- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgerry07
tag
Hali.
Tud valaki valamit arról hogy van-e már cm9-es rom a telóra? -
janaman01
addikt
Csendesen rakd fel
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #1461 üzenetére
ha valaki van olyan elvetemült mint én , és a GINGERBREAD.XXLA2(deodex by rajrocks) romot használja ( megjegyzem még mindig ez a legjobb sebesség ,bütykölhetöség ,megbizhatóság, arányait egybevéve)
és, vagy nem akar , nem tud az out-al bütykölni, viszont valami másra vágyik , kinézet szempontjából ( mondjuk erre ), akkor elöször felrakod a
2.15toggle & 6lockscreens XXLA2 by Alucard1989pl féle zipet Cwm böl , előtte persze mountolva a systemet, és a data-át
majd felrakod a janaman féle kiegészitöt ugyancsak CWM böl viszont itt már nem kell mount , csak az advencednél Wipe dalvik-cache
-
janaman01
addikt
válasz janaman01 #1462 üzenetére
és még egy kis okosság !!! csak halkan árulom el hogy (Fix Host file for AdFree) azt jeleni , hogyha mondjuk letöltesz valamit a playról és már kissé idegesit a játékban, programban lévő reklám, akkor ezt a fájlt bemásolod a system/ etc mappába ( felülirva a régit) premission rw- r-- r--, reboot és oálá
szükségeltetik root,deodex rom
-
janaman01
addikt
válasz ktomcat #1464 üzenetére
Igen az jó, abbol is a pro....az sgs rom xxla2 alapú deodexes rom sg3 as kinézettel , ezeket a romokat lehet legjobban fabrikálni...de én a helyedben igy csinálnám:
Pc n sd ext3 leformáz kb 1gb
- telóra odinnal a 4 fájlos reboot...
-sd re a rom, a cwm, a data2ds ext fixed,
-cwm be ujraindit, format data, format system, format sdext, mount system,install rom, megint mount system, instal data2sd ext fixed zip, és reboot...és már meg is van az 1 giga belső tárhelyed/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz ktomcat #1467 üzenetére
Akkor feltolod a romot cwm ből, wipe davilk stb vel. Reboot efs backup galaxy toollal majd cwm ből mount system és utána a data2sd es reboot
Ja es a cwm et töröld az sd ről és ujra rakd rá, ha végképp nem megy akkor cwm ből adj particiót a swapnak a mérrte pedig legyen 0[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Urak, a Subway Surfers nevű játék nem kompatibilis a telefonnal. Mi kellene hozzá, hogy lehessen vele játszani? A lányom nem hagy békén vele....
-
ktomcat
senior tag
válasz janaman01 #1471 üzenetére
az általad megosztott 2013as rafaelt használom, mindkét fájlt felraktam. Tegnap találtam valamit xdan ami ezzel kapcsolatos lehet, ha gépközelbe leszek megpróbálkozom vele. Viszont a gps működik (egyenlőre )
Subways Surf ezzel a metódussal talán működésre lehet bírni
-
Richard!
addikt
Üdv!
Asszonynak van egy ilyen telója,és arra panaszkodik,hogy a galériában a képek nem töltődnek be,sőt gépre csatlakoztatva sem jelennek meg.Vajon mi lehet a problem?
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
Richard!
addikt
válasz janaman01 #1476 üzenetére
Gépre rá tudtam tenni a képeket,de a telón még mindig nem jelennek meg.Galérián belül ugyan megjelennek,de ha egy almappába lépek,akkor csak feketeség van.de darabszámban megvannak,csak feketék
Most egy új problem állt elő.Néha nem reagál a telefon semmire.Se a középső gombra,se a feloldó gombra,nyomhatom akármilyen hosszan...
A teló független,2.3.6.-os android van rajt.[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
xmonster
csendes tag
valaki tudna linkelni egy oldalt ahonnan le tudom szedni a minecraft pe armv6 ot? mert ahol lattam mindenhok penzes
-
janaman01
addikt
Akinek nincs benne a zipaling a főzött romjában, annak érdemes megcsinálnia...
[url]=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2221588[/url]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Üdv. Tudna vki segíteni találni egy stabilabb, jobb romot találni a készülékre, a gyáritól? Köszönöm
-
Dzerzsinszki
csendes tag
Ehez a telefonhoz ha veszek OTG kábelt felismeri a normál billentyűzetet vagy ahoz fel kell rakni valamilyen OTG app-ot ?
De felrakhatom főzve valamelyik 4es androidot is...
Csak nem akarom megvenni potyára az OTG kábelt ha nem is működik. -
Dzerzsinszki
csendes tag
A telefonom látja a 8GB os Micro sd kártyát de semmi más nem látja.
Mi lehet a baj?
(se a kártyaolvasón keresztül se más telefonon keresztül nem látja a gépem.)
Valami partíció probléma lehet?
Ha a telefonommal tökéletesen működik akkor nem lehet rossz az sd.... -
quailstorm
nagyúr
válasz Dzerzsinszki #1481 üzenetére
A telefon nem alkalmas OTG-re. Sehogyse. A 4-es droid meg odáig jut el hogy bebootol. Nem is foglalkoznak vele.
-
janaman01
addikt
válasz Dzerzsinszki #1482 üzenetére
Lehet valami linuxos particióra van magcsinálva a kártya. , nézd meg a mini tool partitionnal pc-n
-
ktomcat
senior tag
Az Advanced Mobile Care nevű programot javaslom mindenkinek, root se kell hozzá és kipucolja a droidot amennyire csak kell
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Elnézést ha ismétlődik a kérdés,nem olvastam vissza a rengeteg hsz-t.
Barátnőmnek van egy s5830i samsungja,és mostanában kezd meghülyülni a telefon.
Tünetek:vissza gomb nem ill., néha működik; belassul,rebootol/kikapcsol random, állandóan memória megtelt üzenet jön elő.Újraindítás után ált. jól működik egy darabig.
Ezeket tudom orvosolni root/rom piszkálgatása nélkül?Amennyiben igen,hogyan?
Ha nem,akkor melyik rom ajánlott hozzá?Jelenleg 2.3.6 van rajta.
Köszönöm előre is! -
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Akit még érdekel a Hell-Lock kernel init-d támogatással azoknak itt egy lehetőség:
1. Rafael kernel megléte (recoverys változat: modules.zip valamint bootimg.zip)
2. Init d támogatás aktiválása (cronmod-data2sd stb,)
3. Telepítsünk fel pár appot ami használja ezt a partíciót
4. CWM recoveryből modules.zip telepítése, utána mount /system és mehet a Hells Fusion
5. Reboot és kész is!Mindcr 2.9, Ace I sure 9.0, SGS V3-on tesztelve
-
sznofru
csendes tag
Hali!
Leírná nekem valaki,hogy hogyan kell megformázni az sd-n kettő partició legyen,és elsődleges legyen mind a kettő!Köszönöm!
Tehát a belső memóriát szeretném bővíteni,tulajdon képpen
Köszi!
-
- = Zk = -
félisten
vkinek vmi jó Launcher ötlete eme technikai csodára? ...
a GO kicsit kikészíti.. no meg engem is
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
agy73p
senior tag
Smart, Lightning, Holo, Pro és ADW.
Mindegyik egy kicsit másért jó.Smartban szeretem a kezdőképernyőt és hogy csoportosítva vannak az apk-k, teljesen egyedei elérési úttal.
Lightnin szinte végtelen variálhatóságú. A többi hasonlít egymáshoz, én most a Holot használom egy ideje.
Jellemzően normál állapotban 8-10 MB-ot foglal.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
tibi0130
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni,hogy lehetne kikapcsolni az akku feltöltöttség hangját baromira zavar éjszaka? Telon van super us
[ Szerkesztve ]
-
tibi0130
csendes tag
köszi!Valszeg ez is jó di fizetős apk ,én a rendszerbe szeretnék beleturkálni!csak nem értek hozzá
-
Bass
addikt
Sziasztok
Egy haveromnak felraktam a Simplicity romot ami rendben is van viszont időnként eltűnik belőle az imei szám,vissza tudja rakni egy progival amit felraktam neki az imei mentésével együtt de ez így nem jó,van rá valami megoldás vagy valami új rom ami stabil és über faxa ?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Vadlaz
csendes tag
Sziasztok!
s5830i-m van, és az a problémám a gyári romnál, és a többedik főzöttnél is, hogy hiába elfogadható a telefon sebessége általában, de ha rányomok a telefonkagyló ikonra, eltelik sokszor 10 másodperc is, mire behozza a telefon felületet. Tehát marha lassan jön be.
A másik, h a böngésző iszonyat lassan tölti be a weblapokat. Pl egy google.hu 10-15 másodperc legalább. Pedig az nem bonyolult...Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest