Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz AthlonXP #4093 üzenetére

    patchet, modot csak tiszta játékra rakunk, mindenféle mod nélkül. az 1.01es jármű mod nem biztos, hogy 1.05el is kompatibilis... .05-.06ot meg csak tiszta .05re szabad rakni.

    *** Priboi ***

    elvileg amikor eljutsz Army Warehouseig, onnantól mászkálni fog. hagyd a fenébe, 4000 ru nem ér annyit.

    más: CNPPben voltam. kódzáras ajtón nem jutok túl. egyiken se, pedig van 2 és fél kódom. hm.

    valami olyasmit pampog a játék, hogy találjam meg az UHFS dokumentumokat. ami nagyon jó, mert a második flee megvan, az első nincs... nem tudja valaki hol a rákban van? yantart végigjártam, Bart vgigjártam, x16?ot végigjártam (az van yantar alatt asszem), x18ba nincs meg a kódom, x10be nincs meg a kódom, az antidote nincs a helyén, nomeg a dokumentumok se dark valley bázison. burer kulcsa megvan, a kék házban szintén a nagy büdös semmi van. agropomban nem maradt semmi, bár az alagút végén lévő cuccot felszedtem, és nem jelent meg a pdaban... remek. ghost és strelok ládikója megvan, de dekódolni még mindig nem sikerült.

    az őrült stalker pendriveja mit nyit? és ghosté? ötletem sincs merre kéne menni, potyára meg red forestbe nincs kedvem megint elgyalogolni. pripatyba meg főleg.

    bónusz: kinyírtam Baron kívül pár mercet... na következőre vorogyin ellenségessé vált... mind1, már beszéltem vele. maradék dutysok viszont barátságosak:D

    ellenben blowout után tömegesen pakolja ki a szörnycsapatokat a játék army wareousera... nemmintha nem lenne egyéb bajom.

    patch meg... valami nem kóser. elvileg a death bugnak már nem kéne bennelennie (jelentem, van), és a két új terület se müxik. vagy csak nekem nem sikerült átjutni, de valami akkor se stimmel. ártweakelés/új fegyvereket se találtam meg, pedig szintén benne kéne lennie. szóval valami nagyon ne stimmel itt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák