- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz b_master #2850 üzenetére
Ez egy nagyon jó kis telefon, igaz, én csak telefonálásra használom, meg fotózásra, így már ötödik napja megy, és még csak 1 rublika ment le az akku szintből...éjszaka persze kikapcsolom, mi a reteknek legyen bekapcsolva?
A telefonguru fóruma tele van avval mekkora szar ez a telefon, hogy hamar lemerül...
Meg a másik, amitől falra mászok, hogy NEHOGY LEMERÍTSÜK TELJESEN A LÍTIUMOS AKKUT....persze nehogy lemerítsük, mert akkor a gyártó hogy a fenébe fogja eladni az akkukat a telefonjaihoz? Érdemes utánanézni, memóriaeffektus lítiumos akkuknál. Meg ki adja ki ezeket a közleményket? a gyártó...én meg ezért agitáltam emiatt a telefon miatt, mert mindenki azt írta, hamar lemerül...
Ami egyedül aggaszt evvel a telefonnal, az hogy tényleg sok olyannal találkozni, hogy betört kijelzővel...lehet, ezek az emberkék úgy használják, mint a Moto V3-at, amire akár csomót is lehetett kötni...farzsebben.
Meg ami rettenetesen nagy baromság ebben a telefonban...
Hogy amikor már nyivákol a töltőért, akkor nem lehet vele csinálni semmit. Se fényképező, se
video, semmit, csak telefonálni. Még jó, hogy nem csak a 112-t.
Amúgy nagyon jó kis szerkezet, előtte sony ericssonom volt, na olyat se soha többet...ronda,
ormótlan, meg a hülye dumák rajta, hogy cybershot, quickshare és társai, a joystickja, és még valaki itt istenítette a k800-at pár lappal ezelőtt. Egyben jobb az ennél, de az meg kit érdekel, amiért is ormótlanok azok a telefonok, támogatják a 3D-s alkalmazásokat.
No ennyit hírtelen. -
törölt tag
válasz #92415744 #2851 üzenetére
...pontosabban a lítiumos akkuknál nem a memóriaeffektust emlegetik, pont azt, hogy ilyen nincs annál...nem a fenét, minél többször rátöltenek a töltött akkura, annál jobban csökken a készenlíti idő. Csak nem olyan gyorsan, mint a Nicd, vagy Nimh akkuknál.
Én régóta így használom minden telefonnál, és fel is lehet támasztatni vele a döglődő li-ion akkukat. Persze, nem a telefonnal lemerítve, hanem kisütve más módon, lassan.(izzó)
Tapasztalat. -
b_master
tag
válasz #92415744 #2851 üzenetére
Ha fotózásra, meg telefonálásra használom, akkor nekem is kibírja 5 napig, de én naponta zenét hallgatok, videózok, fényképezek, képet nézek, videót nézek meg telefonálok elég sokszor. Ezért vettem a telót, úgyhogy ezért idegesít, valamint az is tényleg nagyon idegesítő, hogy amikor a teló lemerül, csak telefonálni lehet. Ja, és nekem lötyög is eléggé...
-
törölt tag
Igen, végülis a telefonon azért vannak ezek a funkciók, hogy az ember ki is használja őket, ne csak simogassa, meg puszilgassa, mint én hülye... és ez a teleon ezeket elég komolyan is használja, elég megdöbbentők azok a fotók, amiket ez csinál, na meg a video....
Ami még kicsit zavaró rajta, hogy nekem a fekete, gumiborítású verzió van, és körömmel simán le lehet vakarni róla a gumit...
Ezt valahogy lehetett volna kissé masszívabbra csinálni, na de akkor meg ki venné meg a 8000Ft-os gyári készülékházat?
Hát igen, fogyasztói társadalom... -
littlerock
aktív tag
uraim, az akumlátortól, ne várjunk csodát... én telefonálni használom, arra tökéletes, de töltött aksival 1,5 óra mp4-et lejátszik, tény, illik levenni a fényerőt, mert tényleg fölösleges a full káprázat...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
RidDiCh
tag
igazán fasza a d900, igaz nekem d600 volt és iszonyat jó telefonok sztem samsung 4ever
-
MODERÁTOR
-
jetimokus
tag
Nem néztem el. Mint mondtam, a régi panasonicomban így működött. 100%.
De el nem tudnám mondani pontosan hogy hogy volt mi. Mikor azt a telefont megvettem kb 4 évvel ezelőtt, akkor egyszer beállítottam, és onnantól nem babráltam vele ugyebár, mert minek piszkáljam ha egyszer jó az úgy..
De különben ha felhívod a szolgáltatódat, ezt kérni is lehet szerintem az ügyfélszolgálatot ha felhívod... vagy megkérdezed hogy ez hogy működik, csak tudnak rá mondani valami okosat... -
derrik
őstag
Csakosz !
Spec engem ez a frim csere érdekelne d900i-n, de én nem szeretném buherálni. Ki válalná el ? A teló 2 hetes, szinte zsír ! És mennyi magyar HUF ba kerülne ?
- Ja ! Nem értem igazán ezt a harcot a yo, nem yo, kérdésben. Ez a telefon ennyit tud, ennyi pénzért. Akinek nem tetszik vegyen mást.Kb ennyi. S nem oly régen még a menü ikonoktol is hasra esett az ember fia. Használt telefonok : Nokia 1610, 3210, 6100, N70, N73. SonyEricsson: T10, p800, p910i, k800i pl. mindegyikben volt yo és rossz. Mint 1 feleségben. -
derrik
őstag
Yo. Nem hajt a tatár. És honnét tudom ha készen van ?
-
Lajkó
őstag
Háh, képzeljétek. Sikerült egy 8.9 pontos 'bicskát' ugranom a tiszaújvárosi Termálfürdőben zsebemben a telcsimmel.
-
derrik
őstag
Én ugyan nem láttam a kivitelezést, de 10.4-et vakon megadom.
-
törölt tag
egy kérdésem lenne a telefon tulajaihoz, mégpedig olyan, hogy készítek fotót a telefonnal, és megnézem számítógépen milyen, nekem a bal oldala kissé homályos, amitől már kezdek idegbajos lenni...ez csak az enyémnél van így, és ezért volt ilyen gyanúsan olcsó ez a teló, amit megvettem... vagy mindegyiknél így van? De ahogy nézem a tesztfotókat, máshol nem ilyen...
-
Lajkó
őstag
Köcce.
Mellesleg nem halt meg a telcsi. Amikor kidobtam a partra, akkor folyamatosan rezgettazt hittem hogy szétrázza a telcsit a rezgő. Aztán gyorsan szétkaptam, és akksi ki ! Voltak vele kissebb-nagyobb problémák pl.: kikapcsolt ha telefonálni akartam. Kiraktam a negyedik nap az akksit a napra kb.3 órára, és azótta semmi baja!!! kopp-kopp-kopp = lekopogom
Ui.:-kicsit rosszul lettem volna ha megint kinyírok egy telót. persze anyagilag -
Lajkó
őstag
válasz #92415744 #2871 üzenetére
Pontosan nem tom, de szerintem ennek nem homályos az oldala Nincs valami koszocska a kamera előtt, vagy hasonló?
-
törölt tag
hát ez valóban nem homályos, de ami a mobilarénán van a teszteknél, az sem...
Nem, semmi piszok nincs előtte, benne, teljesen kacmentes, tiszta az üveg, meg mögötte is.
Viszont ha közelre fotózok vele, akkor nem homályos. De látszik a telón, hogy már végzett talajgyakorlatot, mert be van nyomódva kicsit az alja...a vaterán is találkoztam hasonlóval, az meg lila színben fotóz. -
Timocicu
senior tag
Aztaaa! Nem vagy semmi! Gondolom nem lettél nagyon mérges magadra!? Vagy csak simán tesztelni akartad, hogy mit bír a telód? Netán úszóleckét akartál adni neki?
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Lajkó
őstag
válasz Timocicu #2876 üzenetére
Semmi ilyesmi nem járt a fejecskémben, csak volt fontosabb amire koncentrálni kellett. Ami történetesen a SÖRöm volt.
Lezuhanyoztam kezemben a söröcskémmel persze óvatosan, nehogy belemenjen abból a piszkos fürdővízből, utánna mint aki jól végezte dolgát letettem azt, és CSOBBBB!!! -
törölt tag
válasz Timocicu #2877 üzenetére
Köszi a képet, igen, a Tiéd sem csinálja. (aranyos a gyerkőc a fotón nagyon )
Feltettem én is egyet, amit a sajátommal kreáltam. link
szervízbe nem viszem az tuti, lehet, szétkapom én, de úgysem lesz jó...azt hiszem megválok tőle, de hogy mitől lett ilyen? Egy leejtéstől? -
Timocicu
senior tag
Akkor az enyémmel is van valami hiba, mert én sem látok rajta homályt, de lehet csak ezen a képen nem tűnik fel nekünk
Mikulás74: aranyos a gyerkőc a fotón nagyon : Köszi
Garis még? de hogy mitől lett ilyen? Egy leejtéstől? elképzelhető bizti, hogy jót nem tesz neki a potty!
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
törölt tag
válasz Timocicu #2882 üzenetére
a fotón csak úgy látszik, ha le van mentve, és meg van nyitva teljes képernyőre. Ezen a képen még nem is annyira, a másik oldalához kell viszonítani. Pedig próbáltam mindenféle beállítást...de mégsem. Ott látszik, ha szöveg is van a képen, akkor az a jobb oldalon olvashatatlan, a balon pedig olvasható simán.
Garancia végülis van rá, de úgysem fognak vele semmit sem csinálni. Ettől komolyabb bajokkal nem foglalkoztak máshol. -
Loretto
veterán
válasz Timocicu #2876 üzenetére
Az enyém éppen a PH! táborban halt el. Egyik este eléggé esett, és hát másik sátorban éjszakáztam, ami egy kis dombon volt, ami eléggé beázott. Most a lejtőn volt a "neszeszeres tatyi benne a telo. reggel kb 3dl vízből emeltem ki szegényem. De azóta lett ugyanolyan, sajna ez már lötyög.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
törölt tag
Az is lehet, a monitorom a rossz...
De nem, mert tükröztem a képet, és ott is homály...na nem nagyon, csak kicsit.
Nem, nem bosszantok vele már többet senkit ígérem
Eszembe jut egy öreg cimborám, aki azért cseréltette ki a régi autója szélvédőjét, mert homályos lett a szemüvege... -
derrik
őstag
csakosz !
- A problema a következő. A teló 2 hetes. Full-ra feltölt 3 rublika aksi szint. 20 óra múlva is 3 rublika, telefonálás és 3 fénykép után. Ezután 1 óra mulva 2 rublika, 20 perc után 1, és lemerült. Helytelen töltés ? Vagy zéró aksi a gondja : gondolom irány a szakszerviz ? -
törölt tag
Mindig jó sokáig töltsd az akkut, és teljesen merítsd le...kell némi idő, ha új a telefon, míg eléri az akkuja az optimális állapotot. nekem a készenélti ideje kb 5 nap, ha este kikapcsolom 1 hét. Ha nyomkodom 3-4 nap. 4 hónap után. Ha nem éri el ezt az állapotot a telód, akkor cellazárlatos az akku
-
derrik
őstag
Vadonás new. Elöttem bontotta ki a manus. Próbált 1 ezüstre rábészélni, de olyanom már volt. Lehet azzal yobban jártam volna. Nem nagy kedvem van visszavinni, nem az a nyávogós tip. vagyok. De nem sok más megoldást látok.
-
derrik
őstag
Vagy ugy teszek, mint a zsebrádiókkal. Rágumizok a hátuljára egy LAPOSELEMET ! Szerintem király lessz optikailag !
-
Loretto
veterán
válasz Timocicu #2895 üzenetére
Most egyre jobb, ugyanis tegnap ellopták, a nem egész két hetes telefonom (az elázott pótlását). Annyira jó hogy ihajj. De egy pécsi fórumtársat lehet megkeresek, aki foglalkozott ilyennel, ha ránéz nem vesztek semmit. Úgyhogy úgyfest öt hónapon belül a harmadik d900i-t kell vennem (még jó hogy vannak családtagok). Sajnos aránylag olcsón ennyire szép/okos telefont a pénztárcámhoz nem nagyon méreteztek.
MOD: bár egy 6500 slide-ot szívesen kipróbálnék.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
jetimokus
tag
válasz Loretto #2899 üzenetére
Én a helyedben már másikat vennék. Igaz, hogy ez t-mobile függő, de jobb mint mint a D900i, 3.2MP-s kamerája van, meg egy csomó plusz dolgot tud amit a D900i nem...
Imerősömnek ilyen telefonja van, és hidd el hogy ez egy nagyon jó teló, és azért többet is tud... na mindegy ez csak rizs....
U600Szerk.: Ja és sokkal strapabíróbb. Mert azért a D900i valljuk be, hogy nem erről híres...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs