- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Szerencsére nekem nincs bekapcsolva az akksi ikon - feleslegesnek érzem a százalékos kijelzés mellett, hogy helyet foglaljon - viszont ez még nem biztos, hogy beégett - remélhetőleg.
Nézd meg napok múlva, vagy, ha esetleg van olyan, hogy órákig nem használod a telefont. "Meg tud gyógyulni" a temporary burn-in-től magától az AMOLED.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
Ha még valaki nem hallott volna róla:
Már otthon is megjavíthatóak a Samsung termékei (Origo cikk)
Otthoni javítás (a Samsung oldalán)
Akár mehetne a topik összefoglalóba is...
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
zolikaDB
veterán
válasz PedroPascal #8061 üzenetére
Milyen akció?
-
PedroPascal
senior tag
Igen. Eleve jó áron adják most és ha az előfizetésre is kapsz jó kedvezményt akkor még jobb lesz az ára + most ha részletre veszed akkor első havi részletet a Telekom állja.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Pierre75
senior tag
Nem egy szégyellős árképzés.
-
cirx
senior tag
válasz migabi24 #8114 üzenetére
Pláne ha lime verzióhoz szánt kijelzőt válasszuk, mert az "csak" 59000. Nem is értem...
Egyébként csak akkumulátort, nem lehet venni?
S23 GREEN
-
PedroPascal
senior tag
válasz kelly416 #8118 üzenetére
Mert az érdeklődők nagy része nem tud ennyit sem kicsengetni zsebből. A maradék meg azt hiszi hogy le lesz tiltva mert szolgáltatós és egyéb hátránya is lehet emiatt. 2 hónapos Telekomos S22-t alig tudtam eladni itt anno. Gyakorlatilag új volt, mikrokarc mentes, 3 év garancia és egy összegben volt kifizetve. Nem megyek bele, hogy milyen emlékek voltak de nem jók mikor árúltam. Végül egy alig használt szintén Telekomos laptopra cseréltem. 26-szor megkérdezte, hogy nem részletre lett vásárolva aztán is hogy a számlát elküldtem neki. Na és ki vette részletre a terméket, hát ő de ezt még sem említette volna addig. Van egy bizonyos réteg és színt ami felett nem lehet átlépni. Kicsit olyan ez mint a nőknél a párválasztás...
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
kalolaci
senior tag
válasz PedroPascal #8119 üzenetére
Én is használtan akartam venni, S23-t. De szinte kivétel nélkül, előfizetés meghosszabbítással vásárolt készülékek voltak. Így végül, mégis csak újat vettem, készpénzért.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz kelly416 #8118 üzenetére
Ahogy PedroPascal írja, mert előfizetéses telefont, vagy meghosszabbítottat nem vesz senki. Félnek a letíltástól, mondjuk joggal. Elég sokan kihozzák jó áron majd eladják aztán pedig nem fizetik sem a részletet, sem az előfizetést. A vevő meg csak foghatja a fejét. A letiltás elleni papír meg nem sokat ér, mivel a jogi költség sokkal több lesz összeségében.
-
Sdi
addikt
A számlámból meg lehet állapítani, hogy egy összeg, vagy részlet. Én is használtan vettem.
kalolaci
"De szinte kivétel nélkül, előfizetés meghosszabbítással vásárolt készülékek voltak."
Ez lényegtelen, mert dupla simes készülék, nem lehet függő. A lényeg az egy összegben való fizetés.[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
PedroPascal
senior tag
Urban legendary. Szerintem ezek az idők elmúltak. Egy tróger egyszer tudja ezt lejátszani. Őszintén kinek éri ez meg? Legjobb esetben nyersz egy kis pénzt, aztán a szolgáltató szerinted csak ennyit tud tenni, hogy letíltja a készüléket. Gondolom az ilyen trógerek a számlát sem fizetik nem csak a részletet. Vagy szerinted úgy van hogy semmi gond a szolgáltató részéről és továbbra is kedves ügyfele az ilyen és várják legközelebb is? Ezek az idők már elmúltak szerintem de trógerek voltak, vannak, lesznek. Én 15 éve vagyok Telekomos biztos hogy nem csinálnék ilyet és minden normális gondolkodású is. Egyébként aki kihozza a közel 2m-ért a MacBook-ot és nem fizeti szerinted mi lesz? Szolgáltató nem tudja tiltani mert nem GSM. Egye fene akkor használja ingyen a tróger vevő. Szerinted így működik? Biztos a rendőrséghez kerül vagy valami behajtási irodához, azok majd rendet tesznek. Nem annak kell félni aki esetleg megveszi egy ilyen tengertől hidd el.
-
PedroPascal
senior tag
Persze hogy még lehet. Szerinted az egy összegben fizetett számla és a 0-ért kihozott, részletre egyforma számlát kap?
-
kelly416
veterán
Hát... az egy összegben kifizetett telót ritkán tiltatják le. Igaz, a sok tudatlannak ezt magyarázni kell néha.
-
Sdi
addikt
válasz PedroPascal #8124 üzenetére
"Szerinted az egy összegben fizetett számla és a 0-ért kihozott, részletre egyforma számlát kap?". Természetesen nem, de én is ezt írtam. Részemről ez nem kérdés volt, hanem kijelentés. Elnézést elírtam nem "számlámból", hanem "számlából".
kalolaci
Ezért kell a számláról fényképet kérni / esetleg személyes átvételnél elolvasni /, ha nem tud ilyet prezentálni, akkor hagyni kell a fenébe.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
PedroPascal
senior tag
válasz kalolaci #8126 üzenetére
Az azért jó mert ott egy összeg szerepel ami a termék teljes ára kedvezmény nélkül. Így lehet a vevőt hűlyíteni. A számlán a valós vételi ár szerepel és lehet látni hogy egy összegben vagy részletre lett vásárolva. Ezért nem szeretik sokan ezt mutogatni.
-
PedroPascal
senior tag
Igen ezt benéztem.
Akinek itt is sok éves profilja van nem hinném hogy egy tróger üzlet miatt feladná. Ezek általában újonnan regisztrált magukat értetlennek kiadó egyének. Messziről lehet látni hogy csaló tróger.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
kalolaci
senior tag
válasz PedroPascal #8129 üzenetére
Ezeket is szokták írni: sajnos, az nincs meg. Költözés közben, elhagytam valahol. Nem kaptam róla, számlát. Olyan fotót is kaptam, aminek a számlája csak félig látszott. Alsó felét eltakarta, a telefon doboza.
-
PedroPascal
senior tag
válasz kalolaci #8131 üzenetére
Igen és 101% hogy telefonon sem lehet velük beszélni vagy csakis egyszer talán. Brazil gépsor...
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Mivel drasztikusan lecsökkent az üzemidőm, szeretném visszaállítani a telót, és gondolkzok h odinnal fenteszem az ILO romot h legyen akkor már hívásrögzítés is, van ennek valami hátránya az euxhez képest? s10en csináltam utoljára ilyesmit , elég ha sammobilról letöltöm a legfrissebb ilo-t és download módban felteszem odinnal, vagy van valami amire figyelni is kell?
Köszönöm! -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Android 14-n vagyok adott egy Vitara 2022-s használnám navigációra android autóval kábellel.
Google maps sygic igo eddig ezekkel kisérleteztem,de egyik sem akar működni rendesen.
Beakad a kocsi kijelzője, vagy lefagy vagy nem is tudok a kijelzőn semmit csinálni. Egyszerűen semmi nem akar működni rendesen. Szerintetek?? Van itt esetleg valaki akinek Vitarája van ,és tudja a telót használni rendesen a kocsi kijelzőjével.? Bármi okos ötletet meg halgatok de már az agyam eldobom ettől a telótól hogy nem bírom használni navigálásra.. Mi okozhatja,esetleg a 14-s droid ?[ Szerkesztve ]
-
-
gulyasa
őstag
válasz antal750 #8143 üzenetére
Csak megemlíteném, hogy az Android Auto nem támogatja az iGO-t.
A Sygic meg mindig is egy hulladék program volt, rengeteg időbeli lemaradással terhelt térkép adatbázisokkal. Ráadásul az már fizetős is, ha jobban használni szeretnéd.
Igaz, mostanra már az iGO-nak is leáldozott. A régi negyedéves térképfrissítésekkel szemben mostanság már ha évente kijön egy frissítés, már "jónak" mondható...AA-ban navigációra a két leghasználhatóbb app a Google Térkép és a Waze (az utóbbi is valójában már a Google tulajdona, imádkozzunk, hogy ne egyesítse a Maps-al és ne butítsa le a szintjére...)
Én egy 2021-es (a RAV4 dizájn koppintás előtti) S-Cross-ban használom az AA-t. Erre egy sima, noname USB2-es USB-A - Type-C kábelem van az S23+-hoz.
Illetve már csak használtam, mert vettem egy AAWireless adaptert. Hétfő óta már azzal használom, teljes megelégedéssel.Ha jól tudom, a 2022-es Vitara-ban még ugyanolyan SLDA fejegység van, mint az S-Cross-omban (nem úgy mint az újabb S-Cross-okban).
A vezetékre egyrészt nagyon finnyás, másrészt legtöbbször a legolcsóbb kábelek váltak be. Bár nálam az akkori telefonom (Huawei P20 Pro) saját gyári gyorstöltő kábele is megfelelt neki. Viszont az S23+-ra váltáskor már nem volt jó. Így jutottam el én is az olcsó kábelhez.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
alex devil
senior tag
Próbáld a gyári kábellel.
Android 14 alatt nekem működik az AA az összes navis programmal amit próbáltam. Sygic, Waze Google maps, Here we go. (diktálós címkeresést leszámítva) vezetékkel (Samsung, Blitzwolf) vezeték nélkül (bár vezeték nélkülinek sok értelme nincs szvsz) Sportage 2021S23
-
kelly416
veterán
Első generációs S-Crossal van tapasztalat, minden ok kábellel.
Kábel csere? Én a gyárit hasznalom, mert a Samu és a Suzuki is háklis. A Lodgy-ban sima Baseus vagy Ugreen kábellel simán megy az S23 is, szóval a megsem annyira a Samu a háklis, inkább a Szuzi.
De ez csak egy tapasztalat. -
kelly416
veterán
válasz zolikaDB #8146 üzenetére
Na jó, de meddig tudtad lekuponizni? Megtudnám-e mondjuk én is csinálni mint átlag vasárló, vagy a "70 éves törzsvásárlói kupon"od bánta ezt? Nyilván túlzás, de talán érted, mire akarzam kilyukadni.
Egyébként jól el rejoy-oztam a telefonom, erre a kiszemeltet talán pont most hetvégén adják el és nem nekem. Asszem elsők közözt veszek S24-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest