnézni? Pixeltest-es különböző háttérvilágítással gondolom észrevehető.Ja és a szépséghiba, hogy nincs garilevél hozzá, viszont a cseréhez hozzátartozik, hogy én sem tudok garit adni rá, mivel 2 hete behalt a sensation-öm tápegysége, így nem tudtam visszaállítani a gyári rom-ot, e miatt megvonták a garanciát..
Köszönöm a tesztet és a jó tanácsokat, ki fogom ezeket próbálni!
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
látom mindenkinek van valami nyűgje, h senkit nem érdekelnek az eredmények....
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
agabe
addikt
válasz Something_ #10675 üzenetére
Ha hasznáűlt, akkor azon kívül, hogy makulátlan kívülről, legyen meg a vásárlást igazoló számla is a hivatalos gari mellé mellé (ha szolgáltatói, akkor szolgáltató állít ki garipapírt).
Szolgáltatóinál csak és kizárólag feltöltőkártyás jöhet szóba, függetlennél pedig az a lényeg, hgy ne gsm boltba, hanem nagy műszaki áruházban, esetleg edigitalban, vagy hasonlóan tiszta helyen legyen vásárolva.
Ha nincs számla, akkor semmiképp ne vedd meg (garipapírra is bármit rányomtathatnak akár) ez érvényes függetlenre, és szolgáltatóira is. Szolgáltatóinál kérd a szerződést is...és általában ezek már regisztrálva vannak, ezért a szerviz futárt nem fogod tudni te kérni...hacsak nem adja át az előző tulaj a regisztrációkor használt azonosítót amivel be lehet jelentkezni a samu oldalán. -
F-ECT$
titán
válasz Something_ #10679 üzenetére
Az a papír annyit ér, hogy 2 évig járhatsz a bíróságra vele, ha mégis letiltanák.
Garipapír nélkül én nem cserélnék egy jól működő készüléket.
Van a Play-en Dead Pixel Test progi, azzal érdemes egy sötétebb helyen megnézni.
Dive ever, work never.
-
Something_
őstag
válasz F-ECT$ #10682 üzenetére
Valahogy így gondoltam én is Viszont nekem is még 20 hónap hűség van a készüléken, szóval ennyi erővel én sem tudom eladni még
Körbe kell néznem még, hogy gyárilag független, hűség nélküli készülékek milyen áron vannak. Viszont a hátrányom az én hűségem is.. :S
(amit természetesen fizetek, mert Like díjcsomagba vagyok, ennél jobb lakossági nincs) -
Wisdome
tag
válasz C.Brigante #10680 üzenetére
Indulj ki abból, hogy én LP7-en kereken 4157-et kaptam.. de szerintem is úgy lehet ahogy írtad, 4100-4200 körül vannak.
-
Wisdome
tag
válasz C.Brigante #10686 üzenetére
Most néztem egy mobilarénás cikket, abban még 3400-at sem érte el..
-
Varszegig
veterán
válasz Something_ #10679 üzenetére
"Ez a használt 3. tulajos telefon, elvileg az első tulaj céges flottában vette és adott róla papírt, hogy nem fogják letiltani. Nem tudom, hogy mennyit ér egy ilyen "adásvételi"."
Ez kb. annyit ér, mint amit a wc-ben használsz. (Bocs...)
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni root ügyben? EFS mappát szeretném menteni!
Ilyen a telefonom sw-e pill(gyári T-mob.).:pda:I9100XWKI4
phone:I91000XXKI1
csc:I9100TMHKI1Erre most akkor az 1 hsz.-ban leírtak szerint melyik .pit-et vagy mit kell betallózni innen?: [link]
Nincs egyszerűbb módja a rootnak?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
derrik
őstag
2.3.4-hez van olyan CWM ami csak ideiglenesen él?
-
Psytech
őstag
-
DBC
tag
Sziasztok!
Igen, megint felteszem a kérdést. Semmi köze nincs SEM FÜGGETLENÍTÉSHEZ, és NEM OFF.
Mivel a telefonom hivatalosan van olyan állapotban, amiben, ezért abszolúte nincs semmi illegalitás abban, amit leírok róla, így rohadtul tudnék örülni, ha nem lenne kitörölve megint 1 másodperc alatt.
Adott 1 db S2, ami LEGÁLISAN kóddal független, de Trés volt előtte.
ICS frissítésnél ez mégis számít? Nem számít a telefon gyári függetlennek? A KIES nem akaródzik felajánlani frissítést.
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat -
őstag
-
Wisdome
tag
válasz Psytech #10692 üzenetére
Én azt hittem, hogy csak az új hardverekkel nem tudott mit kezdeni, mert nem volt naprakész (pl. Galaxy Nexus-nál volt az amikor Bogék inkább hanyagolták a Quadrantot, mert nem volt értelme azt használni, ahány futtatás annyi pont növekedés miatt..) Akkor ezek szerint már előtte sem volt sok értelme a kétmagos telókat méregetni.
Én csak az akkori LG GT540-emet tudtam méregetni.. -
fuximaxi
senior tag
Van a RicHard fajta megoldás, illetve át is lehet verni a KIES-t egy
marketrőlplayről leszedhető alkalmazással (root kell hozzá). Egy gyári független telefon sw adatait kell neki megadni.Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
edgelaszlo
senior tag
Szevasztok.
Tegnap este òta nyùzom R2 final ICS-èt, eddig a legnagyobb megelègedėssel..
Megpròbálom belinkelni kèsőbb...
Sry, nem tudom linkelni mobilròl, majd holnap...[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
Aktív témák
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest