- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
-
72mviktor
senior tag
válasz
muveszur #21358 üzenetére
"Mi történik akkor, ha a PIT fájlt betallóztam, de a Re-Partition-t nem pipáltam be?
Semmi. Ilyenkor az Odin figyelmen kívül hagyja a betallózott PIT fájlt, mivel nem kapott utasítást arra, hogy használja. A flashelés gond nélkül végbemegy, re-partition nem történik."Ez számomra meglepő.....eddig akárhányszor tettem fel több fájlos romot,a pit betallózása után a repart automatikusan kapott pipát.
(#21363) hdman
Szerintem meg pont a kh3-ban van az eddigi legjobb és leggyorsabb cam szoft.Ezen lepődtem meg a legjobban mikor felraktam ,hogy milyen veszett gyorsan fokuszál,és old.
-
WaterWave
veterán
-
fecs
senior tag
-
fecs
senior tag
válasz
muveszur #20515 üzenetére
Még a témák nélküli verzióval csináltam egy ROM-ot a kitchen-ben.
Nagyon tetszik ez a lehetőség.
Sajnos nagyon lagolt a rom a Speedmod kernellel és a Zeam launcher-rel. Azért szedtem le végül, mert Flowbax zöld ikonjai és akksikijelzése állandóan újraindította a telót.Elsőre még nem jött be, de még fogok próbálkozni
-
-
Sógi
addikt
válasz
muveszur #19574 üzenetére
10%-os?
Nem hangzik valami jól ember
Csak nem a nőkkel van már megint gond?
Na szedd össze magad! Mi itt várunk rád!Milyen romokkal lesz kompatibilis a témád?
Én szeretném kérni (már ha lehet ilyet) Criskelo+Darky+Nitroz
(#19576) mycso: Nem rossz, sőt
de melyik romra konvertáltad át
(#19578) ForRedGlory: Te tudsz vmit
-
R2D20208
addikt
válasz
muveszur #18362 üzenetére
Badacsony
Nézd meg jól. De MIUI- n is láttam már ..
Water SGS - en, én tettem sógi szerepét. Sokan leszóltak, mit romolok itt össze vissza, mit irkálok összevissza romokról....Nem akartam én sem rosszat...Már bánom hogy poppurit is felhoztam, de ez az első és utolsó rom, amiről irok. Vagy sógival összefogok
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
válasz
muveszur #14805 üzenetére
komolyan vagy én vagyok hülye (sanszos) vagy ez a circles picit átláthatatlan nekem.
Alapból nem értem (facebookhoz szokott hülye agyammal), hogy ha felveszek valakit a valamelyik körömbe, mint pl most Muveszur-t a "Following" nevűbe - ahol nem haverok vagy család vannak, azaz nem írok nekik, hanem csak simán érdekel, hogy mit postolnak - akkor
1) most látom amit innentől kezdve ő public-ba postol
2) ugyanaz mint az 1, de csak akkor ha hozzáad valamelyik körébe
3) csak azt látom amit közvetlenül olyan körnek postol, amibe ő felvett engem... És én informatikusa vagyok, nem tudom hogy az egységsugarú facebook user pékember mit fog ezzel kezdeni... -
ERPY
őstag
válasz
muveszur #14799 üzenetére
Azt meglehet valahogy oldani, mert én nem találtam, hogy csak bizonyos körökben szereplőktől kapjak rezgő értesítést? Csak mert így elég gáz, hogy mindenki postolását jelzi, szal ha valaki belendül éjszaka akkor nincs tente, mert mindenre jelez. Így viszont elég gáz a g+. Persze lehet csak én vagyok béna.
-
Sógi
addikt
válasz
muveszur #14786 üzenetére
Örülök, h jó kedved van!
Jah, cris tényleg kapkod, de legalább megoldotta a browsert
Én sem értem cogni ezt mikor javítja már...
Nem csodálom, h h.ingered van már a telótól
Jó "pihit" jövő hétre!(#14789) muveszur: Hajrá és sok szerencsét, bírom mikor félig kínaiul nyomod
-
Sógi
addikt
válasz
muveszur #14783 üzenetére
Keményen nyomod! Nem lenne türelmem
Cogni a best! EnnyiA kedvencem, csak most körülnézek máshol is: sky+criskelo, ők is elég jók sztem...
Más, mindenkinek:
Criskelo megint frissítette a blue témájátMi van vele?
GalaxyBlue_v4_SGSII By LIRIK
Sőt, készített restore theme-t is!
Crsikelot használok, ugye tudjátok, h csinált hozzá és lehet cserélgetni a battery ikonokat is? -
-
Sógi
addikt
válasz
muveszur #14769 üzenetére
xda-n mikor frissítesz?
Jah lehetne a litening is cwm-es már, kezdem unni odint meg a kábel dugogatást
2 hónapja még jaj az odinos a jó, most meg kivagyok, ha egy romot onnan kell feltenni, de hát én csak most ébredezek
Látom cumi van... vagy inkább káosz már a szakácsoknál? -
Sógi
addikt
válasz
muveszur #14765 üzenetére
Jah persze, az a fránya laptop, tényleg ezt is írtad már párszor, túl sok itt az infó
Így már értem, h kitálaltad életed fontossági sorrendjétés természetesen full megértelek és most már tisztábban látok ill. kicsit végre belekukkanthattam egy fejlesztő életébe, bár valahogy sejtettem, h nem ez áll az első helyen
Végül is logikus, h az alapot használod, így egyszerűbb a történet és valóban elég csak a nagyokhoz, mert tull nagy a pörgés
Sokszor csodálkozom, h egyes fejlesztők, h pörögnek, és szarják a témákat, hihetetlen
Romkitchen?Mázlista!
Mikor lesz elérhető halandóknak is?
A google+ ot kajak nem vágom, most hallok róla először, tehát van mit tanulnom
Azt hittem az alap gyári romokról van szó...
Akkor itt überszívás van, majd kiforr a GS2-is...Nah az mennyi idő lesz? -
Sógi
addikt
válasz
muveszur #14762 üzenetére
Jól van nagy medvék, vagyis régi motoros fiúk
TW3, azért volt ua, mint wave-en
Amúgy meg akkora pecs vagyok, már egy csomószor jártam az xda-s témás oldaladon, csak ritkán van frissítve, ugye?
Jó, tudom, nyár van és kell a vakáció
Twitteren nem tolod??? Azt nagyon komálom(#14764) DjBlero: Én már 3 kerekű cangán hasítok
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
muveszur #13823 üzenetére
Csak en vagyok ilyen hulye......azt akarod mondani.
Na mar csak azt kellene megtalalnom, hogy hol lehet azt az opciot kikapcsolni, hogy beszelgetes kozben ne duranjon szet a fulem, ha valamilyen esemeny tortent. ( sms, e-mail, erkezes )
Amugy nalam nagyon jol muzsikal ez a "kinaiszar", meg uzemidoben is meg vagyok vele elegedve. -
ERPY
őstag
-
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest