- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz jancsi0000 #2651 üzenetére
Próbáltad kikapcsolni, picit levenni az aksiját, majd visszakapcsolni?
Ilyenkor célszerű ki-be kapcsolást csinálni. Ha esetleg nem próbáltad még.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz jancsi0000 #2653 üzenetére
Szerintem próbáld meg felhívni a szolgáltatód ügyfélszolgálatát és tőlük lekérni a beállítást sms-ben, hátha úgy sikerül. Legalábbis egy időben így is lehetett.
mod: Így is próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz chriskross #2657 üzenetére
Hát az nem derül ki, de már itt is ezt kérte!!
Vajon ez miért tartozik ebbe a topikba????
.Egyszerűen valamit elállítottál.. Szvsz ha elállította, ha kikapcsolta az mindegy, amíg rá nem jön vagy jövünk, hogy mit kellene visszakapcsolnia vagy visszaállítania
Nem kötözködni akartam!
[ Szerkesztve ]
-
jancsi0000
csendes tag
Nem állítottam el semmit.
Miután csináltam ezt a full resetet azóta nem működik. -
chriskross
aktív tag
válasz jancsi0000 #2660 üzenetére
Próbáld meg megint a wap beállítás kódot beírni és beállítgatni...
Ha úgyse megy, reseteld le megint (attól nem lehet baja) és kérd le megint a beállításokat. -
jancsi0000
csendes tag
válasz chriskross #2661 üzenetére
Nos.
Újra reseteltem de minden maradt a régiben.
Imei számom még megvan.
Mikor kiírja, hogy
Hiba: Hálózat nem elérhető akkor kiír még ilyet:
GPRS hiba.
GSM csatlakozás? -
chriskross
aktív tag
válasz jancsi0000 #2662 üzenetére
Van vmi GPRS előfizetésed?
-
jancsi0000
csendes tag
Nincs.
-
chriskross
aktív tag
válasz jancsi0000 #2664 üzenetére
Akkor mi a kérdés?
-
jancsi0000
csendes tag
válasz chriskross #2665 üzenetére
Tééééényleg.
De akkor miért volt a másik telón is így??
Azon ment a wap.
Miért ezzel a beállítássa tölti le a szolgáltatót???
MIért nem jöttem rá hamarabb???Bocsánat az ügyetlenségem miatt.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
chriskross
aktív tag
válasz jancsi0000 #2666 üzenetére
Nem. A GPRS (General Packet Radio Service) egy fizetős szolgáltatás, ugyanúgy mint a telefonálás, vagy az sms. Ha WAP-ozni akarsz, akkor GPRS előfizetés kell hozzá. Pannonnál pl vagy a start csomag, amit ha megrendelsz, akkor csak az adatforgalom díját kell kifizetned (persze jó drága), ami akkor jó, ha csak néha akarsz telefonon böngészni.
-
Timocicu
senior tag
válasz jancsi0000 #2666 üzenetére
A lényeg, hogy sikerült!
Gondolom nem próbálsz ezek után gyári visszaállítást nyomni?
-
jancsi0000
csendes tag
válasz chriskross #2667 üzenetére
Most pihentetem ezt a visszaállítgatós dolgot 1 kicsit.
Nekem nincs semmilyen előfizetésem.
Praktikumos vagyok.
Átállítottam a beállítást : CSAK GSM-re és megy.
Vagy én nem értek valamit???[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
-
chriskross
aktív tag
válasz jancsi0000 #2669 üzenetére
Három módon lehet wapozni:
SMS (nem folyamatos)
GSM (folyamatos)
GPRS (folyamatos)
SMS és GSM-hez nem kell megrendelni, hiszen a kártyás vagy számlás csomaghoz ezeket a szolgáltatásokat automatikusan adják.
GPRS-hez már kell külön előfizetés.
A GSM is ugyanúgy pénzbe kerül, csak lassabb. -
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
-
coyote55
őstag
válasz chriskross #2675 üzenetére
Miért ne? Böngésző kérdése az egész!
Egyébként igazad van, a HTC-vel is inkább a netre megyekMemento Mori!
-
do3om
addikt
Sziasztok, segitség kellene.
1, * alapelvek!!!
2, Töltenék ré játékot de nem tudok [link] itt néztem hogy kel de nem sikerült. A telefonban az usb beállításoknál gondolom modem kel mert aztán arrol beszél végig.
#*536963# ez a kód viszont nem megy, valami fehér képernyőt ír de nekem ha beütöm semmi sem történik.
Ha folytatom a többi jó de a "Verzió letöltése" után egy pillanatra bejön a javás kép (alul csík hogy hol jár meg a darts tábla) de ez tényleg egy pillanat aztán fehér kép, alul balra launch felirat és ennyi nem reagál semmire, csak ha kilépek.*
[ Módosította: Viktor0610 ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
do3om
addikt
Ja tudom meg biztos igazad van, hogy egy telefonért kifizetek 27e és a baszott játékokért még kéne fizetnem, szerintem ez kibaszás és nem tarton szabájellenesnek hiszen csak megvettem nem? hát akkor mire fizetnék még?
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
MODERÁTOR
-
do3om
addikt
válasz Viktor0610 #2680 üzenetére
Nekik a Samsung fizet-fizetett nem én.
A feltöltés miért nem megy rajta? Hiába próbálom nem csinál semmit, arra a kodra amit írtam.
-
MODERÁTOR
-
do3om
addikt
Softick PPP 2.21
ezzel is van valami gond
[link]Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
chriskross
aktív tag
Van pár telóm eladó:
Samsung:
D900 fekete 22.000Ft (megkímélt állapotban)
D900i ezüst 23.000Ft (újszerű állapotban)Sony Ericsson
w880i ezüst 30.000Ft (újszerű, fóliás állapotban)
k800i fekete 28.000Ft (újszerű, fóliás állapotban)
w580i fehér 25.000Ft (újszerű állapotban)Érdeklődni privátban lehet!
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
majusban vettem egy D900i telefont. Eddig nemigen hasznaltam az extrait, mert boven eleg volt, hogy rakok ra mp3-at ebreszteni...
a minap viszont vettem egz 2Gb-s memoriakartyat bele, es elkezdtem pl videokat csinalni, amit atkonvertalva elkuldok a baratnomnek, mert meg 2 hetig nagyon messze van... ez egesz jo dolog, jobb mint a kepeslap.... jo poen...
azota pl egy egesz 1,5 oras rajzfilmet atkonvertaltam avi-bol mp4-be feltoltottem a kartyara, elkezdtem lejatszani, majd otthgytam magaban, lassuk birja -e az aksi, hat birta...
a kerdesem csak annyi lenne: lehet -e a videokat, illetve a kepeket rogton a kartyara menteni, vagy meg kell elegednem a 70 megas belsomemoria hatarral... aztan athelyezni..
illetve van -e ehhez a telefonhoz combosabb aksi, ha mar lud legyen kover
UI: bocs az angol karakterekert, de epp nyaralni vagyok...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
vosimo
aktív tag
válasz littlerock #2689 üzenetére
Nem lehet egyből kártyára menteni. Akksit szerintem nem érdemes venni bele. Utángyártottat NE vegyél szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
chriskross
aktív tag
válasz littlerock #2689 üzenetére
Csak telóra menthetsz az eredeti szofttal. Szóval marad a 70MB. Nincs nagyobb kapacitású aksi. 1000reset még láttam valahol, de nem Samsung volt, szóval ki tudja, hogy tényleg 1000res-e...
Szerk: Hm...félreértettem...
[ Szerkesztve ]
-
littlerock
aktív tag
Szia!
irtam valaszt...
Azota latom a korrekciotmindenesetre koszi a gyors valaszt
ha birja a strapat, akkor jo kis telefon lesz ez... az elozo X660-as telom sajnos memoriahibas volt, es sehogy nem tudtam elmagyarazni, vagy nem akartak megerteni, mi bajom vele, Szervizben volt vagy hatszor, es visszakuldtek, hogy jo ez... mire 3 mp-en belul lefagyasztottam, es visszaadtam a T-mobile-os embernek, meg helyszinen....
ennek ellenere bizalmat szavaztam ennek a (Samsung)joszagnak....
[ Szerkesztve ]
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
chriskross
aktív tag
válasz littlerock #2692 üzenetére
Akkor mégse én értettem félre
-
vosimo
aktív tag
válasz littlerock #2692 üzenetére
Hát szerintem korai a bizalom.
Nem rossz teló de vannak hibái. -
littlerock
aktív tag
Esetleg tudsz irni a hibakrol is? eddig csak a nagyon gyenge terero erzekenyseget tudnam ide sorolni...
meg az aksin is megvagyok lepodve rosszabbra szamitottam, de teny, hogy az usb kabel sokat segit a helyzeten
esetleg van e arrol info-tok, hogy a 4Gb-s micro sd-t elbirja e?
[ Szerkesztve ]
-
chriskross
aktív tag
válasz littlerock #2695 üzenetére
Nem bírja el.
Hátrányok eredeti szofttal:
- Java alkalmazás telepítés nehézkes
- San Disk-en kívül nem nagyon szereti a kártyákat
Egyébként a teló hibái:
- Fényképezéssel zabálja az aksit
- A headset csatlakozója lötyög egy idő után és nem érintkezik normálisan
- Többek panaszkodtak a csúszka lötyögéséről (erről én nem tudok nyilatkozni)Sony Ericsson-t ajánlom!
Ha vékony és jó teló kell, akkor T650. Ha nem fontos, akkor k810i DA BEST -
vosimo
aktív tag
válasz littlerock #2695 üzenetére
A térerő tényleg nem a legjobb. Rossz minőségű mp3. Játékot komplikált rá tenni és marhára korlátozva van, lötyög, nekem szétjött az akksi takaró kis valami, csatlakozóval nincs bajom, rádió csatornákat nem lehet átnevezni, csak a Sandisk kártyát szereti.
-
littlerock
aktív tag
válasz chriskross #2696 üzenetére
En Parizsban vettem egy ( legolcsobb ) Transcend markaju kartyat bele, ezzel joval eletkepesebb, mint pl az 1Gb-s Nokiaval volt...
Java-val meg nem nagyon probalkoztam, igazabol jatszani nem szoktam Wapozni se, mert rohadt draga
A fenykepezes... nem vettem eszre semmi kulonoset, ketnaponta van usb-re dugva, azt csinaltam vagy 200 kepet eddig 4-5 nap alatt
A csuszka csak egz picit mozog... , a headsettel szinten nincs gondom...
de ugye meg csak 2 honapja van nalam ...
azert koszi az infokat
mas: letezik e valami elosztokabel, pl, ha TV-re szeretnem dugni, vagy egyszerre tolteni, illetve headsetet hasznalni... mert az ugye eleg erdekes, hogy a kettot egyszerre gyarilag nem lehet...
-
chriskross
aktív tag
válasz littlerock #2698 üzenetére
Nem hinném, hogy tölteni tudnád a telót TV-out használat közben, de ha van egy kis affinitásod nem egyszerű "összehegeszteni" egy ilyet
Csak azt kell kimérni, hogy melyik két pinen jön a tarhonya és átalakítod az átalakítót () olyanra, hogy azt a két pint a töltőre kötöd.
Ez itt a kulcsmondat: "de ugye meg csak 2 honapja van nalam"
Fényképezés távolba oké, de próbáld meg autofokusszal. Azt mindjárt nem komálja annyira...
20ilyen fénykép és már dughatod is vissza a töltőre.
Sony Ericsson, százszor jobb konstrukció. -
littlerock
aktív tag
válasz chriskross #2699 üzenetére
Most mennem kell Hadtorteneti muzeumot fenykepezni
koszi az infokat, majd meg jovok ertetlenkedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest